Cena bez DPH: 529 Kč
Cena s DPH: 640 Kč
Dostupnost: 14 dnů
Množství na skladě: 100 ks +
Náklady za dopravu: od 139 Kč
V košíku

Jestli máte dotaz, kontaktujte nás!

+420 593 035 134 info@gastromania.cz Zákaznický servis je vám k dispozici od pondělí do pátku od 8:00 do 16:00.
Informace:
délka 116 mm
šířka 161 mm
výška 32 mm
max. teplota: 60 °C
váha: 0.406 kg
barva: černá
napájení: elektrické
min. teplota: -20 °C
displej: ano
baterie ve standardu: ne
EAN kód: 5908277717124

Meteostanice RCC, DCF - elektronická, bezdrátová, osvětlená, externí senzor, černá | 2MEASURE, 260808 - Popis:

Moderní domácí meteostanice umožňuje měřit, shromažďovat a následně zpracovávat naměřené údaje a přesně vyhodnocovat aktuální povětrnostní podmínky v interiéru i exteriéru!

• Přesné údaje - meteostanice má vestavěný teploměr, vlhkoměr a barometr, takže bude vždy ukazovat aktuální údaje o vašem okolí!
• Bezdrátový senzor - dosah bezdrátového senzoru, který je součástí sady, je za příznivých podmínek až 90 m, což vám umožní neustále sledovat povětrnostní podmínky i mimo dům, např. na terase nebo balkoně! Doba připojení k venkovnímu čidlu je až 30 min. pro zajištění stabilního spojení.
• Barevný displej s podsvícením - kromě teploty, vlhkosti a tlaku zobrazuje také aktuální čas, datum a den v týdnu. Přístroj je také vybaven budíkem s funkcí odložení.
• Funkce počasí a fáze Měsíce - piktogramy zobrazující předpověď počasí (6 grafů) a fázi Měsíce v daný den (8 grafů)!
• Užitečné funkce - domácí meteostanice umožňuje také zkontrolovat nejvyšší a nejnižší hodnoty zaznamenané během měření, zkontrolovat trend změn tlaku, vlhkosti a teploty a nastavit termoalert!
• Napájení dle libosti - samotnou meteostanici lze napájet bateriemi nebo ji připojit k síti pomocí přiloženého napájecího adaptéru. Senzor napájený bateriemi.
• Vždy přesné hodiny (funkce DCF) - synchronizace naší meteorologické stanice s atomovými hodinami ve Frankfurtu zajišťuje přesnost hodin.

Už vás nebaví sledovat počasí online? Nestačí vám obyčejný teploměr? Předpovědi nefungují? Dopřejte si (nebo někomu jinému!) dárek a vybavte svůj domov spolehlivou domácí meteostanicí, která vám pomůže nejen sledovat teplotu a vlhkost, ale také monitoruje atmosférický tlak, funguje jako budík a nabízí vám mnoho dalších mimořádně užitečných funkcí!

Podívejte se, jak bezdrátový senzor, který je součástí sady, přenáší informace o aktuální teplotě a vlhkosti zvenčí do stanice na vzdálenost až 90 m! Mějte vše pod kontrolou a sledujte atmosférický tlak pohledem na jeden z 5 panelů na automatu! Využijte vestavěnou paměť a prohlédněte si poslední zaznamenané maximální a minimální hodnoty! Nastavte si teplotní alarm - ten vás upozorní na překročení nastavené hodnoty teploty! Tato funkce je obzvláště užitečná, když chcete zajistit náležitý komfort v ložnici, pěstujete náročné rostliny nebo vyrábíte domácí presso a hlídáte ideální podmínky pro jejich kvašení!

