Nůž Sashimi, 21 cm | SATAKE, Satoru
Cena bez DPH:
971 Kč
Cena s DPH:
1175 Kč
Jestli máte dotaz, kontaktujte nás!
+420 593 035 134
info@gastromania.cz
Zákaznický servis je vám k dispozici od pondělí do pátku od 8:00 do 16:00.
Informace:
délka | 348 mm |
šířka | 2.3 mm |
výška | 31 mm |
materiál: | molybden-vanadová ocel |
váha: | 0.182 kg |
Nůž Sashimi, 21 cm | SATAKE, Satoru - Popis:
Nůž Satoru Satake Sashimi 21 cmSashimi nůž (Yanagi) je tradiční japonský nůž, který se používá k řezání čerstvých filé na téměř průhledné plátky. Je ideální pro přípravu sushi, rybího carpaccia a dalších pokrmů z velmi jemných surovin. Dlouhá, úzká a tuhá čepel zajišťuje pečlivou přesnost a jednostranné broušení zajišťuje čistý řez. Nejlepší způsob, jak používat nůž Yanagi, je plynulý pohyb v jednom směru: směrem k sobě.
Technické údaje:
Čepel - molibden vanadiová ocel
Tvrdost - 56 -58 HRC
Celková délka - 34,8 cm
Délka čepele - 20,8 cm
Šířka čepele - 3,1 cm
Tloušťka čepele - cca 2,3 mm
Hmotnost - cca 182 g
Kuchyňské nože Satake Satoru nabízejí uživatelům optimální poměr ceny a kvality. Odolné čepele jsou vyrobeny ze silné nerezové oceli s přídavkem molybdenu, který zvyšuje jejich životnost a odolnost proti korozi. Nýtované rukojeti jsou vyráběny z hladkého bakelitu s výplní z dřevité moučky, která je odolná proti poškrábání a vysokým teplotám. Nože této řady jsou pevné, vyvážené a jsou ideální pro každodenní práci.
Nůž Sashimi, 21 cm | SATAKE, Satoru - Recenze:
Nůž Sashimi, 21 cm | SATAKE, Satoru - Vrácení a reklamace:
V případě, že zakoupené zboží vám z jakéhokoliv důvodu nebude vyhovovat, jako spotřebitel, jej můžete vrátit do 14 dnů ode dne zakoupení. Vrácení zboží se řídí článkem 5. našich obchodních podmínek. Doporučujeme vyplnit formulář který lze stáhnout v níže uvedeném odkaze a zaslat ho spolu se zbožím na naší provozní adresu. Výměna zboží na jiné je rovněž možná. Doporučujeme se před odstoupením nebo výměnou domluvit s naším obchodním oddělením. V případě reklamace zboží vyplňte reklamační formulář který je pod odkazem níže.