-
Hrnec- polévková miska 450 ml | COSY & TRENDY, 284263
bez DPH: s DPH: -
Kastrol s poklicí 11 l | GASTRO-TIP, 3223402
bez DPH: s DPH: -
Kastrol s poklicí 22 l | GASTRO-TIP, 3223404
bez DPH: s DPH: -
Kastrol s poklicí 32,5 l | GASTRO-TIP, 3223405
bez DPH: s DPH: -
Litinový hrnek na dřevěném podstavci, Ø 135 mm | CHEFFY, 286659
bez DPH: s DPH: -
Hrnec 30l, s poklicí | BARTSCHER, 100445
bez DPH: s DPH: -
Hrnec 25l, s poklicí | BARTSCHER, 100440
bez DPH: s DPH: -
Kastrol s poklicí 7 l | GASTRO-TIP, 3223401
bez DPH: s DPH:
Hrnce nerezové nízké
(96)Gastro hrnce nerezové nízké se vyznačují nejen svou neobvyklou výškou, ale také velkým průměrem. Jsou ideální variantou pro dušení různých druhů potravin , např. masa, zeleniny nebo luštěnin. Tyto gastro hrnce budou nepostradatelné v každé kuchyni, kde se vaří způsobem pomalého vaření, které umožňuje získat z pokrmů více chutí a vůní. Při hledání vhodných hrnců stojí zato věnovat zvláštní pozornost materiálu, ze kterého jsou hrnce nízké gastro vyrobeny. Ne každý hrnec lze totiž použít na všech typech sporáků.
Jak vybrat správný nízký hrnec?
Při pořizování nízkých hrnců je třeba vzít v úvahu následující skutečnosti:
- Materiál hrnce - většina nízkých hrnců dostupných v našem obchodě je vyrobena z nerezové oceli. Jedná se o materiál, který zajišťuje optimální rozložení tepla, aby se jídlo mohlo rovnoměrně připravit. Zabraňuje také ztrátě živin z připravovaného jídla. Dobrou volbou jsou také hrnce nízké, vyrobené z hliníku, který dokonale vodí teplo. V tomto případě ale mějte na paměti, že takové hrnce není vhodné mýt v myčce nádobí.
- Velikost hrnce – hrnce nízké jsou ideální na dušení potravin, takže při výběru nového nádobí zvažte, co přesně v něm budete vařit. Pokud to budou ryby nebo zelenina, jako je například chřest, bude nezbytné zvolit široký hrnec, který umožní připravovat produkty v celku. V našem obchodě naleznete nízké hrnce o mnoha různých průměrech - od 10 až po 60 cm, díky čemuž si každý vybere to, co potřebuje.
- Renomovaný výrobce - o kvalitě hrnce svědčí nejen jeho materiál, ze kterého je vyroben, ale také způsob, jakým byl vyroben. Společnosti jako Contacto, Tom-Gast, Stalgast nebo Hendi jsou zárukou toho, že vybrané hrnce nízké byly vyrobeny s důrazem na každý detail. Nádobí od renomovaných výrobců se osvědčí v každé profesionální kuchyni po mnoho let a nezklame, když to nejméně očekáváte.
- Pořízení dle typu sporáku – ať už vaříte na indukčním, sklokeramickém nebo elektrickém sporáku, je nutné pořídit nádobí vhodné pro daný typ sporáku. Nejvhodnější variantou budou v tomto případě hrnce nerezové nízké gastro s vícevrstvým sendvičovým dnem. Tento typ gastro hrnce lze použít na všech typech sporáků, nejen na plynu.
- Ergonomie - při výběru nízkého a širokého hrnce se vyplatí brát v úvahu velikost úchytů hrnce. Pokud jsou úchyty gastro hrnce dostatečně velké a pod správným úhlem, usnadní vám manipulaci s plným hrncem a sníží riziko popálení.
- Vizuální stránka - ačkoli by měl být nový nízký hrnec především funkční, může se stát i vkusným prvkem interiéru kuchyně. V tomto případě je ideální hrnec měděný, nebo se zlatými úchyty, který vnese do vašeho podniku jedinečnou atmosféru. Nádobí na vaření může plnit dvojí funkci . Může sloužit jak k vaření, tak zároveň k servírování . Hrnec ze smaltované oceli je v tomto případě skvělým kandidátem.
Široké a nízké hrnce - do každé kuchyně
Nízké gastro hrnce, které nabízíme v našem obchodě dodáváme v různých velikostech, takže každá provozovna snadno přizpůsobí nové nádobí své kuchyni. Ať už se jedná o velkou restauraci nebo cateringovou firmu, která připravuje jídlo pro stovky lidí denně, nebo o menší bar, který navštěvuje několik desítek zákazníků. U nás každý klient najde pro svou provozovnu ideální nízké hrnce vyrobené z těch nejkvalitnějších materiálů. V případě jakýchkoliv dotazů či nejasností ohledně našich produktů nás neváhejte kontaktovat. Rádi vám poskytneme odborné rady, které vám výběr správného nádobí výrazně usnadní!