Cena bez DPH: 61 Kč
Cena s DPH: 74 Kč
Dostupnost: 14 dnů
Množství na skladě: 100 ks +
Náklady za dopravu: od 139 Kč
V košíku

Jestli máte dotaz, kontaktujte nás!

+420 593 035 134 info@gastromania.cz Zákaznický servis je vám k dispozici od pondělí do pátku od 8:00 do 16:00.
Informace:
délka 20 mm
šířka 20 mm
výška 220 mm
materiál: sklo
max. teplota: 100 °C
váha: 0.024 kg
EAN kód: 5904816012842

Teploměr na zavařování (0 st. C do +100 st. C) 22 cm | BROWIN, 060100 - Popis:

Objevte teploměr pro speciální úkoly! Je nepostradatelný při přípravě domácích zavařenin, pasterizaci a vaření masa v páře. Barevná stupnice, kvalitní zpracování a praktické rozměry vám mimořádně usnadní přípravu domácích zavařenin!

• Nepostradatelný pomocník v kuchyni - velký teploměr na vaření s barevnou stupnicí, který se vám bude hodit zejména při přípravě domácích zavařenin, pasterizaci a vaření masa v páře.
• Vysoká kvalita - výrobek z vysoce kvalitního skla byl vyroben výhradně v Polsku. Výběrem tohoto výrobku tak máte jistotu a záruku pevné a spolehlivé konstrukce.
• Bezpečné použití - kapalinový teploměr neobsahuje rtuť, takže se nemusíte obávat, že se v případě rozbití dostane do kontaktu s nebezpečnou látkou.
• Pohodlné použití - teploměr je díky délce 22 cm velmi pohodlný a praktický, což vám usnadní jeho použití v mnoha situacích v domácí kuchyni. Snadno čitelná barevná stupnice s motivem ovoce usnadňuje odečítání teploty na stupnici od 0 do 100 stupňů Celsia (s přesností +/- 1).
• Snadná údržba - výrobek ze skla se velmi snadno čistí - stačí jej umýt pod teplou tekoucí vodou. Upozornění: Teploměr není vhodný pro mytí v myčce nádobí!

Tento velký, pohodlný a praktický teploměr o délce 22 cm je nezbytným příslušenstvím vaší kuchyně! Přístroj je určen ke kontrole teploty při přípravě domácích zavařenin, pasterizaci a vaření uzenin, čímž vám usnadní každodenní práci v kuchyni! Výrobek je kompletně vyroben v Polsku a vyznačuje se vysokou kvalitou a spolehlivostí. Teploměr neobsahuje rtuť, takže jej můžete bezpečně a snadno používat při přípravě pokrmů bez obav, že se v případě rozbití dostane do kontaktu s nebezpečnou látkou. Kvalitní čiré sklo a stupnice od 0 do 100 stupňů Celsia vám umožní přesně určit teplotu. Barevná, snadno čitelná stupnice s motivem ovoce navíc usnadní odečítání naměřených hodnot za jakýchkoli podmínek. Výrobek se velmi snadno udržuje a čistí - stačí jej umýt v teplé tekoucí vodě.

Upozornění: Teploměr nelze mýt v myčce nádobí!

Přesnost měření +/- 1 st. C.
Teploměr na zavařování (0 st. C do +100 st. C) 22 cm | BROWIN, 060100 - Recenze:
Pouze zákazníci, kteří si dané zboží zakoupili mohou přidat recenzi.
Teploměr na zavařování (0 st. C do +100 st. C) 22 cm | BROWIN, 060100 - Vrácení a reklamace:

V případě, že zakoupené zboží vám z jakéhokoliv důvodu nebude vyhovovat, jako spotřebitel, jej můžete vrátit do 14 dnů ode dne zakoupení. Vrácení zboží se řídí článkem 5. našich obchodních podmínek. Doporučujeme vyplnit formulář který lze stáhnout v níže uvedeném odkaze a zaslat ho spolu se zbožím na naší provozní adresu. Výměna zboží na jiné je rovněž možná. Doporučujeme se před odstoupením nebo výměnou domluvit s naším obchodním oddělením. V případě reklamace zboží vyplňte reklamační formulář který je pod odkazem níže.

Reklamační formulář

Formulář pro odstoupení od smlouvy