Nůž Santoku, 17 cm | SATAKE, Satoru
Cena bez DPH:
776 Kč
Cena s DPH:
939 Kč
Jestli máte dotaz, kontaktujte nás!
+420 593 035 134
info@gastromania.cz
Zákaznický servis je vám k dispozici od pondělí do pátku od 8:00 do 16:00.
Informace:
délka | 305 mm |
šířka | 1.7 mm |
výška | 48 mm |
materiál: | molybden-vanadová ocel |
váha: | 0.13 kg |
Nůž Santoku, 17 cm | SATAKE, Satoru - Popis:
Satake Satoru kuchyňský nůž Santoku, 17 cmVšestranný japonský, kuchyňský nůž, je určen na krájení zeleniny, ovoce, masa i ryb. Široká rukojeť usnadňuje přenášení nakrájených surovin z nože rovnou do salátové mísy, nebo na pánev a hodí se také velmi na drcení česneku. Vysoce umístěná rukojeť zabraňuje nárazům kloubů prstů o prkénko. Díky velkým rozměrům je nůž ideální pro krájení velkých kusů ovoce a zeleniny, jako je např. meloun, cuketa nebo zelí.
Technické parametry:
Ostří - molybden-vanadová ocel
Tvrdost - 56-58 HRC
Celková délka - 30,5 cm
Délka čepele - 17 cm
Šířka čepele - 4,8 cm
Tloušťka čepele - okolo 1,7 mm
Váha - okolo 130 g
Kuchyňské nože Satake Satoru nabízí svým uživatelům skvělou kvalitu za optimální cenu. Odolná čepel je vyrobená ze silné nerezové oceli s přídavkem molybdenu, který zvyšuje životnost nože a odolnost proti korozi. Nýtovaná rukojeť z hladkého bakelitu plněného dřevěnou dření ,je odolná proti poškrábání a vysokým teplotám. Nože z této série jsou pevné, vyvážené a jsou ideální pro každodenní práci v kuchyni.
Nůž Santoku, 17 cm | SATAKE, Satoru - Recenze:
Nůž Santoku, 17 cm | SATAKE, Satoru - Vrácení a reklamace:
V případě, že zakoupené zboží vám z jakéhokoliv důvodu nebude vyhovovat, jako spotřebitel, jej můžete vrátit do 14 dnů ode dne zakoupení. Vrácení zboží se řídí článkem 5. našich obchodních podmínek. Doporučujeme vyplnit formulář který lze stáhnout v níže uvedeném odkaze a zaslat ho spolu se zbožím na naší provozní adresu. Výměna zboží na jiné je rovněž možná. Doporučujeme se před odstoupením nebo výměnou domluvit s naším obchodním oddělením. V případě reklamace zboží vyplňte reklamační formulář který je pod odkazem níže.