Cena bez DPH: 117 Kč
Cena s DPH: 141 Kč
Dostupnost: 14 dnů
Množství na skladě: 100 ks +
Náklady za dopravu: od 139 Kč
V košíku

Jestli máte dotaz, kontaktujte nás!

+420 593 035 134 info@gastromania.cz Zákaznický servis je vám k dispozici od pondělí do pátku od 8:00 do 16:00.
Informace:
výška 235 mm
materiál: sklo
váha: 0.043 kg
průměr: 19 mm
EAN kód: 5904816013047

Lihoměr (Alkoholoměr) s teploměrem | BROWIN, 405554 - Popis:

Měřič obsahu alkoholu od 0 do 95%, s teploměrem, pro čistý alkohol, skleněná zkumavka

• ​Přesné měření - Lihoměr (Alkoholoměr) umožňuje přesně změřit obsah alkoholu od 0 do 95 %. Potřebná teplota kapaliny při měření je 20°C - měření pak bude spolehlivé a přesné.
• Pro čistý alkohol - Ne pro víno, nálevy nebo likéry! Lihoměr (Alkoholoměr) se používá k měření procent v čistém alkoholu (vodka, lihovina, bimber - měsíční svit), bez jakýchkoliv příměsí cukrů a barviv zkreslujících výsledek!
• Hotový výsledek - odečet převzatý přímo z Lihoměru (Alkoholoměr) je konečná hodnota a nevyžaduje další přepočty. Měření procenta alkoholu nebylo nikdy tak snadné!
• Snadné použití - pro provedení měření vložte plovák do zkumavky a poté ji naplňte kapalinou tak, aby v ní hustoměr volně plaval. Je důležité, aby se při měření nedotýkal stěn zkumavky. Odečet by měl být proveden odečtením hodnoty % z polohy spodního menisku tekutiny.
• Teploměr uvnitř hustoměru - díky téměř přímému kontaktu se stěnou hustoměru (špičkou kapiláry) měří teplotu kapaliny, bez falšování!

Lihoměr (Alkoholoměr) s teploměrem ve skleněné zkumavce - hustoměr, který umožňuje měřit obsah alkoholu v bezbarvých vodkách, které neobsahují cukr. Jedná se o měřidlo, které se jistě bude hodit ve Vaší domácnosti, ale i v barech při ředění alkoholu do drinků! Měřič se skládá ze zkumavky a plováku, s velkou stupnicí od 0 do 95 % objemu alkoholu. V plováku je také trvale umístěn teploměr, který umožňuje kontrolovat teplotu kapaliny při měření. Pomocí tohoto přístroje snadno, rychle a hlavně přesně změříte procenta v čistých alkoholech (vodka, lihovina, moonshine), tedy těch, které neobsahují žádné přidané cukry a barvy zkreslující výsledek. Lihoměr (Alkoholoměr) proto není vhodný pro měření procent ve vínech a likérech! Měření je extrémně jednoduché a výsledek se odečítá přímo ze škály, bez dalších převodů. Ploché dno zkumavky usnadňuje měření, stabilizací plováku. Toto náčiní může být během měření umístěno na pult, ale mělo by být neustále drženo.

Vzhledem k tomu, že přístroje jsou kalibrovány při teplotě 20°C, je doporučeno provádět měření při stejné teplotě, což usnadňuje teploměr umístěný v lihoměru. Vzhledem k tomu, že kapalina mění svou koncentraci (molekuly se roztahují a smršťují) vlivem teploty, bude měření prováděné při 20 °C nejspolehlivější a nejpřesnější. Skleněný lihoměr (Alkoholoměr) je vybaven nerozbitnou zkumavkou, která je vyrobena z materiálu vhodného pro styk s potravinami - včetně alkoholu.

Používání:
Pro provedení měření naplňte zkumavku malým množstvím kapaliny, a to takovým množstvím, aby plovák v ní umístěný plaval ve svém objemu a nedotýkal se stěn nádržky. Jakmile je úroveň ponoření stanovena, lze provést odečet na základě polohy spodního menisku tekutiny.
Kapalina mění svou koncentraci (molekuly se roztahují a smršťují) vlivem teploty. Nezapomeňte proto provádět měření při teplotě 20 °C, které pak bude spolehlivé a přesné.

Pozor: Indikátor se používá ke stanovení obsahu alkoholu v bezbarvých vodkách, neobsahujících cukr. Testovaný roztok by měl mít v době měření teplotu 20°C.
Lihoměr (Alkoholoměr) s teploměrem | BROWIN, 405554 - Recenze:
Pouze zákazníci, kteří si dané zboží zakoupili mohou přidat recenzi.
Lihoměr (Alkoholoměr) s teploměrem | BROWIN, 405554 - Vrácení a reklamace:

V případě, že zakoupené zboží vám z jakéhokoliv důvodu nebude vyhovovat, jako spotřebitel, jej můžete vrátit do 14 dnů ode dne zakoupení. Vrácení zboží se řídí článkem 5. našich obchodních podmínek. Doporučujeme vyplnit formulář který lze stáhnout v níže uvedeném odkaze a zaslat ho spolu se zbožím na naší provozní adresu. Výměna zboží na jiné je rovněž možná. Doporučujeme se před odstoupením nebo výměnou domluvit s naším obchodním oddělením. V případě reklamace zboží vyplňte reklamační formulář který je pod odkazem níže.

Reklamační formulář

Formulář pro odstoupení od smlouvy