Novinka
Bestseller
Cena bez DPH: 27 Kč
Cena s DPH: 33 Kč
Dostupnost: 14 dnů
Množství na skladě: 100 ks +
Náklady za dopravu: od 139 Kč
V košíku

Jestli máte dotaz, kontaktujte nás!

+420 593 035 134 info@gastromania.cz Zákaznický servis je vám k dispozici od pondělí do pátku od 8:00 do 16:00.
Informace:
váha: 0.023 kg
EAN kód: 5908277713706

Kvásek na žitný chléb s droždím a sladem - 23 g | BROWIN, 409421 - Popis:

• Dobrá výživová hodnota - žitný kvásek s droždím a sladem je zárukou kvalitních přírodních surovin a vždy úspěšného domácího pečiva, které vydrží čerstvé déle než pečivo zakoupené v pekárnách!
• Snadné použití - kvásek je připraven k okamžitému použití. Snadno ho využijete při pečení chleba v troubě nebo v pekárně.
• Lahodná chuť domácího chleba - pomocí kvásku můžete připravit až 750 g domácího chleba s jedinečnou, jemně nakyslou chutí, lahodnou vůní, vláčnou, tmavou střídkou a křupavou, hnědou kůrkou.
• Lepší stravitelnost chleba - domácí pečivo bez přídavku přidaných látek je vynikajícím zdrojem bílkovin a vlákniny. Chléb je proto zdravější, lépe stravitelný a může být součástí jídelníčku dětí a starších osob!

Čerstvý, chutný a křupavý chléb každý den, aniž byste museli vycházet z domu? Použití žitného kvásku s droždím - je to triviálně snadné. Upečte si vlastní domácí chléb a potěšte své blízké! Přírodní složení žitného kvásku s droždím a sladem je zárukou zdravého pečiva bez umělých látek a zvýrazňovačů chuti. Žitný kváskový chléb má výraznou, lehce nakyslou chuť, tmavou a vláčnou střídku a křupavou, hnědou kůrku - to vše získáte doma, během několika hodin! Jedno balení stačí na upečení bochníku s hmotností až 750 g a jeho použití je velmi snadné. Balení obsahuje dva sáčky - jeden s kváskem a druhý se speciálně vybraným droždím. Výrobek je vhodný jak pro pečení chleba v troubě, tak ve speciální pekárně.

Chléb upečený na bázi kvásku s droždím je bohatým zdrojem vlákniny - může být proto součástí jídelníčku dětí a starších osob. Absence umělých a chemických přísad prodlužuje čerstvost připraveného chleba.


Výhody používání kvásku:
- lepší stravitelnost chleba,
- jemná chuť,
- křupavá kůrka,
- lepší barva chleba,
- šťavnatá kůrka,
- delší čerstvost chleba.

Recept na 750 g chleba z kvásku žitného:
Suroviny:
350 ml vlažné vody,
10 g soli,
350 g pšeničné mouky typu 500-750,
150 g žitné mouky typu 720,
1 balení kvásku na žitný chléb s droždím a sladem
Doporučení:
2 lžíce zrn, např. slunečnice, dýně, sója.

Trouba:
Těsto hněťte z výše uvedených surovin - dokud nebude mít pružnou konzistenci a aby se těsto nelepilo na mísu. Necháme přikryté na teplém místě asi 1 hodinu odpočívat. Poté těsto znovu prohněteme (jen krátce) a přeneseme ho do formy. Opět necháme na teplém místě vykynout, aby těsto zdvojnásobilo svůj objem. Mezitím vložte do předehřáté trouby misku s vodou, aby chléb získal křupavou kůrku a střídka zůstala vláčná. Pečte v předehřáté troubě přibližně 1 hodinu při 200 °C.

Pekárna:
Do mísy pekárny přidejte uvedené suroviny v uvedeném pořadí a nastavte základní program (BASIC), abyste dosáhli středně propečenou kůrku. Chléb bude hotový přibližně po 3 hodinách.

Složení: 1:
Sušený žitný kvásek (65,2 %) (mleté žitné výrobky, ječný sladový výtažek), aktivní sušené droždí (34,8 %) (kvasnice S. cerevisiae, emulgátor: sorbitol mono stearát).sorbitol mono stearát).

Upozornění!
Není určeno k přímé spotřebě.
Přírodní produkt - podléhá změnám.
Informace o alergenech: obsahuje lepek.
Skladujte na suchém, chladném a stinném místě.
Kvásek na žitný chléb s droždím a sladem - 23 g | BROWIN, 409421 - Recenze:
Pouze zákazníci, kteří si dané zboží zakoupili mohou přidat recenzi.
Kvásek na žitný chléb s droždím a sladem - 23 g | BROWIN, 409421 - Vrácení a reklamace:

V případě, že zakoupené zboží vám z jakéhokoliv důvodu nebude vyhovovat, jako spotřebitel, jej můžete vrátit do 14 dnů ode dne zakoupení. Vrácení zboží se řídí článkem 5. našich obchodních podmínek. Doporučujeme vyplnit formulář který lze stáhnout v níže uvedeném odkaze a zaslat ho spolu se zbožím na naší provozní adresu. Výměna zboží na jiné je rovněž možná. Doporučujeme se před odstoupením nebo výměnou domluvit s naším obchodním oddělením. V případě reklamace zboží vyplňte reklamační formulář který je pod odkazem níže.

Reklamační formulář

Formulář pro odstoupení od smlouvy