Cena bez DPH: 117 Kč
Cena s DPH: 142 Kč
Dostupnost: 14 dnů
Množství na skladě: 100 ks +
Náklady za dopravu: od 139 Kč
V košíku

Jestli máte dotaz, kontaktujte nás!

+420 593 035 134 info@gastromania.cz Zákaznický servis je vám k dispozici od pondělí do pátku od 8:00 do 16:00.
Informace:
výška 33 mm
max. teplota: 120 °C
váha: 0.05 kg
barva: černá
průměr: 85 mm
EAN kód: 5908277700881

Teploměr - držák na víko (0 st. C do +120 st. C) Ø 8,5 cm | BROWIN, 101500 - Popis:

Úchyt 2 v 1 s teploměrem je mimořádně praktická kuchyňská pomůcka. Úchyt s teploměrem o průměru 6,5 cm je ideální pro měření teploty během vaření a zároveň slouží jako rukojeť pro poklici hrnce nebo pánve.

• Praktická kuchyňská pomůcka, teploměr a držák pokličky 2 v 1, který umožňuje měřit teplotu během vaření a bezpečně přikrývat a přenášet potraviny v hrncích nebo pánvích.
• Barevná a snadno čitelná stupnice - ukazuje teplotu v intervalech po 10 °C a je označena barevnou grafikou (modrá pro nejnižší a červená pro nejvyšší teplotu).
• Díky širokému rozsahu měření teploty od 0 °C do +120 °C je tento teploměr užitečný při vaření a smažení různých potravin.
• Snadné upevnění - k upevnění držáku teploměru na víko hrnce nebo pánve použijte upevňovací šroub M5 (není součástí dodávky).
• Univerzální design - černá barva rukojeti a podložky a barevná stupnice na bílé podložce umožňují dokonalé sladění s jakoukoli poklicí, hrncem nebo pánví.


Rozhodněte se pro pohodlí a funkčnost v jednom! Objevte náš kuchyňský teploměr ukrytý v podobě držáku na poklici hrnce a pánve! Přikryjte, odkryjte, chraňte a zároveň kontrolujte teplotu při vaření a smažení.

Teploměr má rozsah měření teploty od 0 °C do +120 °C (v krocích po 10 °C), takže je užitečný při vaření různých pokrmů.

Teploměr má barevnou a snadno čitelnou stupnici, která je navíc opatřena barevným kódováním pro snazší přehlednost měření. Modrá barva označuje nejnižší teploty a červená nejvyšší teploty.

Montáž držáku teploměru je velmi jednoduchá. K upevnění držáku teploměru na poklici hrnce nebo pánve použijte upevňovací šroub M5 - není součástí sady.

Teploměr je dokonalé řešení pro každého, kdo v kuchyni ocení praktičnost a pohodlí. S tímto teploměrem můžete během vaření sledovat teplotu pokrmu a zároveň bezpečně přenášet a otevírat poklici hrnce nebo pánve. Vsaďte na kvalitu a komplexní řešení!
Teploměr - držák na víko (0 st. C do +120 st. C) Ø 8,5 cm | BROWIN, 101500 - Recenze:
Pouze zákazníci, kteří si dané zboží zakoupili mohou přidat recenzi.
Teploměr - držák na víko (0 st. C do +120 st. C) Ø 8,5 cm | BROWIN, 101500 - Vrácení a reklamace:

V případě, že zakoupené zboží vám z jakéhokoliv důvodu nebude vyhovovat, jako spotřebitel, jej můžete vrátit do 14 dnů ode dne zakoupení. Vrácení zboží se řídí článkem 5. našich obchodních podmínek. Doporučujeme vyplnit formulář který lze stáhnout v níže uvedeném odkaze a zaslat ho spolu se zbožím na naší provozní adresu. Výměna zboží na jiné je rovněž možná. Doporučujeme se před odstoupením nebo výměnou domluvit s naším obchodním oddělením. V případě reklamace zboží vyplňte reklamační formulář který je pod odkazem níže.

Reklamační formulář

Formulář pro odstoupení od smlouvy