Cena bez DPH: 19 Kč
Cena s DPH: 23 Kč
Dostupnost: 14 dnů
Množství na skladě: 100 ks +
Náklady za dopravu: od 139 Kč
V košíku

Jestli máte dotaz, kontaktujte nás!

+420 593 035 134 info@gastromania.cz Zákaznický servis je vám k dispozici od pondělí do pátku od 8:00 do 16:00.
Informace:
délka 60 mm
šířka 20 mm
výška 170 mm
materiál: PVC
váha: 0.018 kg
EAN kód: 5904816919455

Plastová fermentační trubice, 6-komorová | BROWIN, 405585 - Popis:

Plastová 6komorová fermentační trubice, nepostradatelná v procesu fermentace, je produktem, který Vám umožní připravit si oblíbené domácí zavařeniny a nápoje bez obav, že se do nich dostane kyslík, nečistoty nebo nežádoucí mouchy!

• Odolná, opakovatelně použitelná - trubice je vyrobena z vysoce kvalitního PVC plastu, vyznačující se vysokou odolností a schválená pro styk s potravinami!
• Velké bubliny - 6 bublinek v trubici umožňuje efektivní odstranění CO2 vzniklého během fermentačního procesu a zároveň umožňuje pomalejšímu odpařování vody!
• Univerzální - trubice je ideální pro výrobu domácích vín, piv a destilátů, stejně jako při kvašení a nakládání zeleniny!
• Bezpečnost - díky lehkému nerozbitnému materiálu můžete trubici používat bez obav z rozbití! Trubice je navíc certifikována Národním hygienickým ústavem - výběrem našeho produktu pečujete o své zdraví i zdraví svých blízkých!
• Průhledná a estetická - bezbarvý materiál, ze kterého je výrobek vyroben, umožňuje pozorovat práci a procesy probíhající v něm!

Nakládáte a fermentujete? Vaříte víno a domácí pivo? Plastová fermentační trubice je ve Vaší kuchyni nezbytností. Vyrobena z velmi kvalitního PVC plastu, vyznačuje se vysokou odolností a je certifikována Národním hygienickým ústavem umožňujícím kontakt s potravinami! Trubka v naší nabídce má 6 velkých bublin, které zajišťují volné uvolňování CO2 při fermentaci a zároveň zpomalují odpařování vody a chrání produkt proti přístupu much a jiného hmyzu.

Fermentační trubice naplněné vodou slouží při fermentačním procesu k ochraně obsahu nádrže proti okysličení a zároveň umožňuje pravidelné uvolňování oxidu uhličitého vznikajícího při procesu.

Trubice zapadá do otvoru nacházejícím se v gumových korcích baňky. Efektivně ji využijete i se zavařovacími sklenicemi určenými k nakládání zeleniny!

Rozměry produktu:
Ø vnějšího horního otvoru 1,8 cm,
Ø vnitřního dolního otvoru 1,0 cm.
Plastová fermentační trubice, 6-komorová | BROWIN, 405585 - Recenze:
Pouze zákazníci, kteří si dané zboží zakoupili mohou přidat recenzi.
Plastová fermentační trubice, 6-komorová | BROWIN, 405585 - Vrácení a reklamace:

V případě, že zakoupené zboží vám z jakéhokoliv důvodu nebude vyhovovat, jako spotřebitel, jej můžete vrátit do 14 dnů ode dne zakoupení. Vrácení zboží se řídí článkem 5. našich obchodních podmínek. Doporučujeme vyplnit formulář který lze stáhnout v níže uvedeném odkaze a zaslat ho spolu se zbožím na naší provozní adresu. Výměna zboží na jiné je rovněž možná. Doporučujeme se před odstoupením nebo výměnou domluvit s naším obchodním oddělením. V případě reklamace zboží vyplňte reklamační formulář který je pod odkazem níže.

Reklamační formulář

Formulář pro odstoupení od smlouvy