Cena bez DPH: 108 Kč
Cena s DPH: 131 Kč
Dostupnost: 14 dnů
Množství na skladě: 100 ks +
Náklady za dopravu: od 139 Kč
V košíku

Jestli máte dotaz, kontaktujte nás!

+420 593 035 134 info@gastromania.cz Zákaznický servis je vám k dispozici od pondělí do pátku od 8:00 do 16:00.
Informace:
délka 56 mm
šířka 56 mm
výška 70 mm
objem: 0.12 l
materiál: sklo
váha: 0.126 kg
počet v sadě: 6 ks
EAN kód: 5904816007275

Zavařovací sklenice Twist-off čtvercová 120 ml s černým víčkem Ø 53/4 - 6 ks | BROWIN, 132123 - Popis:

Sada 6 sklenic o objemu 120 ml vyrobených z vysoce kvalitního skla s černými víčky typu Twist-off. Ideální pro skladování domácích zavařenin, sušeného ovoce, sypkých produktů, koření nebo sladkostí.

• Do spíže a kuchyně - 120 ml sklenice s černým šroubovacím víčkem v zajímavém, jedinečném tvaru jsou ideální pro skladování ovocných a zeleninových zavařenin, sušeného ovoce, sypkých produktů, ale i koření nebo sladkostí.
• Vysoká kvalita - robustní sklo a nerezavějící víčka z pozinkované oceli se silikonovou vnitřní vrstvou udrží vaše domácí pochoutky v těch nejlepších podmínkách.
• Bezpečné použití a šetrnost k životnímu prostředí - materiál použitý ve výrobku je nejen bezpečný pro vaše tělo, ale také šetrný k životnímu prostředí. Navíc díky zacvakávacímu uzávěru můžete zkontrolovat, zda je sklenice správně pasterizovaná!
• Snadné čištění - sklenice můžete rychle a bez námahy umýt v myčce nádobí, ale můžete je také snadno umýt ručně.
• Mistrovsky sladěná sada - když si vyberete hotovou sadu 6 sklenic a černých uzávěrů Twist-off, máte jistotu, že se k sobě dokonale hodí.

Při pohledu na naše nejnovější stylové sklenice s černými uzávěry Twist-off okamžitě zatoužíte po sladkých zavařeninách plných sezónního ovoce nebo suchých, aromatických omáčkách. Díky jednoduchosti a eleganci se sklenice krásně vyjímají nejen na policích vaší domácí spíže, ale také v kuchyňských zásuvkách, kde můžete ukrýt nepřeberné množství koření, bylinek, sušeného ovoce a oblíbených sladkostí. Do těchto skleněných nádob můžete také uložit své oblíbené suché zboží: kroupy, mouku nebo rýži. Skvěle se v nich budou vyjímat domácí karamelky, drobné sušenky nebo oříšky. Sklenice můžete doplnit atraktivními etiketami, které informují o obsahu sklenic.

Sklenice jsou vyrobeny z odolného skla. Navíc mají speciálně pozinkovaná víčka Twist-off s vnitřní silikonovou vrstvou, která je chrání před škodlivými účinky rzi, a funkci click, která zajistí, že vaše zavařeniny budou řádně pasterizovány. Při výrobě sklenic bylo použito vysoce kvalitní sklo, které je nejen bezpečné pro váš organismus, ale také šetrné k životnímu prostředí (sklenice můžete znovu použít nebo recyklovat). Po použití je můžete umýt ručně nebo využít mytí v myčce nádobí.

Uvedená cena je za sadu 6 sklenic včetně černých víček. Sklenice jsou baleny v uzavřeném sáčku.
Zavařovací sklenice Twist-off čtvercová 120 ml s černým víčkem Ø 53/4 - 6 ks | BROWIN, 132123 - Recenze:
Pouze zákazníci, kteří si dané zboží zakoupili mohou přidat recenzi.
Zavařovací sklenice Twist-off čtvercová 120 ml s černým víčkem Ø 53/4 - 6 ks | BROWIN, 132123 - Vrácení a reklamace:

V případě, že zakoupené zboží vám z jakéhokoliv důvodu nebude vyhovovat, jako spotřebitel, jej můžete vrátit do 14 dnů ode dne zakoupení. Vrácení zboží se řídí článkem 5. našich obchodních podmínek. Doporučujeme vyplnit formulář který lze stáhnout v níže uvedeném odkaze a zaslat ho spolu se zbožím na naší provozní adresu. Výměna zboží na jiné je rovněž možná. Doporučujeme se před odstoupením nebo výměnou domluvit s naším obchodním oddělením. V případě reklamace zboží vyplňte reklamační formulář který je pod odkazem níže.

Reklamační formulář

Formulář pro odstoupení od smlouvy