Novinka
Bestseller
Cena bez DPH: 63 Kč
Cena s DPH: 76 Kč
Dostupnost: 14 dnů
Množství na skladě: 100 ks +
Náklady za dopravu: od 139 Kč
V košíku

Jestli máte dotaz, kontaktujte nás!

+420 593 035 134 info@gastromania.cz Zákaznický servis je vám k dispozici od pondělí do pátku od 8:00 do 16:00.
Informace:
délka 120 mm
šířka 20 mm
výška 180 mm
váha: 0.135 kg
EAN kód: 5904816000092

Lihovarnické kvasnice Turbo X-Pure 21,3% 48h - 135 g | BROWIN, 403103 - Popis:

Kvasinky Turbo X-Pure 21,3 % jsou jediné kvasinky na trhu, které kvasí až do 21,3 % alkoholu.

- Inovativní produkt Turbo X-Pure je vysoce kvalitní kvasnice pro vysoké hladiny alkoholu. Díky své vysoké toleranci k alkoholu kvasí použitá směs kvasinek a živin až do 21,3 %!
- Pro cukrové, ovocné a obilné kvasinky - speciálně vybraná směs je vhodná pro kvašení různých surovin, takže s těmito kvasinkami můžete úspěšně připravovat obilné i ovocné nápoje!
- Čisté kvašení - během kvašení kvasinky nevydávají žádné nepříjemné pachy! Nemusíte se tedy obávat nepříjemných pachů v místnosti, kde skladujete kvásek!
- Pro 25 l zákvasu - jeden sáček kvasinek Turbo X-Pure Vám umožní připravit až 25 l zákvasu.
- Doporučená teplota kvašení 20-25⁰C - to je optimální teplota pro práci kvasinek, která zajistí dostatečné prokvašení během stanovené doby. Příprava vašeho oblíbeného nápoje by tedy neměla být žádný problém!

Čistý výkon a vynikající kvalita - s Turbo X-Pure probíhá proces kvašení dokonale - rychle a efektivně. Tento inovativní produkt je směsí dvou vysoce alkoholických, aktivních kmenů lihovarských kvasinek a pečlivě vybraného živného roztoku pro podporu jejich růstu. S Turbo X-Pure si doma snadno připravíte oblíbené cukrové, ovocné a obilné pivo (potřebná teplota kvašení je 20-25 stupňů). Turbo X-Pure je inovativní výrobek, který kvasí až do 21,3 %! Jeden sáček kvasnic vystačí na 25 litrů prudkého nápoje a v závislosti na požadované hodnotě alkoholu stačí přidat pouze 6 až 9 kg cukru! Další výhodou Turbo X-Pure je proces - s těmito kvasnicemi se nemusíte obávat nepříjemného zápachu při výrobě vašich oblíbených nápojů!

Způsob použití je jednoduchý:
Vyberte si variantu kvašení. Do kvasné nádoby nasypte první dávku cukru a rozpusťte ji v přiměřeném množství vlažné vody o teplotě 25-30⁰C. Poté vsypte celý obsah sáčku a důkladně promíchejte. Tento roztok kvasíme po počet dní uvedený v tabulce (podle zvolené varianty) při teplotě 20-25⁰C. Udržení správné teploty kvašení je předpokladem pro dosažení požadovaného obsahu alkoholu.

Na konci kvašení má džbán nasládlou příchuť.

Pro dosažení nejlepších výsledků doporučujeme po ukončení kvašení smolinec vyčeřit.

Skladujte na suchém místě při pokojové teplotě.

Složení: 1:
Složení: kvasnice, fosforečnan draselný, síran hořečnatý, uhličitan vápenatý, thiamin hydrochlorid.

Pozor:
Použijte celé balení pro jedno nastavení.

Důležité!
Prozatím se droždí X-Pure 21,3 % 48h, 25 l prodává v alternativním balení (tj. stříbrná fólie s barevnou etiketou), které je vidět na fotografii výše. Změna se týká pouze obalu - jinak se jedná o naprosto stejný výrobek se stejným složením jako dříve.
Lihovarnické kvasnice Turbo X-Pure 21,3% 48h - 135 g | BROWIN, 403103 - Recenze:
Pouze zákazníci, kteří si dané zboží zakoupili mohou přidat recenzi.
Lihovarnické kvasnice Turbo X-Pure 21,3% 48h - 135 g | BROWIN, 403103 - Vrácení a reklamace:

V případě, že zakoupené zboží vám z jakéhokoliv důvodu nebude vyhovovat, jako spotřebitel, jej můžete vrátit do 14 dnů ode dne zakoupení. Vrácení zboží se řídí článkem 5. našich obchodních podmínek. Doporučujeme vyplnit formulář který lze stáhnout v níže uvedeném odkaze a zaslat ho spolu se zbožím na naší provozní adresu. Výměna zboží na jiné je rovněž možná. Doporučujeme se před odstoupením nebo výměnou domluvit s naším obchodním oddělením. V případě reklamace zboží vyplňte reklamační formulář který je pod odkazem níže.

Reklamační formulář

Formulář pro odstoupení od smlouvy