Objevte barevný, přehledný (rozdělený do 5 zón) a osvětlený displej - zkontrolujte aktuální čas (řízený rádiem), datum, předpověď počasí (6 možných variant) a také fázi měsíce! Nezapomeňte na ukazatel trendu změn tlaku, vlhkosti a teploty! Použijte meteostanici jako budík - nastavením budíku s funkcí opakovaného buzení na něm! Nepleťte si schůzky a denní plány - díky vestavěnému kalendáři a zobrazení dne v týdnu (v 1 z 8 dostupných jazyků)!

Stanice umožňuje pracovat buď na baterie, nebo na přiložený napájecí zdroj. Snímač pracuje pouze bezdrátově a je napájen bateriemi. Černé, klasické a elegantní pouzdro a jednoduchý design senzoru zajišťují, že zařízení zapadne do každého interiéru. Stanice se velmi snadno ovládá a výklopná nožička umístěná v zadním krytu stanice umožní její umístění kdekoli, kde vám to bude vyhovovat. Stanice i snímač mají také otvory pro zavěšení.

Upozornění: Meteostanice je určena pouze pro vnitřní použití - venku by měl být umístěn pouze samotné čidlo.

Doba připojení k externímu čidlu je až 30 minut, aby bylo zajištěno stabilní spojení.
VLASTNOSTI:
- Měření vnitřní a venkovní teploty,
- Měření vnitřní a venkovní vlhkosti,
- měření atmosférického tlaku,
- Rádiem řízené hodiny (RCC) (formát zobrazení času 12/24 h),
- Kalendář,
- Zobrazení dne v týdnu v 8 jazycích,
- Budík s funkcí opakovaného buzení,
- Funkce počasí,
- Fáze měsíce,
- Paměť pro uložení maximální a minimální zaznamenané teploty a vlhkosti,
- Ukazatel trendu pro změny tlaku, vlhkosti a teploty,
- Možnost nastavení termoalarmu.

TECHNICKÉ ÚDAJE:
- Rozsahy měření atmosférického tlaku: 600hPa/mb (17,72inHg) (450mmHg) ÷ 1100hPa/mb a (32,50inHg) (825mmHg)
- Rozsahy měření vnitřní teploty: 0°C (32°F) ÷ 50°C (122°F)
- Rozsahy měření venkovní teploty: -20°C (-4°F) ÷ 60°C (140°F)
- Teplota ve °C nebo °F
- Přesnost měření: +/- 1°C (+/- 2°F)
- Rozsah měření: 20 % ÷ 95 % relativní vlhkosti (RH)
- Přesnost měření: +/- 5%

Bezdrátové venkovní čidlo:
- Nástěnný držák
- Rádiová přenosová frekvence 433,92 MHz
- Dosah přenosu až 90 m
- Teplota ve °C nebo °F

Napájení:
Meteorologická stanice:
Napájení: -Napájecí zdroj (součástí balení)
-Baterie 2 x AA 1,5 V (nejsou součástí balení)

Externí čidlo:
-Baterie 2 x AA 1,5 V (nejsou součástí balení)
Meteostanice RCC, DCF - elektronická, bezdrátová, osvětlená, externí senzor, černá | 2MEASURE, 260808 - Recenze:
Pouze zákazníci, kteří si dané zboží zakoupili mohou přidat recenzi.
Meteostanice RCC, DCF - elektronická, bezdrátová, osvětlená, externí senzor, černá | 2MEASURE, 260808 - Vrácení a reklamace:

V případě, že zakoupené zboží vám z jakéhokoliv důvodu nebude vyhovovat, jako spotřebitel, jej můžete vrátit do 14 dnů ode dne zakoupení. Vrácení zboží se řídí článkem 5. našich obchodních podmínek. Doporučujeme vyplnit formulář který lze stáhnout v níže uvedeném odkaze a zaslat ho spolu se zbožím na naší provozní adresu. Výměna zboží na jiné je rovněž možná. Doporučujeme se před odstoupením nebo výměnou domluvit s naším obchodním oddělením. V případě reklamace zboží vyplňte reklamační formulář který je pod odkazem níže.

Reklamační formulář

Formulář pro odstoupení od smlouvy