Cena bez DPH: 93 Kč
Cena s DPH: 113 Kč
Dostupnost: 14 dnů
Množství na skladě: 100 ks +
Náklady za dopravu: od 139 Kč
V košíku

Jestli máte dotaz, kontaktujte nás!

+420 593 035 134 info@gastromania.cz Zákaznický servis je vám k dispozici od pondělí do pátku od 8:00 do 16:00.
Informace:
délka 25 mm
šířka 25 mm
výška 148 mm
materiál:
  • nerezová ocel
  • sklo
max. teplota: 300 °C
váha: 0.016 kg
barva:
  • nerez (inox)
  • bílá
min. teplota: 50 °C
EAN kód: 5904816912999

Kuchařský teploměr (0 st. C do +100 st. C) 12,3 cm | BROWIN, 100400 - Popis:

Hledáte robustní a spolehlivý univerzální kuchyňský teploměr? Náš teploměr na pečení, uzení a vaření splní všechny vaše požadavky! Díky němu budou vaše pokrmy šťavnaté a aromatické a vy se stanete skutečným virtuózem ve vlastní kuchyni!

• Robustní konstrukce - z nerezové oceli zajišťuje odolnost a dlouhou životnost teploměru.
• Velký rozsah teplot - od 0 °C do 100 °C - umožňuje přesnou kontrolu teploty přípravy různých pokrmů.
• Tepelný senzor - umístěný v oblasti mezi 1,3 cm a 5 cm od začátku hrotu, aby bylo zajištěno přesné měření teploty.
• Kompletní sada - obsahuje plastový kryt, který chrání špejli teploměru před znečištěním nebo poškozením během skladování.
• Vhodné do trouby - teploměr lze bezpečně ponechat v troubě po celou dobu pečení, takže jej nemusíte vyndávat a zbytečně riskovat popálení.

Seznamte se s naším spolehlivým teploměrem na pečení, uzení a vaření. Robustně vyrobený z nerezové oceli a žáruvzdorného skla pro dlouhou životnost a snadné čištění. S tímto zařízením můžete kontrolovat teplotu při pečení všech druhů potravin, ať už masa, ryb, zeleniny nebo koláčů!

Tepelné čidlo je umístěno v oblasti mezi 1,3 cm a 5 cm od začátku jehly, což zajišťuje přesnost měření, jakmile teploměr zapíchnete do pokrmu. Teploměr má teplotní rozsah od 0 °C do 100 °C, což vám umožní kontrolovat proces vaření uvnitř pokrmu.

Přesnost měření je +/-2 °C, což je dostatečné pro dosažení požadovaných výsledků vaření. Vaše maso již nebude vysušené a koláče nebudou vyndány z trouby příliš brzy! Součástí balení je navíc speciální plastový kryt, který zabrání ušpinění nebo poškození hrotu teploměru. Snadno čitelná stupnice na bílé podložce umožňuje rychlé a bezproblémové odečítání výsledků, a to i při zavřených dvířkách trouby!

Další výhodou teploměru je, že může zůstat v troubě po celou dobu pečení, což usnadňuje sledování procesu bez nutnosti neustálého píchání do připravovaného pokrmu. Tím se také minimalizuje riziko připálení a nepříjemných vpichů do pokrmu.
Technické údaje:

• teplotní rozpětí: od 0°C do 100°C
• přesnost: +/-2°C

UPOZORNĚNÍ:
Teploměr může zůstat v troubě po celou dobu pečení.
Nezapomeňte, že před použitím teploměru je nutné sejmout kryt!
Kuchařský teploměr (0 st. C do +100 st. C) 12,3 cm | BROWIN, 100400 - Recenze:
Pouze zákazníci, kteří si dané zboží zakoupili mohou přidat recenzi.
Kuchařský teploměr (0 st. C do +100 st. C) 12,3 cm | BROWIN, 100400 - Vrácení a reklamace:

V případě, že zakoupené zboží vám z jakéhokoliv důvodu nebude vyhovovat, jako spotřebitel, jej můžete vrátit do 14 dnů ode dne zakoupení. Vrácení zboží se řídí článkem 5. našich obchodních podmínek. Doporučujeme vyplnit formulář který lze stáhnout v níže uvedeném odkaze a zaslat ho spolu se zbožím na naší provozní adresu. Výměna zboží na jiné je rovněž možná. Doporučujeme se před odstoupením nebo výměnou domluvit s naším obchodním oddělením. V případě reklamace zboží vyplňte reklamační formulář který je pod odkazem níže.

Reklamační formulář

Formulář pro odstoupení od smlouvy