Cena bez DPH: 878 Kč
Cena s DPH: 1062 Kč
Dostupnost: 14 dnů
Množství na skladě: 10-24 ks
Náklady za dopravu: od 139 Kč
V košíku

Jestli máte dotaz, kontaktujte nás!

+420 593 035 134 info@gastromania.cz Zákaznický servis je vám k dispozici od pondělí do pátku od 8:00 do 16:00.
Informace:
délka 212 mm
šířka 122 mm
výška 200 mm
váha: 2.89 kg
EAN kód: 5904816010466

Sada na vaření piva - Polish IPA | BROWIN, 406908 - Popis:

Polish IPA je naší původní interpretací vlajkového stylu pivní revoluce. Jako každá IPA se vyznačuje výraznou a komplexní hořkostí, ale prostřednictvím dalších fází horkého a studeného chmelení se bylinné, květinové a citrusové chmelové aroma stávají multidimenzionálními a mnohostrannými a každý doušek je samostatný příběh. Určitě si toto pivo připravte a přesvědčte se o jeho jedinečné chuti.

• Až 20 l Vašeho piva - se sadou Polish IPA připravíte až 40 lahví skutečně osvěžujícího piva. Přesně tak, jak to máte rádi.
• Jednodušší, než si myslíte - vytvořit si vlastní pivo s naší sadou je velmi jednoduché, stačí zkvasit všechny ingredience, vodu, kvasnice a chmel. Pivo Coopers nevyžaduje rmutování.
• Nejvyšší kvalita pro Vás - přírodní chmelový extrakt Coopers, pivovarské kvasnice a chmel jsou produkty zaručující nejvyšší kvalitu.
• Sada obsahuje glukózu a ušlechtilý chmel - glukóza harmonizuje chuť piva, zbavuje ho ostré, jablečné chuti, chmel Lubelski a Perle dodávají pivu charakteristické aroma.
• Obrovská spokojenost - příprava vlastního chutného piva je důvod být hrdý a sdílet ho se svými přáteli.

Máte rádi pivo? Pokud ano, určitě si je zkuste vytvořit sami. Je to jednoduché a poskytuje spoustu uspokojení, které v obchodě nekoupíte.

Se sadou Polish IPA připravíte až 20 litrů svého piva, které díky krátkému chmelení na horko s ušlechtilým lublinským chmelem získává bylinné a květinové aroma. Studené chmelení s ušlechtilou odrůdou Perle dodává další citrusové aroma s bílým ovocným závěrem. Celek vytváří velmi vyváženou a vcelku suverénní kompozici a střední až vysoká karbonizace zvyšuje pitelnost piva na naprosté maximum.

Příprava vlastního piva je způsob, jak příjemně strávit čas jak při jeho výrobě, tak při jeho ochutnávání. Je to také způsob, jak ušetřit peníze. Vezměte věci do svých rukou a postarejte se o to, co do sklenice nalijete.

Pivo Polish IPA se skvěle hodí ke grilovaným pokrmům, burgerům a domácí pizze.

Doporučený způsob podávání tohoto piva je ve vysoké sklenici nebo sklenici typu nonic.

Doporučená teplota podávání to 7-10°C.

Množství extraktu: cca. 11,5 BLG

Maximální obsah alkoholu: 4,6%

Stupeň nachmelení / hořkosti IBU: 60

Barva piva: světle zlatá do tmavězlaté.

Recept na pivo Polish IPA:
1.Zařízení na výrobu piva důkladně opláchněte pomocí OXI Turbo.
2. Do sklenice nalijeme vodu o teplotě přibližně 28°C a poté do ní vložíme kvasnice umístěné pod plastovým víčkem dózy. Vše hydratujte 15 minut.
3. Vyjměte návod z plechovky a poté ji vložte do horké vody asi na 10 minut.
4. Do hrnce nalijte přibližně 2 l vody a poté přiveďte k varu.
5. Obsah plechovky nalijte do hrnce s vodou, 1 kg glukózy a důkladně promíchejte, dokud se přísady nerozpustí.
6. Do vypláchnuté fermentační nádoby nalijte 2 l studené vody a obsah hrnce, poté doplňte vodou na 20 l objemu.
7. Lublinský chmel použijte k přípravě tzv. chmelového čaje. Obsah sáčku chmele Lubelski přidejte do vody o teplotě přibližně 90°C, zamíchejte a nechte 10-15 minut působit. Po uplynutí této doby tekutinu přefiltrujeme, ochladíme a přidáme do fermentační nádoby s mladinou.
8. Teplotu směsi stabilizujte na 18-20°C, poté přidejte hydratované kvasnice a intenzivně promíchejte.
9. Nádobu pevně uzavřete a nainstalujte fermentační trubici*.
Doporučujeme horizontální nebo úhlovou trubici, která Vám umožní snížit výšku nádoby a usnadnit její umístění na police, do regálu nebo jednu na druhou.
10. Fermentace probíhá cca 14 dní, při pokojové teplotě.
11. Pytlík na chmelení povařte 10 minut ve vodě, vložte do něj obsah sáčku s chmelem Perle, poté pytlík s chmelem vhoďte na 3 dny do fermentační nádoby s pivem.
12. Po uplynutí této doby slijeme pivo ze sedimentu do lahví. Přidejte 1 kapku Coopers Carbonation Drop nebo 2,5 g cukru do každé 0,5l láhve, poté uzavřete uzávěrem. Umístěte lahve na tmavé a teplé místo.
13. Po 2 týdnech je pivo připraveno k pití. Na zdraví!

Sada obsahuje:
- hermeticky uzavřený chmelený slad Brew A IPA 1,7 kg a sáček pivovarských kvasnic,
- glukózu 1 kg,
- chmel Lubelski 30 g,
- chmel Perle 30 g,
- pytlík na filtraci,
- návod na přípravu piva.
Sada na vaření piva - Polish IPA | BROWIN, 406908 - Recenze:
Pouze zákazníci, kteří si dané zboží zakoupili mohou přidat recenzi.
Sada na vaření piva - Polish IPA | BROWIN, 406908 - Vrácení a reklamace:

V případě, že zakoupené zboží vám z jakéhokoliv důvodu nebude vyhovovat, jako spotřebitel, jej můžete vrátit do 14 dnů ode dne zakoupení. Vrácení zboží se řídí článkem 5. našich obchodních podmínek. Doporučujeme vyplnit formulář který lze stáhnout v níže uvedeném odkaze a zaslat ho spolu se zbožím na naší provozní adresu. Výměna zboží na jiné je rovněž možná. Doporučujeme se před odstoupením nebo výměnou domluvit s naším obchodním oddělením. V případě reklamace zboží vyplňte reklamační formulář který je pod odkazem níže.

Reklamační formulář

Formulář pro odstoupení od smlouvy