Cena bez DPH: 185 Kč
Cena s DPH: 224 Kč
Dostupnost: 14 dnů
Množství na skladě: 100 ks +
Náklady za dopravu: od 139 Kč
V košíku

Jestli máte dotaz, kontaktujte nás!

+420 593 035 134 info@gastromania.cz Zákaznický servis je vám k dispozici od pondělí do pátku od 8:00 do 16:00.
Informace:
délka 14 mm
šířka 65 mm
výška 125 mm
max. teplota: 50 °C
váha: 0.07 kg
barva: černá
napájení: baterie
min. teplota: -20 °C
displej: ano
baterie ve standardu: ano
EAN kód: 5908277717148

Meteostanice - elektronická, sonda, černá | 2MEASURE, 172801 - Popis:

Hledáte univerzální elektronický teploměr, který vám umožní neustále sledovat změny teploty uvnitř i venku? Objevte naši kompaktní multifunkční meteostanici v černé barvě!

• Multifunkční meteostanice - díky 1,3 m dlouhé sondě může monitorovat jak vnitřní (0 °C ... +50 °C), tak venkovní teploty (-20 °C ... +50 °C)!
• Hodiny, budík a kalendář - další funkce přispívají ke zpestření používání zařízení zobrazením času ve 12- a 24hodinovém režimu, stejně jako vestavěným kalendářem a budíkem s funkcí opakovaného buzení!
• Vestavěná paměť měření - umožňuje načtení minimálních a maximálních naměřených hodnot za posledních 24 hodin.
• Teplotní výstraha a trendy změn teploty - přístroj navíc umožňuje porovnávat změny teploty za delší časové období a při dosažení nastavených minimálních a maximálních teplot lze nastavit alarm!
• Pro zavěšení a postavení - černé opláštění s velkým elektronickým displejem je vybaveno kovovou nožkou pro snadné umístění přístroje a také otvorem pro háček na zadní straně pouzdra, takže stanici můžete zavěsit kamkoli!
• Baterie jsou součástí balení - meteostanice funguje na baterii 1xLR1130, kterou dostanete spolu se zařízením!

Rozhodněte se pro multifunkční řešení ukryté v malých zařízeních! Naše malá, černá meteostanice je vhodná pro vaši domácnost a je skvělým nápadem na dárek! Díky tomuto zařízení budete moci vy i vaši blízcí sledovat změny teploty ve vašem okolí! Díky vybavení 1,3 m dlouhou sondou budete moci současně sledovat změny teploty v interiéru i venku - za oknem, na balkoně nebo terase. Sledujte vnitřní teplotu od 0 °C do 50 °C a venkovní teplotu od -20 °C do 50 °C s přesností +/- 1 °C!

Atraktivitu přístroje podtrhuje řada vestavěných funkcí. Vestavěná paměť umožňuje si pamatovat minimální a maximální hodnoty zaznamenané za 24 hodin/ Funkce termoalert umožňuje vyžádat si nejnižší a nejvyšší teplotu a informovat vás, pokud teplota příliš klesne nebo stoupne! Tato funkce je užitečná zejména v dětských pokojích, spižírnách, při pěstování náročných rostlin nebo při přípravě domácího nastavení vašich oblíbených nápojů! Další výhodou meteostanice je možnost zobrazení teplotního grafu, takže si můžete zkontrolovat historický průběh teplotních změn ve vašem okolí!

Elektronický teploměr je vybaven i dalšími funkcemi: hodinami s budíkem a funkcí opakovaného buzení (pracujícími ve 12 a 24hodinovém režimu) a také vestavěným kalendářem!

Díky kompaktním rozměrům, černému opláštění, kovové základně pro snadné umístění, jakož i možnosti montáže na stěnu a velkému, snadno čitelnému displeji je přístroj ideální pro použití v moderních i tradičnějších interiérech!

Nezapomeňte neustále sledovat teplotu ve své domácnosti!
Meteostanice - elektronická, sonda, černá | 2MEASURE, 172801 - Recenze:
Pouze zákazníci, kteří si dané zboží zakoupili mohou přidat recenzi.
Meteostanice - elektronická, sonda, černá | 2MEASURE, 172801 - Vrácení a reklamace:

V případě, že zakoupené zboží vám z jakéhokoliv důvodu nebude vyhovovat, jako spotřebitel, jej můžete vrátit do 14 dnů ode dne zakoupení. Vrácení zboží se řídí článkem 5. našich obchodních podmínek. Doporučujeme vyplnit formulář který lze stáhnout v níže uvedeném odkaze a zaslat ho spolu se zbožím na naší provozní adresu. Výměna zboží na jiné je rovněž možná. Doporučujeme se před odstoupením nebo výměnou domluvit s naším obchodním oddělením. V případě reklamace zboží vyplňte reklamační formulář který je pod odkazem níže.

Reklamační formulář

Formulář pro odstoupení od smlouvy