Cena bez DPH: 82 Kč
Cena s DPH: 99 Kč
Dostupnost: 14 dnů
Množství na skladě: 100 ks +
Náklady za dopravu: od 139 Kč
V košíku

Jestli máte dotaz, kontaktujte nás!

+420 593 035 134 info@gastromania.cz Zákaznický servis je vám k dispozici od pondělí do pátku od 8:00 do 16:00.
Informace:
váha: 0.12 kg
EAN kód: 5904816005141

Lihovarnické kvasnice Turbo Cold 120 g | BROWIN, 403403 - Popis:

Kvasinky Turbo Cold jsou inovativním produktem, který je směsí dvou vybraných kmenů aktivních lihovarských kvasinek se speciálně vyvinutým živným roztokem!

- Kvašení při teplotách až 14 °C - náš výrobek Vám zaručuje efektivní provoz v náročných podmínkách, čímž se odlišuje od konkurence!
- Úspora peněz - díky nízkoteplotnímu kvašení ušetříte peníze tím, že nemusíte vytápět kvasnou místnost.
- Nepostradatelný výrobek - speciálně vyvinuté složení umožňuje rychlé a plynulé kvašení bez přehřívání smolince!
- Žádné nepříjemné pachy - kvasinky Turbo Cold znamenají žádné nepříjemné pachy během kvašení a jemné aroma výsledného produktu!
- Pro 25 litrů zákvasu - 120 g sáček vystačí až na 25 litrů zákvasu!
- Alkohol až 17 % - kvasinky Turbo Cold umožňují získat až 17 % alkoholu se 7 kg cukru!

Sníte o vysoce čistém, jemně chutnajícím a aromatickém pivu? Seznamte se s kvasnicemi Turbo Cold - produktem, který zaručuje úspěšné kvašení! Naše inovativní směs se skládá ze dvou vybraných kmenů aktivních lihovarských kvasinek přizpůsobených ke kvašení při nízkých teplotách nad 14 °C a ze speciálně vyvinutého a vybraného média. Díky nim probíhá čisté kvašení hladce a poskytuje až 17 % alkoholu při 7 kg cukru, a to za 12-14 dní při 14 °C! Jeden 120g sáček umožňuje připravit až 25 l moštu. Výběrem tohoto produktu zároveň sázíte na kvasinky schopné pracovat v širokém teplotním rozmezí, a to již od 14⁰C. Pozor! Čím nižší teplota kvašení, tím klidnější proces a jemnější chuť a vůně.

Způsob použití:
Do kvasné nádoby nasypte 7 kg cukru, rozpusťte jej v 15 l vody a poté doplňte kvas do konečného objemu 25 l. Celý obsah sáčku nasypte na povrch kvasné nádoby o teplotě 30-35 °C, po 15 minutách důkladně promíchejte. Nádobu uzavřete víkem s nasazenou kvasnou trubicí a nechte kvasit 12-14 dní při teplotě nad 14 °C. Při pokojové teplotě bude kvašení pokračovat. Při pokojové teplotě bude kvašení pokračovat 3-5 dní. Pozor: nastavení bude pěnit!

Složení: 1:
Složení: droždí, fosforečnan draselný (V), síran hořečnatý (VI), uhličitan vápenatý (IV), vitamin B1 (thiamin hydrochlorid).

Pozor:
Použijte celé balení na jedno nastavení.
Lihovarnické kvasnice Turbo Cold 120 g | BROWIN, 403403 - Recenze:
Pouze zákazníci, kteří si dané zboží zakoupili mohou přidat recenzi.
Lihovarnické kvasnice Turbo Cold 120 g | BROWIN, 403403 - Vrácení a reklamace:

V případě, že zakoupené zboží vám z jakéhokoliv důvodu nebude vyhovovat, jako spotřebitel, jej můžete vrátit do 14 dnů ode dne zakoupení. Vrácení zboží se řídí článkem 5. našich obchodních podmínek. Doporučujeme vyplnit formulář který lze stáhnout v níže uvedeném odkaze a zaslat ho spolu se zbožím na naší provozní adresu. Výměna zboží na jiné je rovněž možná. Doporučujeme se před odstoupením nebo výměnou domluvit s naším obchodním oddělením. V případě reklamace zboží vyplňte reklamační formulář který je pod odkazem níže.

Reklamační formulář

Formulář pro odstoupení od smlouvy