-
Nožová sestava k tenderizéru 975305 na shoarmu | HENDI, 975312
bez DPH: s DPH: -
Plátkovač na maso 75 ot/min | HENDI, 975305
bez DPH: s DPH: -
Nožová sestava k tenderizéru 975305 | HENDI, 975329
bez DPH: s DPH:
Kotletovačky
(3)Všechny kategorie v sekci Kotletovačky
V široké nabídce kotletovaček pro gastronomii výrazně vynikají stroje značky Hendi. Díky relativně malým rozměrům jsou kotletovačky Hendi mimořádně účinné a zároveň praktické, snadno udržovatelné a spolehlivé. Jsou skvělou volbou pro bary, jídelny, restaurace, řeznictví nebo menší stravovací a zpracovatelské provozy. Elektrický sekáček Hendi šetří čas i pracovní sílu a zvyšuje kvalitu výrobků. Jde o investici, která se mnohonásobně vrátí.
Kuchynské stroje Hendi jsou jednou z nejčastějších voleb pro profesionální gastronomii - značka kombinuje robustnost, inovace a cenově výhodné produkty a poskytuje plnou technickou podporu.
Proč elektrická kotletovačka Hendi?
- Maximální kapacita - až 800 kotlet za hodinu. Kotletovačky Hendi se vyznačují vysokými otáčkami změkčovacích nožů (u některých modelů až 75 otáček za minutu) a obvykle mají motor chlazený vestavěným ventilátorem. I u základních typů pro menší provozovny dosahuje kapacita zařízení více než 400 kusů za hodinu.
- Pohodlná a efektivní manipulace. Elektrické kotletovačky Hendi se vyznačují maximální velikostí porce: až 250 mm na šířku. Současně produkují kotlety o velikosti až 160 mm (x 30 mm). Doba manipulace se zařízením se tak zkracuje na minimum. Toto vybavení kuchyně je obvykle vybaveno stabilními gumovými nožičkami nebo držadly pro přenášení: práce s nim je pohodlná.
- Snadné čištění. Hendi používá chytré prvky, jako jsou speciální "hřebeny" v sekáčcích, které zabraňují namotávání masa na válce nože. Všechny části, které přicházejí do styku s potravinami, lze snadno vyjmout a vyčistit. Tyto vlastnosti výrobku výrazně usnadňují práci, zejména v těch provozovnách, kde je kotletovačka Hendi používána denně.
- Odolnost materiálů: nerezová ocel a pevný plast. Společnost Hendi obvykle vyrábí konstrukci kotletovaček z oceli nebo pevného plastu (používá však pouze nože z nerezové oceli). Nože a povrch z nerezové oceli jsou odolné proti promáčknutí, poškrábání a teplu - jde o řešení, které vydrží roky a je určeno pro intenzivní každodenní používání.
- Široký výběr příslušenství. Ke kotletovačce se hodí mnoho užitečného značkového příslušenství (obvykle není součástí dodávky). Nástavec na křehčení hovězího, vepřového nebo drůbežího masa, či masa rozšíří vybavení vaší cateringové kuchyně - a nabídku vašeho podniku. Ke kotletovačce můžete dokoupit také hnětací válce.
Pro koho była kotletovačka Hendi vyrobena?
Kotletovačka Hendi pro naklepávání masa výrazně šetří energii a čas zaměstnanců při jednoduchých, ale neopomenutelných úkonech. Je příkladem toho, jak moderní gastronomické stroje automatizují práci a zvyšují efektivitu provozu. Pokud v současné době vynakládáte lví podíl svých zdrojů na zpracování masa, můžete tento čas získat zpět a věnovat ho jiným, důležitějším úkolům - rozvíjet své podnikání. Díky kotletovačce na maso můžete také rychle zvýšit efektivitu svého podnikání a rozšířit svou nabídku, čímž získáte konkurenční výhodu.
Kotletovačky Hendi se používají především v barech, restauracích a jídelnách, ale také v menších tržnicích, řeznictvích a zpracovatelských závodech.
Čím se kotletovačky Hendi odlišují od ostatních značek?
Značka Hendi je jednou z nejznámějších v gastronomii - na trhu působí již od roku 1934. Za desítky let si získala důvěru svých zákazníků díky kombinaci spolehlivosti a odolnosti zařízení s technickou podporou. U svých výrobků uplatňuje řadu inovací, které se promítají do efektivity a praktičnosti - pohodlí při používání.
Naše společnost je oficiálním partnerem a distributorem značky Hendi Food Service Equipment. Najdete zde široký sortiment vybavení a příslušenství Hendi, abyste mohli pohodlně zkompletovat vybavení svých provozoven na jednom místě. Rádi Vám poradíme a pomůžeme!