Cena bez DPH: 498 Kč
Cena s DPH: 602 Kč
Dostupnost: 14 dnů
Množství na skladě: 3-4 ks
Náklady za dopravu: od 139 Kč
V košíku

Jestli máte dotaz, kontaktujte nás!

+420 593 035 134 info@gastromania.cz Zákaznický servis je vám k dispozici od pondělí do pátku od 8:00 do 16:00.
Informace:
výška 542 mm
objem: 25 l
materiál: plast
výpustný ventil: ano
váha: 0.995 kg
průměr: 295 mm
EAN kód: 5904816001624

Demižon 25 l s úchytem a kohoutkem | BROWIN, 644226 - Popis:

Ideální pro domácí vinaře a pivovarníky. Lehký, nerozbitný demižon s kohoutkem, bordó uzávěrem, zátkou a kvasnou trubičkou je produkt, který vám usnadní kvašení domácích destilátů! Jeho funkčnost si zamilujete!

• Lehký a nerozbitný - demižon je vyroben z nerozbitného materiálu a je lehčí náhradou standardních skleněných demižonů, která vám zaručí, že jej při mytí, plnění a přepravě nikdy nerozbijete!
• Snadné nalévání nápojů - speciálně navržený obvodový kohoutek připojený k balonu vám umožní nalévat víno, pivo a další druhy nápojů zcela pohodlně a bez problémů. Díky promyšlené konstrukci a umístění kohoutek nepřekáží při umísťování demižonu na rovné plochy.
• Pohodlný a pevný úchyt - výběrem našeho výrobku sázíte na ergonomické řešení! Demižon je vybaven pevně namontovaným pevným úchytem, který usnadňuje jeho přenášení, i když je těžký a plný.
• Bezpečný, schválený plast - plast použitý pro demižon je bezpečný a určený pro styk s potravinami, včetně až 95% alkoholu.
• Široký otvor a stupnice - nádoba se vyznačuje velmi širokým otvorem, který umožňuje snadné mytí a plnění. Stěny demižonu mají aplikovanou stupnici, která usnadňuje plnění na uvedený objem.
• Kompletní sada - skládá se z nerozbitného demižonu s objemem 25 l, vypouštěcího kohoutku a rukojeti, bordó uzávěru, zátky s otvorem pro hadičku, fermentační trubičky, speciálního klíče, který vám pomůže upevnit kohoutek na demižon, a návodu k použití.

Revoluční produkt vhodný jak pro začínající, tak pro pokročilé vinaře a pivovarníky! Lehký nerozbitný demižon s objemem 25 l je vyroben z nerozbitného potravinářského plastu. Je to investice na dlouhá léta a vynikající náhrada tradičních skleněných demižonů. Nádoba je vybavena pohodlným uchem pro přenášení, které skvěle padne do ruky a umožní vám snadno přenášet i plný, těžký balon! Doplňkovou funkcí výrobku je speciálně navržený otočný kohoutek, který usnadňuje odlévání. Plnění demižonu usnadňuje stupnice vytištěná na průhledném plastu, která umožňuje ověřit množství nastavované směsi. Demižon byl testován na bezpečný styk s alkoholem do 95 %.

Při výběru našeho demižonu obdržíte kompletní sadu, která obsahuje také bordó uzávěr a fermentační trubičku, klíč, který pomáhá utáhnout kohoutek v balonku, a zátku. Výstupky na uzávěru usnadňují otevírání a zavírání balónku a rukojeť v uzávěru umožňuje jeho přenášení, když je prázdný. Speciální konstrukce uzávěru nemá těsnění, takže se nemusíte bát, že by se pod ním hromadily plísně a bakterie, které by mohly kontaminovat nastavení.

Široký otvor demižonu rozhodně usnadňuje udržování čistoty uvnitř a pohodlné vytahování dužiny. K čištění doporučujeme používat pyrosiřičitan draselný, pyrosiřičitan Turbo nebo Oxi Turbo.

Upozornění
Nevystavujte demižon přímému slunečnímu záření kvůli jeho omezené odolnosti vůči UV záření.
Demižon myjte při teplotě maximálně 70°C, měkká houba.
Přípustná koncentrace alkoholu 95 %.

Sada obsahuje:
• demižon z plastu (PET-1) s objemem 25 L
• otočný kohoutek
• pevný úchyt
• bordová těsnicí víčko fi 100 s úchytem i s otvorem na korek
• korek s otvorem pro fermentační trubičku
• fermentační trubička s ochranným korkem
• vklad s popisem
• překližkový klíč pro snadnou montáž kohoutku (překližkový klíč na kroužek kohoutku r.34)
Demižon 25 l s úchytem a kohoutkem | BROWIN, 644226 - Recenze:
Pouze zákazníci, kteří si dané zboží zakoupili mohou přidat recenzi.
Demižon 25 l s úchytem a kohoutkem | BROWIN, 644226 - Vrácení a reklamace:

V případě, že zakoupené zboží vám z jakéhokoliv důvodu nebude vyhovovat, jako spotřebitel, jej můžete vrátit do 14 dnů ode dne zakoupení. Vrácení zboží se řídí článkem 5. našich obchodních podmínek. Doporučujeme vyplnit formulář který lze stáhnout v níže uvedeném odkaze a zaslat ho spolu se zbožím na naší provozní adresu. Výměna zboží na jiné je rovněž možná. Doporučujeme se před odstoupením nebo výměnou domluvit s naším obchodním oddělením. V případě reklamace zboží vyplňte reklamační formulář který je pod odkazem níže.

Reklamační formulář

Formulář pro odstoupení od smlouvy