Cena bez DPH: 146 Kč
Cena s DPH: 177 Kč
Dostupnost: 14 dnů
Množství na skladě: 100 ks +
Náklady za dopravu: od 139 Kč
V košíku

Jestli máte dotaz, kontaktujte nás!

+420 593 035 134 info@gastromania.cz Zákaznický servis je vám k dispozici od pondělí do pátku od 8:00 do 16:00.
Informace:
váha: 0.4 kg
EAN kód: 5904816000474

OXI Turbo - peroxouhličitan sodný - 400 g | BROWIN, 401815 - Popis:

- Spolehlivý prostředek - OXI TURBO peroxouhličitan sodný (aktivní kyslík) je osvědčený prostředek pro dezinfekci a oplachování zařízení vinařství, pivovarů a lihovarů - zejména pro čištění hranolových pružin. Udrží vaše zařízení pro domácí vaření piva v čistotě a vaše nastavení v bezpečí.
- Výrobek šetrný k životnímu prostředí - používáním OXI TURBO se nemusíte obávat jeho negativního vlivu na životní prostředí. Další výhodou OXI TURBO je, že po použití není nutné zařízení oplachovat vodou.
- Komfort používání - výrobek bez zápachu se rozkládá uvolňováním aktivního kyslíku v B167kombinaci s vodou, aniž by způsoboval nepohodlí nebo dráždil nepříjemným zápachem.
- Jednoduché použití - po umytí zařízení tradičním mycím prostředkem rozpusťte 1 čajovou lžičku přípravku OXI TURBO v 1 litru teplé vody, roztok rozmíchejte a poté v něm zařízení několik minut oplachujte.
- Balení na 100 l vody - při použití 4 g/l vody jedno 400 g balení prostředku OXI TURBO Vám vystačí na přípravu až 100 l roztoku na oplachování zařízení.

OXI TURBO je oplachový prostředek pro zařízení vinařství, pivovarů a lihovarů, který se ideálně hodí také k čištění prizmatických pružin. Přípravek se v kombinaci s vodou rozkládá za uvolňování aktivního kyslíku, takže má vysokou účinnost a máte zaručenu dokonale čistou výbavu, bezpečnou pro použití při výrobě domácích destilátů. OXI Turbo je šetrný k životnímu prostředí. Bez zápachu. Nevyžaduje opětovné oplachování zařízení vodou.

Dávkování: Oplachování zařízení: Dávkování: 4 g/l vody;
Mycí prameny: 15-50 g/100 g pramenů.
Kapacita: na 100 l vody.

Způsob použití: Vhodné pro všechny typy mycích zařízení:
Vhodné pro: Mytí zařízení běžným mycím prostředkem. Poté rozpusťte 4 g (1 čajovou lžičku) přípravku OXI TURBO v 1 litru teplé vody. Důkladně promíchejte, dokud se přípravek zcela nerozpustí. V tomto roztoku zařízení několik minut oplachujte.
ČIŠTĚNÍ Pružin: Na 100 g pružin zcela ponořených do vody použijte 15-50 g přípravku. Počkejte 30 minut a poté pružiny důkladně opláchněte.
OXI Turbo - peroxouhličitan sodný - 400 g | BROWIN, 401815 - Recenze:
Pouze zákazníci, kteří si dané zboží zakoupili mohou přidat recenzi.
OXI Turbo - peroxouhličitan sodný - 400 g | BROWIN, 401815 - Vrácení a reklamace:

V případě, že zakoupené zboží vám z jakéhokoliv důvodu nebude vyhovovat, jako spotřebitel, jej můžete vrátit do 14 dnů ode dne zakoupení. Vrácení zboží se řídí článkem 5. našich obchodních podmínek. Doporučujeme vyplnit formulář který lze stáhnout v níže uvedeném odkaze a zaslat ho spolu se zbožím na naší provozní adresu. Výměna zboží na jiné je rovněž možná. Doporučujeme se před odstoupením nebo výměnou domluvit s naším obchodním oddělením. V případě reklamace zboží vyplňte reklamační formulář který je pod odkazem níže.

Reklamační formulář

Formulář pro odstoupení od smlouvy