Cena bez DPH: 351 Kč
Cena s DPH: 425 Kč
Dostupnost: 14 dnů
Náklady za dopravu: od 139 Kč
V košíku

Jestli máte dotaz, kontaktujte nás!

+420 593 035 134 info@gastromania.cz Zákaznický servis je vám k dispozici od pondělí do pátku od 8:00 do 16:00.
Informace:
materiál: kámen břidlice
váha: 1.42 kg
průměr: 300 mm
EAN kód: 5904816006179

Břidlicový otočný podnos Ø 30 cm | BROWIN, 312027 - Popis:

Chcete, aby vaše domácí výrobky vypadaly na stole při setkání s rodinou a přáteli krásně? Máte rádi praktická řešení? Naše novinka - otočný servírovací podnos z břidlicového kamene splní vaše očekávání!

• Sáhněte po tom, co máte rádi - díky otočnému mechanismu je podnos ideální jako servírovací tác pro pohodlné a dostupné servírování různých druhů jídel pro všechny hodovníky!
• Na sýr a další pokrmy - velký průměr (30 cm) je vhodný i pro servírování uzenin, předkrmů, dezertů, sushi, pizzy a mnoha dalších pokrmů!
• Vysoká kvalita zpracování - deska je vyrobena z břidlicového kamene s charakteristickým drsným povrchem a neleštěnými hranami. Neobvyklý design, který si najde cestu do každého interiéru!
• Protiskluzové nožičky - chrání podnos před náhodným sklouznutím při otáčení kolem osy.
• Tepelné vlastnosti, které břidlice má, vám umožní servírovat na ní studené pokrmy. Předem vychlazený kámen udržuje nízkou teplotu po velmi dlouhou dobu, což znamená, že servírované pokrmy zůstanou déle čerstvé!

Praktické řešení, které potěší vaše blízké při každém setkání u stolu? Otočný podnos o průměru 30 cm z břidlicového kamene, který vám umožní pohodlně dosáhnout na pokrmy, na které máte zrovna chuť! Kvalitní výrobek - pro servírování studených pokrmů. Předem chlazené, udržuje velmi dlouho nízkou teplotu, takže sýry, uzeniny, sushi a dezerty na něm položené zůstanou déle čerstvé! Rádi ochutnáváte předkrmy, finger food, pizzu, ovoce a zeleninu? Tento podnos je ideální pro jejich servírování přímo na stůl! Jako bonus má výrobek protiskluzové nožičky, které zabraňují pohybu celého podnosu při otáčení kolem své osy. Vzhledem ke svému materiálu se podnos vyznačuje drsným povrchem a neleštěnými hranami. Proto bude vypadat skvěle nejen doma, ale i na venkovních akcích nebo jako funkční podnos v rámci výzdoby bufetu! Položte na něj sushi a užijte si příjemný večer s přáteli! Během romantického večera se sklenkou vína na něm naservírujte talíř se sýrem. Umístěte na něj cupcakes na narozeninovou oslavu vašeho dítěte nebo na něj servírujte občerstvení a dezerty při rodinném setkání! Možností je mnoho - omezuje vás pouze vaše fantazie! Tato estetická mísa svým originálním designem podtrhne moderní a industriální ráz vašeho interiéru. Díky své funkčnosti a praktičnosti je otočný servírovací podnos vhodný i jako dárek! Díky tomuto estetickému a avantgardnímu nádobí budou všechny pokrmy na něm servírované chutnat ještě lépe!

Upozornění!
Mytí podnosu v myčce na nádobí se nedoporučuje, protože intenzivní programy mohou poškodit povrch! Pro údržbu je třeba podnos umýt ručně ve studené nebo teplé vodě s použitím prostředku na mytí nádobí a poté ji nechat uschnout nebo povrch otřít hadříkem nebo kuchyňskou utěrkou. Pro zachování hloubky barev doporučujeme podnos (před prvním použitím) naimpregnovat rostlinným nebo olivovým olejem.
Břidlicový otočný podnos Ø 30 cm | BROWIN, 312027 - Recenze:
Pouze zákazníci, kteří si dané zboží zakoupili mohou přidat recenzi.
Břidlicový otočný podnos Ø 30 cm | BROWIN, 312027 - Vrácení a reklamace:

V případě, že zakoupené zboží vám z jakéhokoliv důvodu nebude vyhovovat, jako spotřebitel, jej můžete vrátit do 14 dnů ode dne zakoupení. Vrácení zboží se řídí článkem 5. našich obchodních podmínek. Doporučujeme vyplnit formulář který lze stáhnout v níže uvedeném odkaze a zaslat ho spolu se zbožím na naší provozní adresu. Výměna zboží na jiné je rovněž možná. Doporučujeme se před odstoupením nebo výměnou domluvit s naším obchodním oddělením. V případě reklamace zboží vyplňte reklamační formulář který je pod odkazem níže.

Reklamační formulář

Formulář pro odstoupení od smlouvy