Cena bez DPH: 119 Kč
Cena s DPH: 144 Kč
Dostupnost: 14 dnů
Množství na skladě: 100 ks +
Náklady za dopravu: od 139 Kč
V košíku

Jestli máte dotaz, kontaktujte nás!

+420 593 035 134 info@gastromania.cz Zákaznický servis je vám k dispozici od pondělí do pátku od 8:00 do 16:00.
Informace:
délka 57 mm
šířka 57 mm
výška 94 mm
objem: 0.15 l
materiál: sklo
váha: 0.18 kg
počet v sadě: 6 ks
EAN kód: 5904816007268

Zavařovací sklenice Twist-off čtvercová 150 ml s černým víčkem Ø 53/4 - 6 ks | BROWIN, 132154 - Popis:

Sada 6 sklenic o objemu 150 ml z vysoce kvalitního skla s černými víčky typu Twist-off. Ideální pro skladování domácích zavařenin, sušeného ovoce, sypkých produktů, koření nebo sladkostí.

• Do spíže a kuchyně - 150 ml sklenice s černým šroubovacím víčkem v zajímavém, jedinečném tvaru jsou ideální pro skladování ovocných a zeleninových zavařenin, sušeného ovoce, sypkých produktů, ale i koření nebo sladkostí.
• Vysoká kvalita - robustní sklo a nerezavějící víčka z pozinkované oceli se silikonovou vnitřní vrstvou udrží vaše domácí pochoutky v těch nejlepších podmínkách.
• Bezpečné použití a šetrnost k životnímu prostředí - materiál použitý ve výrobku je nejen bezpečný pro vaše tělo, ale také šetrný k životnímu prostředí. Navíc díky zacvakávacímu uzávěru můžete zkontrolovat, zda je sklenice správně pasterizovaná!
• Snadné čištění - sklenice můžete rychle a bez námahy umýt v myčce nádobí, ale můžete je také snadno umýt ručně.
• Mistrovsky sladěná sada - výběrem hotové sady 6 sklenic a černých víček si můžete být jisti dokonalým sladěním.

Může se krásná sklenice stát inspirací pro začátek vašeho dobrodružství s domácími zavařeninami? Rozhodně ano! Když se podíváte na naše nejnovější stylové sklenice s černými Twist-off víčky, okamžitě dostanete chuť na sladké zavařeniny plné zralého ovoce nebo suché omáčky. Díky jednoduchosti a eleganci se sklenice krásně vyjímají nejen na poličkách vaší domácí spíže, ale také v kuchyňských zásuvkách, kde můžete ukrýt nepřeberné množství koření, bylinek, sušeného ovoce a oblíbených sladkostí. V těchto sklenicích můžete také skladovat své oblíbené suché produkty: kroupy, mouku nebo rýži. Sklenice můžete sladit s atraktivními etiketami, které vás budou informovat o obsahu sklenic.

Sklenice jsou vyrobeny z odolného skla. Navíc mají speciálně pozinkovaná víčka Twist-off s vnitřní silikonovou vrstvou, která je chrání před škodlivými účinky rzi, a funkci click, díky níž budete mít jistotu, že jsou vaše zavařeniny řádně pasterizovány. Při výrobě sklenic bylo použito vysoce kvalitní sklo, které je nejen bezpečné pro váš organismus, ale také šetrné k životnímu prostředí (sklenice můžete znovu použít nebo recyklovat). Po použití je můžete umýt ručně nebo využít mytí v myčce nádobí.

Uvedená cena je za sadu 6 sklenic včetně černých víček. Sklenice jsou baleny v uzavřeném sáčku.
Zavařovací sklenice Twist-off čtvercová 150 ml s černým víčkem Ø 53/4 - 6 ks | BROWIN, 132154 - Recenze:
Pouze zákazníci, kteří si dané zboží zakoupili mohou přidat recenzi.
Zavařovací sklenice Twist-off čtvercová 150 ml s černým víčkem Ø 53/4 - 6 ks | BROWIN, 132154 - Vrácení a reklamace:

V případě, že zakoupené zboží vám z jakéhokoliv důvodu nebude vyhovovat, jako spotřebitel, jej můžete vrátit do 14 dnů ode dne zakoupení. Vrácení zboží se řídí článkem 5. našich obchodních podmínek. Doporučujeme vyplnit formulář který lze stáhnout v níže uvedeném odkaze a zaslat ho spolu se zbožím na naší provozní adresu. Výměna zboží na jiné je rovněž možná. Doporučujeme se před odstoupením nebo výměnou domluvit s naším obchodním oddělením. V případě reklamace zboží vyplňte reklamační formulář který je pod odkazem níže.

Reklamační formulář

Formulář pro odstoupení od smlouvy