Cena bez DPH: 115 Kč
Cena s DPH: 139 Kč
Dostupnost: 14 dnů
Množství na skladě: 100 ks +
Náklady za dopravu: od 139 Kč
V košíku

Jestli máte dotaz, kontaktujte nás!

+420 593 035 134 info@gastromania.cz Zákaznický servis je vám k dispozici od pondělí do pátku od 8:00 do 16:00.
Informace:
délka 54 mm
šířka 54 mm
výška 145 mm
materiál:
  • nerezová ocel
  • sklo
max. teplota: 120 °C
váha: 0.035 kg
barva:
  • nerez (inox)
  • bílá
EAN kód: 5904816913019

Kuchařský teploměr s grafikou (0 st. C do +120 st. C) 12,5 cm | BROWIN, 100600 - Popis:

Chcete si vaření ještě více usnadnit? Vybavte svou kuchyni teploměrem na pečení, uzení a vaření masa. Jeho robustní zpracování z nerezové oceli a plastový kryt, který jej chrání před znečištěním a poškozením, vám umožní dlouho využívat jeho funkčnost!

• Teploměr na vaření, který je profesionálním vybavením vaší kuchyně, je velmi jednoduchý a snadno použitelný pomocník, užitečný při pečení, uzení a vaření masa.
• ​Intuitivní stupnice - kromě obvyklé teplotní stupnice má teploměr také grafickou stupnici udávající ideální teplotu hotové drůbeže, vepřového, telecího, jehněčího a hovězího masa.
• Robustní zpracování - teploměr je vyroben z nerezové oceli, takže je odolný vůči vysokým teplotám a vhodný pro pečení, uzení a vaření mnoha potravin.
• Ochrana před poškozením - teploměr je dodáván s plastovým krytem, kterým můžete chránit jehlu sondy před znečištěním a poškozením.

Intuitivní grafická stupnice na teploměru umožňuje nejen měřit od 0 do 120 stupňů, ale také určit ideální teplotu pro pečení masa v závislosti na jeho druhu. Kresby zvířat na stupnici vám prozradí, při jakých teplotách je nejlepší připravovat drůbež, vepřové, telecí, jehněčí a hovězí maso.

Chcete-li správně změřit teplotu, jednoduše zasuňte jehlu - sondu - do připravovaného masa. Teplotní sonda se nachází 0,5 až 1 cm od začátku špejle, proto je důležité zajistit, aby byl teploměr správně zasunut do připravovaného pokrmu.

Vybavte svou kuchyni teploměrem na pečení, uzení a vaření masa a vytvářejte pokrmy jako ti nejlepší!

Rozměr sondy:
Ø 0,4 cm
délka 12,5 cm.
Kuchařský teploměr s grafikou (0 st. C do +120 st. C) 12,5 cm | BROWIN, 100600 - Recenze:
Pouze zákazníci, kteří si dané zboží zakoupili mohou přidat recenzi.
Kuchařský teploměr s grafikou (0 st. C do +120 st. C) 12,5 cm | BROWIN, 100600 - Vrácení a reklamace:

V případě, že zakoupené zboží vám z jakéhokoliv důvodu nebude vyhovovat, jako spotřebitel, jej můžete vrátit do 14 dnů ode dne zakoupení. Vrácení zboží se řídí článkem 5. našich obchodních podmínek. Doporučujeme vyplnit formulář který lze stáhnout v níže uvedeném odkaze a zaslat ho spolu se zbožím na naší provozní adresu. Výměna zboží na jiné je rovněž možná. Doporučujeme se před odstoupením nebo výměnou domluvit s naším obchodním oddělením. V případě reklamace zboží vyplňte reklamační formulář který je pod odkazem níže.

Reklamační formulář

Formulář pro odstoupení od smlouvy