Cena bez DPH: 1323 Kč
Cena s DPH: 1601 Kč
Dostupnost: 14 dnů
Množství na skladě: 100 ks +
Náklady za dopravu: od 139 Kč
V košíku

Jestli máte dotaz, kontaktujte nás!

+420 593 035 134 info@gastromania.cz Zákaznický servis je vám k dispozici od pondělí do pátku od 8:00 do 16:00.
Informace:
délka 480 mm
šířka 440 mm
materiál: litina
váha: 5.4 kg
EAN kód: 5904816005400

Grilovací pánev, litinová, průměr 44 cm | BROWIN, 330505 - Popis:

Velká litinová grilovací pánev je ideální alternativou ke klasickému grilu a originálním prvkem dekorace zahrady. Díky této pánvi připravíte lahodná jídla a vytvoříte jedinečnou atmosféru při venkovních jídelních zážitcích. Dva sady nožiček různé výšky a otvory pro zavěšení Vám umožní používat tuto pánev v různých variantách, podle možností a potřeb.

• Velký průměr (44 cm) - to znamená široké možnosti použití pánve na grilování, jak při venkovní akci, tak při přípravě atraktivního jídla pro celou rodinu.
• Atraktivní grilování - kulinární vlastnosti této pánve z kvalitní litiny ocení každý gurmán, zvláště milovníci lahodných grilovaných jídel.
• Možnost zavěšení na trojnožce - výhodou pánve jsou tři otvory, které umožňují zavěšení pánve na trojnožce, nad ohniště nebo palenisko.
• Dvě sady nožiček (20 a 44 cm) - litinové nožičky různé výšky umožňují umístění pánve nad ohniště nebo palenisko.
• Vysoká kvalita a styl - robustní pánev na dlouhá léta, pohodlná na používání díky dvěma integrovaným rukojetím, které usnadňují její přenášení. Pánev se skvěle prezentuje jak v stojící, tak v zavěšené verzi a stává se ozdobou každého venkovního grilování.

Pánev je vyrobena z kvalitní litiny a vyniká velkým průměrem (44 cm), který ocení zejména nadšenci grilování ve společnosti přátel a rodinného pikniku v přírodě. Velmi užitečným řešením jsou odnímatelné litinové nožičky - dvě sady různé výšky (20 a 44 cm), a také tři otvory, které slouží k zavěšení pánve na řetězech trojnožce. Tyto možnosti Vám umožní používat pánev dvěma způsoby. Můžete ji postavit přímo nad ohniště nebo oheň z paleniska - na menší nebo větší výšce (v závislosti na použité sadě nožiček). Také ji můžete zavěsit nad oheň pomocí trojnožce. Vyberte si svou oblíbenou variantu nebo vyzkoušejte obě! Dvě integrované litinové rukojeti usnadňují přenášení pánve.

Tato univerzální pánev je skvělý způsob, jak si užít venkovní posezení na zahradě, chatě nebo pikniku. Tento výrobek je také skvělým a originálním dárkem pro každého, kdo dosud používal pouze tradiční gril.

Díky tomu, že produkt je vyroben z olejované litiny, má cenné vlastnosti tzv. sezónovaných nádob, které jsou předem vyhřívány, aby se co nejlépe chránila litina a připravila ji na použití při vysokých teplotách. Tento proces také pomáhá odhalit požadované vlastnosti litiny, které umožňují dosáhnout vynikajících kulinářských výsledků.

Pozor! Dodržujte pokyny pro použití produktu, jeho čištění, údržbu a skladování uvedené v návodu uvnitř balení.

Pamatujte, že čím častěji je litinová nádoba správně používána a olejována, tím lépe ovlivňuje její trvanlivost a tím snadněji se dosahuje optimálních vlastností připravovaných jídel.

Bezpečnostní pravidla
Při používání pánve důsledně dodržujte bezpečnostní pravidla, včetně protipožárních. Litina se intenzivně zahřívá a dlouho udržuje vysokou teplotu, proto se vyhněte dotýkání se povrchu nádoby, abyste se vyhnuli popáleninám. Doporučuje se používat ochranné rukavice na gril. Horkou pánev zabezpečte před přístupem dětí a domácích zvířat.

Před prvním použitím
Pánev umyjte teplou tekoucí vodou bez použití detergentů, poté ji důkladně osušte a zvenčí ji potřete kvalitním olejem. Takto připravenou pánev podrobte vyhřívání, nejlépe nad ohněm v palenisku nebo nad ohništěm. Když oheň vyhasne a pánev vychladne, odstraňte přebytečný tuk a nechte ji na suchém místě. Můžete ji také umístit do studené trouby, nastavit teplotu na 150-170°C a vyhřívat po dobu 60 minut od dosažení nastavené teploty. Po vyjmutí z trouby, když pánev vychladne, postupujte stejně jako v případě první možnosti vyhřívání. Pamatujte, abyste proces neustále kontrolovali a nenechávali pánev bez dozoru.

Litinové nádobí je velmi citlivé na vysoké teplotní rozdíly. Při používání pánve se vyhněte náhlým změnám teploty nádoby, zahřívání by mělo probíhat postupně. Horkou litinu nezalévejte studenou vodou, protože to může způsobit prasknutí pánve.

Čištění a údržba
Pozor! Litinová pánev slouží pouze k přípravě jídla a neměla by se používat k uchovávání hotových pokrmů.

Po každém použití, když je pánev zcela vychladlá, vyprázdněte ji a umyjte pouze vodou bez použití detergentů. Dovoleno je přidání písku nebo soli, což pomáhá odstranit obtížnější nečistoty, stopy rzi nebo připáleniny. Po osušení pánve ji důkladně osušte a ošetřete tenkou vrstvou oleje. Nádobu uchovávejte na suchém místě.

Rozměry:
• Ø 44 cm
• Ø s rukojeť: 47,7 cm

2 sady litinových nožiček:
• 3 ks o výšce 20 cm
• 3 ks o výšce 44 cm
Grilovací pánev, litinová, průměr 44 cm | BROWIN, 330505 - Recenze:
Pouze zákazníci, kteří si dané zboží zakoupili mohou přidat recenzi.
Grilovací pánev, litinová, průměr 44 cm | BROWIN, 330505 - Vrácení a reklamace:

V případě, že zakoupené zboží vám z jakéhokoliv důvodu nebude vyhovovat, jako spotřebitel, jej můžete vrátit do 14 dnů ode dne zakoupení. Vrácení zboží se řídí článkem 5. našich obchodních podmínek. Doporučujeme vyplnit formulář který lze stáhnout v níže uvedeném odkaze a zaslat ho spolu se zbožím na naší provozní adresu. Výměna zboží na jiné je rovněž možná. Doporučujeme se před odstoupením nebo výměnou domluvit s naším obchodním oddělením. V případě reklamace zboží vyplňte reklamační formulář který je pod odkazem níže.

Reklamační formulář

Formulář pro odstoupení od smlouvy