Cena bez DPH: 110 Kč
Cena s DPH: 133 Kč
Dostupnost: 14 dnů
Množství na skladě: 100 ks +
Náklady za dopravu: od 139 Kč
V košíku

Jestli máte dotaz, kontaktujte nás!

+420 593 035 134 info@gastromania.cz Zákaznický servis je vám k dispozici od pondělí do pátku od 8:00 do 16:00.
Informace:
délka 34 mm
šířka 61 mm
výška 65 mm
materiál:
  • nerezová ocel
  • sklo
max. teplota: 300 °C
váha: 0.04 kg
min. teplota: 50 °C
EAN kód: 5904816912982

Teploměr do trouby (50 st. C do +300 st. C) Ø 6,1 cm | BROWIN, 100300 - Popis:

Chcete, aby vaše pečené maso bylo vždy šťavnaté, křehké a dokonale propečené? Obáváte se, že teplota dosažená uvnitř trouby se liší od teploty na termostatu? Kontrolujte proces pečení pohodlně pomocí našeho teploměru na pečení v troubě s rozsahem teplot od 50 °C do 300 °C!

• Vysoká kvalita - díky robustní konstrukci z nerezové oceli umožňuje teploměr přesnou kontrolu teploty během pečení a slouží vám po dlouhou dobu..
• Pohodlné použití - teploměr lze umístit na polici trouby nebo zavěsit na háček pro snadný a pohodlný přístup k naměřené teplotě.
• Čitelná a intuitivní - snadno čitelná stupnice s barevně odlišenými teplotami umožňuje snadné a intuitivní odečítání teploty.
• Velký teplotní rozsah - od 50 °C do 300 °C - umožňuje měřit teplotu vaření ve °C i °F, takže je ideálním nástrojem pro každého, kdo rád vaří!
• Přesné měření teploty - přesnost měření je +/-5 °C, což je dostatečné pro vychutnání dokonale propečených masových a zeleninových pokrmů, stejně jako koláčů a pečených výrobků.

Teploměr do nepohody je v kuchyni mimořádně užitečným pomocníkem, zejména u pečiva, které vyžaduje přesnou kontrolu teploty. Tento pevně konstruovaný teploměr z nerezové oceli poskytuje přesné údaje o teplotě pečení na stupnici Celsia i Fahrenheita.

Teploměr lze umístit na polici trouby nebo zavěsit na háček pro snadný a pohodlný přístup během pečení. Díky kulatému designu lze teploměr používat v různých nádobách bez ohledu na jejich tvar a velikost.

Barva teploměru je elegantní stříbrná, což mu dodává moderní vzhled. Snadno čitelná stupnice má barevné označení °C i °F, což usnadňuje a zpřehledňuje odečítání teploty.

Technické údaje teploměru představují rozsah teplot od 50 °C do 300 °C, což umožňuje přesné měření. Přesnost měření je +/-5 °C, což je dostatečné pro dosažení požadovaného efektu propečení připravovaného pokrmu.

Závěr? Tento teploměr do trouby je spolehlivě vyroben, snadno se používá a umožňuje přesnou kontrolu teploty během pečení. Díky tomu je ideálním nástrojem pro každého, kdo rád vaří a peče.
Teploměr do trouby (50 st. C do +300 st. C) Ø 6,1 cm | BROWIN, 100300 - Recenze:
Pouze zákazníci, kteří si dané zboží zakoupili mohou přidat recenzi.
Teploměr do trouby (50 st. C do +300 st. C) Ø 6,1 cm | BROWIN, 100300 - Vrácení a reklamace:

V případě, že zakoupené zboží vám z jakéhokoliv důvodu nebude vyhovovat, jako spotřebitel, jej můžete vrátit do 14 dnů ode dne zakoupení. Vrácení zboží se řídí článkem 5. našich obchodních podmínek. Doporučujeme vyplnit formulář který lze stáhnout v níže uvedeném odkaze a zaslat ho spolu se zbožím na naší provozní adresu. Výměna zboží na jiné je rovněž možná. Doporučujeme se před odstoupením nebo výměnou domluvit s naším obchodním oddělením. V případě reklamace zboží vyplňte reklamační formulář který je pod odkazem níže.

Reklamační formulář

Formulář pro odstoupení od smlouvy