Cena bez DPH: 153 Kč
Cena s DPH: 185 Kč
Dostupnost: 14 dnů
Množství na skladě: 100 ks +
Náklady za dopravu: od 139 Kč
V košíku

Jestli máte dotaz, kontaktujte nás!

+420 593 035 134 info@gastromania.cz Zákaznický servis je vám k dispozici od pondělí do pátku od 8:00 do 16:00.
Informace:
délka 80 mm
šířka 50 mm
výška 190 mm
materiál: nerezová ocel
váha: 0.022 kg
cena za: sadu
počet v sadě: 5 ks
EAN kód: 5908277702397

Háky na ryby - trojité, 5 ks | BROWIN, 311302 - Popis:

• ​Pohodlné uzení - díky trojitým háčkům můžete ryby pohodlně udit v udírnách. Díky volnému přístupu kouře k celému povrchu ryby máte zaručeno rovnoměrné vyuzení pokrmu.
• Speciálně pro ryby - díky chytrému designu háčků a třem vhodně tvarovaným hrotům se na nich ryby drží mnohem lépe než na tradičních háčcích.
• Robustní zpracování - háčky jsou vyrobeny z vysoce kvalitní nerezové oceli, takže zůstávají dlouho použitelné. Ocel je žáruvzdorná, vhodná pro styk s potravinami a nerezaví.
• Dokonalá sada - 5 háčků v sadě vám umožní udit ryby pro celou rodinu.

Objevte chuť lahodných, doma uzených ryb. Připravte si je jednoduchým způsobem v udírně - pomocí trojice háčků z nerezové oceli. Jejich konstrukce obohacená o tři vhodně tvarované hroty vám umožní pohodlné a bezpečné umístění ryb uvnitř udírny i později, při skladování v kuchyni nebo ve spíži. Sada 5 háků vám umožní udit ryby pro celou rodinu nebo přátele!

Vysoce kvalitní nerezová ocel typu 304, ze které jsou háčky vyrobeny, zaručuje, že zůstanou dlouho vysoce použitelné.

Díky speciální konstrukci se třemi od sebe vzdálenými hroty se ryby na háčcích drží mnohem lépe než u tradičních modelů. Použití háčku je velmi jednoduché. Jednoduše zajeďte stranou se třemi hroty do páteře ryby a dva hroty ve tvaru písmene V rozprostřou boky ryby tak, aby byla dokonale vyuzená zevnitř i zvenčí.

Háčky jsou baleny po 5 kusech v blistru.
Háky na ryby - trojité, 5 ks | BROWIN, 311302 - Recenze:
Pouze zákazníci, kteří si dané zboží zakoupili mohou přidat recenzi.
Háky na ryby - trojité, 5 ks | BROWIN, 311302 - Vrácení a reklamace:

V případě, že zakoupené zboží vám z jakéhokoliv důvodu nebude vyhovovat, jako spotřebitel, jej můžete vrátit do 14 dnů ode dne zakoupení. Vrácení zboží se řídí článkem 5. našich obchodních podmínek. Doporučujeme vyplnit formulář který lze stáhnout v níže uvedeném odkaze a zaslat ho spolu se zbožím na naší provozní adresu. Výměna zboží na jiné je rovněž možná. Doporučujeme se před odstoupením nebo výměnou domluvit s naším obchodním oddělením. V případě reklamace zboží vyplňte reklamační formulář který je pod odkazem níže.

Reklamační formulář

Formulář pro odstoupení od smlouvy