Cena bez DPH: 14 Kč
Cena s DPH: 17 Kč
Dostupnost: 48 hodin
Množství na skladě: 100 ks +
Náklady za dopravu: od 139 Kč
V košíku

Jestli máte dotaz, kontaktujte nás!

+420 593 035 134 info@gastromania.cz Zákaznický servis je vám k dispozici od pondělí do pátku od 8:00 do 16:00.
Informace:
délka 75 mm
šířka 5 mm
výška 80 mm
váha: 0.01 kg
EAN kód: 5904816014303

Klarowin - čistící prostředek 10 g | BROWIN, 401600 - Popis:

- Pro čiření vín a šťáv - obsahuje bentonit (záporně nabitý) se silnými adsorpčními vlastnostmi.
- Ideální pro bílé a červené víno - vytváří sediment, který se snadno odvádí
- Efektivní - balení 10 g stačí na vyčištění až 10 l vína nebo džusu
- Snadné použití - Klarowin rozmícháme ve 100 ml vody, necháme 24 hodin působit a poté přidáme do vína nebo šťávy
- Čiré víno do týdne - účinek je viditelný již po cca 7 dnech, a to v podobě usazenin klesajících ke dnu

Chcete si vychutnat čiré víno nebo ovocnou šťávu? Použijte Klarowin - účinný čisticí prostředek na vína a šťávy určený speciálně pro bílá a růžová vína. Jedno 10g balení vystačí na 10 l vína nebo šťávy a obsahuje bentonit (záporně nabitý), který po nabobtnání ve vodě vykazuje adsorpční vlastnosti. Váže ve své struktuře různé druhy přidávaných nabitých látek, především bílkoviny, ionty kovů, a způsobuje jejich usazování na dně nádoby. Mírně zvyšuje alkalitu vína. Vzniklá sraženina není příliš hrubá a jemná, snadno se odvádí.

Vzhled!
Použijte až po úplném dokončení procesu kvašení! V opačném případě neproběhne proces čiření správně a nedojde ke koagulačnímu efektu.

Doma vyrobené víno není vždy čiré, proto může být nutné čiření. Bohužel si nikdy nemůžeme být zcela jisti, zda se jedná o zákal způsobený kladně nabitými částicemi (např. bílkovinami) nebo záporně nabitými částicemi (např. polyfenoly) či jinými sloučeninami organického původu. Před použitím konkrétního čistícího prostředku je vhodné provést odběr vzorků na malém vzorku vína (cca 1 l). To nám umožní vybrat správný čistící prostředek. Proces čiření obvykle trvá přibližně týden. Důležité je také pamatovat na to, abychom čisticí prostředky nepředávkovali. Při příliš velké dávce může dojít k druhotnému zakalení nebo můžeme způsobit změnu barvy našeho vína.

Způsob použití je jednoduchý:
Přiměřenou dávku přípravku Clarovin nasypeme do 100 ml vody a dobře rozmícháme. Takto připravenou směs necháme za občasného míchání působit 24 hodin. Po uplynutí této doby roztok vlijte do vyčištěné tekutiny. Účinek by se měl projevit asi po týdnu v podobě usazenin klesajících ke dnu.

Složení:
bentonit
Klarowin - čistící prostředek 10 g | BROWIN, 401600 - Recenze:
Pouze zákazníci, kteří si dané zboží zakoupili mohou přidat recenzi.
Klarowin - čistící prostředek 10 g | BROWIN, 401600 - Vrácení a reklamace:

V případě, že zakoupené zboží vám z jakéhokoliv důvodu nebude vyhovovat, jako spotřebitel, jej můžete vrátit do 14 dnů ode dne zakoupení. Vrácení zboží se řídí článkem 5. našich obchodních podmínek. Doporučujeme vyplnit formulář který lze stáhnout v níže uvedeném odkaze a zaslat ho spolu se zbožím na naší provozní adresu. Výměna zboží na jiné je rovněž možná. Doporučujeme se před odstoupením nebo výměnou domluvit s naším obchodním oddělením. V případě reklamace zboží vyplňte reklamační formulář který je pod odkazem níže.

Reklamační formulář

Formulář pro odstoupení od smlouvy