Novinka
Bestseller
Cena bez DPH: 77 Kč
Cena s DPH: 93 Kč
Dostupnost: 14 dnů
Množství na skladě: 100 ks +
Náklady za dopravu: od 139 Kč
V košíku

Jestli máte dotaz, kontaktujte nás!

+420 593 035 134 info@gastromania.cz Zákaznický servis je vám k dispozici od pondělí do pátku od 8:00 do 16:00.
Informace:
výška 232 mm
materiál: plast
váha: 0.029 kg
průměr: 23 mm
EAN kód: 5908277718671

Lihoměr (Alkoholoměr) v nerozbitné zkumavce | BROWIN, 405564 - Popis:

Lihoměr (Alkoholoměr) v plastové zkumavce - hustoměr, který umožňuje měřit obsah alkoholu v bezbarvých vodkách, které neobsahují cukr.

• Přesné měření - Lihoměr (Alkoholoměr) umožňuje přesně změřit obsah alkoholu od 0 do 95 %. Potřebná teplota při měření je 20°C - měření pak bude spolehlivé a přesné.
• Pro čistý alkohol - Ne pro víno, likéry nebo nálevy! Lihoměr (Alkoholoměr) se používá k měření procent v čistém alkoholu (vodka, lihovina, bimber - měsíční svit), bez jakýchkoliv příměsí cukrů a barviv zkreslujících výsledek!
• Hotový výsledek - údaj převzatý přímo z lihoměru (Alkoholoměr) je konečná hodnota a nevyžaduje další přepočty. Měření procenta alkoholu nebylo nikdy tak snadné!
• Snadné použití - pro provedení měření vložte plovák do zkumavky a poté ji naplňte kapalinou tak, aby v ní hustoměr volně plaval. Je důležité, aby se při měření nedotýkal stěn zkumavky. Odečet by měl být proveden vyčtením hodnoty % z polohy spodního menisku tekutiny.
• Nerozbitná zkumavka - plastová zkumavka je odolná, takže Vám bude sloužit roky. Můžete v ní bezpečně měřit a díky přiloženému uzávěru v ní přechovávat hustoměr.

Lihoměr (Alkoholoměr) je měřidlo, které se jistě bude hodit ve Vaší domácnosti, ale i v barech při ředění alkoholu do drinků! Měřič se skládá ze zkumavky a plováku, s velkou stupnicí od 0 do 95 % objemu alkoholu. Pomocí tohoto přístroje snadno, rychle a hlavně přesně změříte procenta v čistých alkoholech (vodka, lihovina, moonshine), tedy těch, které neobsahují žádné přidané cukry a barvy zkreslující výsledek. Lihoměr (Alkoholoměr) proto není vhodný pro měření procent ve vínech a likérech! Provedení měření je extrémně jednoduché a výsledek se vyčte přímo ze stupnice, bez dalších převodů. Ploché dno zkumavky usnadňuje měření stabilizací plováku. Nádoba může být během měření umístěna na pult, ale musí být neustále držena.

Protože jsou zařízení kalibrována při 20°C, doporučuje se provádět měření při stejné teplotě. Vzhledem k tomu, že kapalina mění svou koncentraci (molekuly se roztahují a smršťují) vlivem teploty, bude měření prováděné při 20°C nejspolehlivější a nejpřesnější. Skleněný lihoměr je opatřen nerozbitnou zkumavkou, která je vyrobena z materiálu vhodného pro styk s potravinami - včetně alkoholu. Uzávěr připevněný ke zkumavce chrání lihoměr proti vyklouznutí při skladování.

Používání:
• Do zkumavky nebo jiné stejně vysoké nádoby umístěte měřicí zařízení.
• Poté nalijte do zkumavky přiměřené množství tekutiny (indikátor se nesmí dotýkat stěn a dna nádobky).
• Jakmile je úroveň ponoření stanovena, proveďte odečet.

Pozor: Indikátor se používá ke stanovení obsahu alkoholu v bezbarvých vodkách a vodkách bez cukru. Testovaný roztok by měl mít v době měření teplotu 20°C.

Rozměry produktu:

Lihoměr (Alkoholoměr):
• výška 20,5 cm
• šířka 1,2 cm

zkumavka:
• výška 23,2 cm
• vnitřní průměr 2,1 cm
• vnější průměr 2,3 cm
Lihoměr (Alkoholoměr) v nerozbitné zkumavce | BROWIN, 405564 - Recenze:
Pouze zákazníci, kteří si dané zboží zakoupili mohou přidat recenzi.
Lihoměr (Alkoholoměr) v nerozbitné zkumavce | BROWIN, 405564 - Vrácení a reklamace:

V případě, že zakoupené zboží vám z jakéhokoliv důvodu nebude vyhovovat, jako spotřebitel, jej můžete vrátit do 14 dnů ode dne zakoupení. Vrácení zboží se řídí článkem 5. našich obchodních podmínek. Doporučujeme vyplnit formulář který lze stáhnout v níže uvedeném odkaze a zaslat ho spolu se zbožím na naší provozní adresu. Výměna zboží na jiné je rovněž možná. Doporučujeme se před odstoupením nebo výměnou domluvit s naším obchodním oddělením. V případě reklamace zboží vyplňte reklamační formulář který je pod odkazem níže.

Reklamační formulář

Formulář pro odstoupení od smlouvy