Cena bez DPH: 98 Kč
Cena s DPH: 118 Kč
Dostupnost: 14 dnů
Množství na skladě: 100 ks +
Náklady za dopravu: od 139 Kč
V košíku

Jestli máte dotaz, kontaktujte nás!

+420 593 035 134 info@gastromania.cz Zákaznický servis je vám k dispozici od pondělí do pátku od 8:00 do 16:00.
Informace:
délka 175 mm
výška 196 mm
materiál:
  • nerezová ocel
  • sklo
max. teplota: 100 °C
váha: 0.042 kg
barva:
  • nerez (inox)
  • bílá
průměr: 53 mm
EAN kód: 5908277714666

Kuchařský teploměr (0 st. C do +100 st. C) 17,5 cm | BROWIN, 100450 - Popis:

Hledáte dokonalý teploměr na pečení? Máme pro vás vybavení, které vám usnadní práci v kuchyni při přípravě lahodných a voňavých domácích dobrot!

• Dokonale propečené jídlo - s tímto teploměrem se již nemusíte obávat nedovařeného nebo předsmaženého masa, brambor, ryb nebo koláčů! Teploměr můžete používat i při vaření!
• Snadné odečítání teploty - na číselníku se stupnicí od 0° do 100 °C je umístěn speciální ukazatel, který umožňuje určit požadovanou teplotu a tím ji během pečení snadněji odečítat!
• Odolný a robustní - vyrobený z vysoce kvalitní nerezové oceli a žáruvzdorného skla.
• Přesné měření - teploměr s teplotním čidlem na jehle (v oblasti mezi 0,5 cm a 1 cm od začátku jehly) - vám usnadní dosažení šťavnatého a správně křehkého masa!
• Pohodlné používání - teploměr má kryt sondy pro bezpečné skladování a speciální klip pro snadné připevnění teploměru například na okraj hrnce.

Hledáte dokonalý teploměr na vaření? Náš návrh z vysoce kvalitní nerezové oceli i žáruvzdorného skla vám umožní bezpečně používat teploměr při pečení i vaření! Přístroj je vybaven širokou teplotní stupnicí - od 0° do 100 °C. Pro přesnější měření je teploměr vybaven teplotním čidlem - sondou - umístěnou v jehle, která přesně měří teplotu připravovaného pokrmu. Teploměr má velké, snadno čitelné hodiny s bílým ciferníkem, který je navíc vybaven speciálním červeným ukazatelem. Díky němu můžete ručně označit požadovanou hodnotu teploty a pak během přípravy pokrmu snadněji odečíst dosažený výsledek. Další výhodou teploměru je kryt jehly, který zajišťuje bezpečné uložení teploměru. Teploměr je také vybaven speciálním klipem, takže jej můžete snadno připevnit například na okraj hrnce.

Může být sledování teploty zábavou? Samozřejmě! Chcete-li správně změřit teplotu, jednoduše vložte sondu teploměru do připravovaného masa. Teplotní sonda se nachází 0,5 až 1 cm od začátku špejle, proto se ujistěte, že je teploměr správně zasunut do připravovaného pokrmu. Odečtení výsledku trvá jen okamžik.

Používejte náš profesionální teploměr na vaření a vychutnejte si chutné domácí výrobky!

Nezapomeňte, že před použitím teploměru
Technické údaje:

- Teplotní rozsah: 0-100°C
- Průměr: 5,3 cm
- Délka sondy: 17,5 cm
Kuchařský teploměr (0 st. C do +100 st. C) 17,5 cm | BROWIN, 100450 - Recenze:
Pouze zákazníci, kteří si dané zboží zakoupili mohou přidat recenzi.
Kuchařský teploměr (0 st. C do +100 st. C) 17,5 cm | BROWIN, 100450 - Vrácení a reklamace:

V případě, že zakoupené zboží vám z jakéhokoliv důvodu nebude vyhovovat, jako spotřebitel, jej můžete vrátit do 14 dnů ode dne zakoupení. Vrácení zboží se řídí článkem 5. našich obchodních podmínek. Doporučujeme vyplnit formulář který lze stáhnout v níže uvedeném odkaze a zaslat ho spolu se zbožím na naší provozní adresu. Výměna zboží na jiné je rovněž možná. Doporučujeme se před odstoupením nebo výměnou domluvit s naším obchodním oddělením. V případě reklamace zboží vyplňte reklamační formulář který je pod odkazem níže.

Reklamační formulář

Formulář pro odstoupení od smlouvy