Cena bez DPH: 113 Kč
Cena s DPH: 137 Kč
Dostupnost: 14 dnů
Množství na skladě: 100 ks +
Náklady za dopravu: od 139 Kč
V košíku

Jestli máte dotaz, kontaktujte nás!

+420 593 035 134 info@gastromania.cz Zákaznický servis je vám k dispozici od pondělí do pátku od 8:00 do 16:00.
Informace:
délka 34 mm
šířka 61 mm
výška 70 mm
materiál:
  • nerezová ocel
  • sklo
max. teplota: 300 °C
váha: 0.04 kg
barva:
  • nerez (inox)
  • bílá
min. teplota: 50 °C
EAN kód: 5904816915853

Teploměr do trouby (50 st. C do +300 st. C) Ø 6,1 cm | BROWIN, 100800 - Popis:

Teploměr do trouby je měřicí zařízení, které umožňuje kontrolovat teplotu uvnitř trouby při pečení jídla. Pokud chcete přesné měření a požadované výsledky - určitě si teploměr z naší nabídky prohlédněte!

• Všestranné použití - teploměr do trouby lze použít při pečení masa, zeleniny i koláčů, takže je nepostradatelným pomocníkem v každé kuchyni.
• Robustní zpracování - díky nerezové oceli a žáruvzdornému sklu je teploměr robustní a odolný, což umožňuje jeho dlouhodobé používání.
• Pro postavení a zavěšení - teploměr lze umístit nebo zavěsit uvnitř trouby, takže je ideální pro použití v domácích i profesionálních kuchyních.
• Přesné měření - zařízení umožňuje přesné měření teploty od +50 °C do +300 °C , což umožňuje dosáhnout ideálního stupně propečení potravin.
• Barevná a snadno čitelná stupnice - skrytá na kruhové stupnici - umožňuje rychlé měření teploty ve stupních Celsia i Fahrenheita.

Hledáte přesný a odolný teploměr do trouby? Máme pro vás ideální řešení - teploměr z vysoce kvalitní nerezové oceli a žáruvzdorného skla, který vám umožní sledovat teplotu v troubě v reálném čase. Můžete jej umístit na polici nebo zavěsit díky rukojeti, díky čemuž je jeho používání velmi pohodlné a odečítání naměřených hodnot se stane hračkou!

Díky svým kompaktním rozměrům, klasické stříbrné barvě a funkčnosti se tento teploměr uplatní nejen ve vaší domácí kuchyni, ale také v gastronomických kuchyních, grilech a udírnách. Teploměr byl navržen pro dlouhodobé používání, takže je robustní a odolný.

Kulatý bílý ciferník a snadno čitelná barevná stupnice ukrytá za kvalitní skleněnou tabulkou usnadňují odečítání teploty ve stupních Celsia i Fahrenheita. Rozsah měření teploty je +50 °C až +300 °C nebo 120 °F až 600 °F. Teploměr je tak ideální pro pečení masa, zeleniny, koláčů a dalších pochoutek.
Teploměr do trouby (50 st. C do +300 st. C) Ø 6,1 cm | BROWIN, 100800 - Recenze:
Pouze zákazníci, kteří si dané zboží zakoupili mohou přidat recenzi.
Teploměr do trouby (50 st. C do +300 st. C) Ø 6,1 cm | BROWIN, 100800 - Vrácení a reklamace:

V případě, že zakoupené zboží vám z jakéhokoliv důvodu nebude vyhovovat, jako spotřebitel, jej můžete vrátit do 14 dnů ode dne zakoupení. Vrácení zboží se řídí článkem 5. našich obchodních podmínek. Doporučujeme vyplnit formulář který lze stáhnout v níže uvedeném odkaze a zaslat ho spolu se zbožím na naší provozní adresu. Výměna zboží na jiné je rovněž možná. Doporučujeme se před odstoupením nebo výměnou domluvit s naším obchodním oddělením. V případě reklamace zboží vyplňte reklamační formulář který je pod odkazem níže.

Reklamační formulář

Formulář pro odstoupení od smlouvy