Cena bez DPH: 61 Kč
Cena s DPH: 74 Kč
Dostupnost: 14 dnů
Množství na skladě: 100 ks +
Náklady za dopravu: od 139 Kč
V košíku

Jestli máte dotaz, kontaktujte nás!

+420 593 035 134 info@gastromania.cz Zákaznický servis je vám k dispozici od pondělí do pátku od 8:00 do 16:00.
Informace:
délka 55 mm
šířka 55 mm
výška 95 mm
materiál: bavlna
max. teplota: 240 °C
váha: 0.1 kg
EAN kód: 5904816916973

Provázek bavlněný uzenářský (240 st. C) 55 m | BROWIN, 310201 - Popis:

Bavlněný provázek, 55 m pro pečení a dušení masa až do 240 °C.

• Provázek na vázání domácího masa a uzenin - nezbytný pro každého domácího řezníka, který usnadňuje vázání masných výrobků, jako jsou šunky a rolády.
• Teplotní odolnost až do 240 °C - vlákno umožňuje zpracování, jako je uzení, dušení a pečení, aniž by se změnilo aroma a chuť připravovaného masa.
• Odolnost proti prasknutí - pevný bílý provázek umožňuje zavěsit maso na háček bez obav.
• Nejen na uzeniny - provázek lze použít i na zahradě nebo při balení dárků.
• Vydrží dlouho - 55 metrů provázku vám bude stačit na přípravu mnoha chutných pokrmů. Praktická špulka zajistí, že nit bude vždy přehledně uložena, aniž by hrozilo její zamotání.

Milujete domácí klobásy? Připravujete si často vlastní šunky a rolády? Bavlněné bílé uzenářské provázku jsou ideální pro ruční vázání uzenin. Díky jejich odolnosti vůči vysokým teplotám - s těmito provázkům můžete připravovat všechny své oblíbené pokrmy - ať už uzené, dušené nebo pečené. Přírodní materiály nití umožňují tepelnou úpravu masa až do 240 °C, aniž by se změnila jeho vůně nebo chuť! provázku jsou mimořádně pevné, takže je můžete použít například k zavěšení masa na háček, aniž byste se obávali, že se přetrhnou. A díky své neutrální barvě je tato nit užitečná nejen ve vaší kuchyni! Můžete ji použít k vázání rostlin na zahradě, k balení balíků nebo k zavazování vánočních dárků! S touto nití lze také snadno realizovat kreativní kutilské projekty. Výběrem našeho výrobku získáte až 55 metrů provázku na praktické cívce, která vám umožní přehledné uložení bez obav ze zamotání.

Výrobek byl schválen Státním hygienickým ústavem pro styk s potravinami.

Upozornění:
Teplotní odolnost až do 240 °C

Rozměry:
• Ø 2 mm
• délka 55 m
Provázek bavlněný uzenářský (240 st. C) 55 m | BROWIN, 310201 - Recenze:
Pouze zákazníci, kteří si dané zboží zakoupili mohou přidat recenzi.
Provázek bavlněný uzenářský (240 st. C) 55 m | BROWIN, 310201 - Vrácení a reklamace:

V případě, že zakoupené zboží vám z jakéhokoliv důvodu nebude vyhovovat, jako spotřebitel, jej můžete vrátit do 14 dnů ode dne zakoupení. Vrácení zboží se řídí článkem 5. našich obchodních podmínek. Doporučujeme vyplnit formulář který lze stáhnout v níže uvedeném odkaze a zaslat ho spolu se zbožím na naší provozní adresu. Výměna zboží na jiné je rovněž možná. Doporučujeme se před odstoupením nebo výměnou domluvit s naším obchodním oddělením. V případě reklamace zboží vyplňte reklamační formulář který je pod odkazem níže.

Reklamační formulář

Formulář pro odstoupení od smlouvy