Cena bez DPH: 206 Kč
Cena s DPH: 249 Kč
Dostupnost: 14 dnů
Množství na skladě: 100 ks +
Náklady za dopravu: od 139 Kč
V košíku

Jestli máte dotaz, kontaktujte nás!

+420 593 035 134 info@gastromania.cz Zákaznický servis je vám k dispozici od pondělí do pátku od 8:00 do 16:00.
Informace:
délka 296 mm
šířka 312 mm
výška 311 mm
objem: 15 l
váha: 0.544 kg
EAN kód: 5908277712273

Fermentační nádoba 15 l s víkem a kohoutkem | BROWIN, 340416 - Popis:

Bílá fermentační nádoba 15 L s otočným kohoutkem a víkem - měrka, na fermentaci piva, vína a cukerných nálevů

Odolná a flexibilní - Fermentační nádoba o objemu 15 L je vyrobena z bílého plastu určeného pro kontakt s potravinami. Nedeformuje se, je odolná proti skvrnám a hodí se k fermentaci piva, vína i cukerných nálevů.
Praktické držadlo - Díky praktickému držadlu připevněnému k nádobě je její přenášení z místa na místo rychlejší a snazší.
Univerzální konstrukce - Široké víko nádoby má otvor pro fermentační trubičku. Samostatná úprava nádoby umožňuje také montáž úhlové trubice a fermentaci v několika nádobách současně, pokud jsou umístěny jedna na druhé. Držadlo umožňuje snadné přenášení nádoby.
Snadné slévání nápojů - Součástí je otočný kohoutek, který umožňuje úplné slévání piva, vína a dalších nálevů nad sediment. Umístění kohoutku nebrání otáčení nádoby ani jejímu umístění na rovné plochy.
Korek v balení - Součástí je univerzální korek s uzávěrem, který umožňuje použití fermentační trubice nebo v případě potřeby hermetické uzavření nádoby.
Praktická měrka - Potisk s měrkou objemu nádoby umožňuje kontrolu množství nálevu. Cenné rady pro přípravu domácího vína, piva a uzenin usnadní přípravu domácích specialit.
Ekonomický kompletní set, ve kterém připravíte své oblíbené domácí nápoje. Nádoba o objemu 15 L je vyrobena z bílého plastu určeného pro kontakt s potravinami a vyznačuje se vysokou odolností a flexibilitou. Nádoby mají certifikát PZH, který povoluje jejich kontakt s potravinami, a jsou odolné proti skvrnám vznikajícím kontaktem s tříslovinami z ovoce. Víko s otvorem a univerzální korek s uzávěrem, které jsou součástí balení, umožňují uzavření nádoby nebo umístění fermentační trubice. Samostatné vyvrtání dalšího otvoru umožňuje montáž úhlové trubice a fermentaci v několika nádobách umístěných jedna na druhé. Nádoba je vybavena držadlem, které usnadňuje její přenášení a transport z místa na místo.

Nádoba a víko jsou vyrobeny z polypropylenu, produkt je bez BPA.

Použití:
Pro usnadnění otevření nádoby je třeba vyklopit víko, jemně táhnout za držadlo, vložit do vzniklé škvíry například rukojeť lžičky a poté ji protáhnout kolem okraje nádoby. Nedoporučuje se čistit nádoby hrubými kartáči, aby nedošlo k poškrábání jejich povrchu, což by mohlo vést k infekcím.

Při montáži kohoutku je nutné umístit těsnění z vnější strany nádoby. To zajišťuje dokonalou těsnost.

Pozor: Nádoby lze dodatečně utěsnit, pokud potřete okraje nádoby vazelínou nebo jedlým olejem. Před přípravou nálevu je nutné fermentační nádobu důkladně dezinfikovat pomocí kysličníku siřičitého.

Maximální povolená teplota nálevu: 85°C.

Teplota nádob před naplněním by měla být minimálně 5°C.

Maximální koncentrace alkoholu v nálevu: 70%.

Obsah balení:

Fermentační nádoba 15 L s měrkou a polskými nápisy
Víko s otvorem
Univerzální korek s uzávěrem
Otočný kohoutek
Rozměry produktu:

Objem: 15 L
Výška nádoby: 30,9 cm
Výška nádoby s víkem: 31,1 cm
Ø otvoru ve víku: 1,6 cm
Délka s uchem: 31,2 cm
Šířka: 29,6 cm
Ø vnitřní nádoby: 27,9 cm
Otvor ve výšce: 2 - 3 cm od dna nádoby
Ø otvoru v nádobě: 2,8 cm
Délka kohoutku po montáži: 8 cm
Výška kohoutku: 7,8 cm
Ø vnějšího vývodu kohoutku: 1,1/1,2 cm
Fermentační nádoba 15 l s víkem a kohoutkem | BROWIN, 340416 - Recenze:
Pouze zákazníci, kteří si dané zboží zakoupili mohou přidat recenzi.
Fermentační nádoba 15 l s víkem a kohoutkem | BROWIN, 340416 - Vrácení a reklamace:

V případě, že zakoupené zboží vám z jakéhokoliv důvodu nebude vyhovovat, jako spotřebitel, jej můžete vrátit do 14 dnů ode dne zakoupení. Vrácení zboží se řídí článkem 5. našich obchodních podmínek. Doporučujeme vyplnit formulář který lze stáhnout v níže uvedeném odkaze a zaslat ho spolu se zbožím na naší provozní adresu. Výměna zboží na jiné je rovněž možná. Doporučujeme se před odstoupením nebo výměnou domluvit s naším obchodním oddělením. V případě reklamace zboží vyplňte reklamační formulář který je pod odkazem níže.

Reklamační formulář

Formulář pro odstoupení od smlouvy