Cena bez DPH: 99 Kč
Cena s DPH: 120 Kč
Dostupnost: 14 dnů
Množství na skladě: 100 ks +
Náklady za dopravu: od 139 Kč
V košíku

Jestli máte dotaz, kontaktujte nás!

+420 593 035 134 info@gastromania.cz Zákaznický servis je vám k dispozici od pondělí do pátku od 8:00 do 16:00.
Informace:
výška 249 mm
materiál: sklo
váha: 0.032 kg
průměr: 22 mm
EAN kód: 5904816013030

Lihoměr (Alkoholoměr) | BROWIN, 405552 - Popis:

• Přesné měření - Lihoměr (Alkoholoměr) umožňuje přesně změřit obsah alkoholu od 0 do 95 %. Doporučená teplota pro měření je 20-21°C - měření pak bude mimořádně spolehlivé a přesné.
• Pro čistý alkohol - Ne pro víno, nálevy nebo likéry! Lihoměr (Alkoholoměr) se používá k měření procent v čistém lihu (vodka, lihovina, bimber), bez jakýchkoliv příměsí cukrů a barviv zkreslujících výsledek!
• Hotový výsledek - výsledek daný lihoměrem (Alkoholoměrem) je konečná hodnota a nevyžaduje další výpočty. Měření procenta alkoholu nebylo nikdy tak snadné!
• Snadné použití - pro měření naplňte zkumavku kapalinou, dokud plovák nebude plavat v kapalině. Po nastavení úrovně ponoření proveďte odečet na základě polohy spodního menisku kapaliny.
• Univerzální použití - Lihoměr (Alkoholoměr) lze použít jak v domácnostech, tak na pracovišti, např. v barech při ředění alkoholu do nápojů.

Lihoměr (Alkoholoměr) je měřidlo, které se ve Vaší domácnosti jistě bude hodit! Měřič se skládá ze zkumavky a plováku, se stupnicí od 0 do 95 % objemu alkoholu. Pomocí tohoto přístroje snadno, rychle a hlavně přesně změříte procenta v čistých alkoholech (vodka, lihovina, moonshine), tedy těch, které neobsahují žádné přidané cukry a barvy zkreslující výsledek. Lihoměr (Alkoholoměr) proto není vhodný pro měření procent ve vínech a likérech! Provedení měření je extrémně jednoduché a výsledek se odečítá přímo ze škály, bez dalších převodů. Protože jsou zařízení kalibrována při teplotě 20-21°C, doporučuje se provádět měření při stejné teplotě. Protože kapalina mění svou koncentraci (molekuly se roztahují a smršťují) vlivem teploty, bude nejspolehlivější a nejpřesnější měření při 20-21°C.

Způsob použití:
Pro provedení měření naplňte zkumavku malým množstvím kapaliny, a to takovým množstvím, aby plovák v ní umístěný plaval v jejím objemu a nedotýkal se stěn zkumavky. Jakmile je úroveň ponoření stanovena, lze provést odečet na základě polohy spodního menisku kapaliny.

Pozor:
Tyto přístroje slouží k měření procent v čistém alkoholu (vodka, lihovina, bimber) bez cukrů, které zkreslují výsledek.

Rozměry produktu:

- Lihoměr (Alkoholoměr):
výška 21,5 cm +- 5%
průměr 1,2 cm

- zkumavka:
výška 23,5 cm
vnější průměr 1,9 cm
vnitřní průměr 1,6 cm
Lihoměr (Alkoholoměr) | BROWIN, 405552 - Recenze:
Pouze zákazníci, kteří si dané zboží zakoupili mohou přidat recenzi.
Lihoměr (Alkoholoměr) | BROWIN, 405552 - Vrácení a reklamace:

V případě, že zakoupené zboží vám z jakéhokoliv důvodu nebude vyhovovat, jako spotřebitel, jej můžete vrátit do 14 dnů ode dne zakoupení. Vrácení zboží se řídí článkem 5. našich obchodních podmínek. Doporučujeme vyplnit formulář který lze stáhnout v níže uvedeném odkaze a zaslat ho spolu se zbožím na naší provozní adresu. Výměna zboží na jiné je rovněž možná. Doporučujeme se před odstoupením nebo výměnou domluvit s naším obchodním oddělením. V případě reklamace zboží vyplňte reklamační formulář který je pod odkazem níže.

Reklamační formulář

Formulář pro odstoupení od smlouvy