Cena bez DPH: 119 Kč
Cena s DPH: 144 Kč
Dostupnost: 14 dnů
Množství na skladě: 100 ks +
Náklady za dopravu: od 139 Kč
V košíku

Jestli máte dotaz, kontaktujte nás!

+420 593 035 134 info@gastromania.cz Zákaznický servis je vám k dispozici od pondělí do pátku od 8:00 do 16:00.
Informace:
výška 225 mm
materiál:
  • nerezová ocel
  • sklo
max. teplota: 120 °C
váha: 0.037 kg
barva:
  • nerez (inox)
  • bílá
průměr: 54 mm
EAN kód: 5908277706586

Kuchařský teploměr s grafikou (0 st. C do +120 st. C) 21,0 cm | BROWIN, 101700 - Popis:

S naším univerzálním kuchyňským teploměrem můžete zkontrolovat teplotu potravin za každé situace. Robustní konstrukce z nerezové oceli zaručuje dlouhodobý a efektivní výkon. Náš teploměr vám umožní přesně změřit teplotu při pečení, vaření a uzení masa.
• Univerzální - kuchyňský teploměr na pečení, uzení a vaření masa, který umožňuje kontrolovat teplotu potravin za každé situace.
• Robustní konstrukce - vyrobená z nerezové oceli - a vysoce kvalitní zpracování zaručují dlouhodobý a efektivní provoz.
• Piktogramy pro různé druhy masa - grafické ikony na stupnici teploměru usnadňují výběr správné teploty v závislosti na druhu připravovaného masa.
• Přesný a spolehlivý - teploměr má rozsah měření teploty 0 až 120 °C s tolerancí +/-2 °C, což zaručuje velmi přesné měření.
• Pohodlné použití a skladování - teploměr je dlouhý 210 mm a dodává se s pouzdrem pro bezpečné uložení například v zásuvce.

Hledáte pohodlná řešení? Rádi vaříte a chcete mít v kuchyni příslušenství a jiné pomůcky na míru vašim potřebám? Objevte náš vysoce kvalitní univerzální teploměr z nerezové oceli. Teploměr je ideální pro pečení, uzení a vaření vašich oblíbených jídel!

Rozsah měření teploty, který tento přístroj nabízí, je 0 až 120 °C s tolerancí +/-2 °C, což znamená, že měření je velmi přesné a každý váš pokrm bude dokonale propečený, usmažený nebo propečený.

Bílý číselník teploměru usnadňuje čtení výsledků. Grafické ikony na číselníku usnadňují výběr správné teploty pro různé druhy masa. Pět oblastí určených pro konkrétní druhy masa je označeno červeně, takže si můžete být jisti, že vaše maso bude upečené nebo uvařené přesně tak, jak chcete.

Délka teploměru je 210 mm, takže jej můžete snadno uložit do kuchyňské zásuvky nebo jej při měření teploty pokrmu uchopit do ruky. A pro bezpečné uložení je teploměr dodáván se speciálním pouzdrem s klipem, které umožňuje jeho připevnění například na opasek, kapsu nebo poutko.

Pořiďte si náš teploměr do zásoby a mějte jistotu při přípravě chutných pokrmů. S ním bude vaše maso vždy dokonale uzavřené nebo uvařené a vy dosáhnete mistrovství v umění vaření!
Kuchařský teploměr s grafikou (0 st. C do +120 st. C) 21,0 cm | BROWIN, 101700 - Recenze:
Pouze zákazníci, kteří si dané zboží zakoupili mohou přidat recenzi.
Kuchařský teploměr s grafikou (0 st. C do +120 st. C) 21,0 cm | BROWIN, 101700 - Vrácení a reklamace:

V případě, že zakoupené zboží vám z jakéhokoliv důvodu nebude vyhovovat, jako spotřebitel, jej můžete vrátit do 14 dnů ode dne zakoupení. Vrácení zboží se řídí článkem 5. našich obchodních podmínek. Doporučujeme vyplnit formulář který lze stáhnout v níže uvedeném odkaze a zaslat ho spolu se zbožím na naší provozní adresu. Výměna zboží na jiné je rovněž možná. Doporučujeme se před odstoupením nebo výměnou domluvit s naším obchodním oddělením. V případě reklamace zboží vyplňte reklamační formulář který je pod odkazem níže.

Reklamační formulář

Formulář pro odstoupení od smlouvy