Cena bez DPH: 36 Kč
Cena s DPH: 44 Kč
Dostupnost: 14 dnů
Množství na skladě: 100 ks +
Náklady za dopravu: od 139 Kč
V košíku

Jestli máte dotaz, kontaktujte nás!

+420 593 035 134 info@gastromania.cz Zákaznický servis je vám k dispozici od pondělí do pátku od 8:00 do 16:00.
Informace:
délka 21 mm
šířka 21 mm
výška 170 mm
materiál:
  • plast
  • sklo
  • lepenka
max. teplota: 40 °C
váha: 0.02 kg
min. teplota: -50 °C
EAN kód: 5904816001037

Teploměr pro ledničky a mrazničky (-50 st. C do +40 st. C) 17 cm | BIOTERM, 040100 - Popis:

Teploměr je velmi praktický nástroj pro sledování teploty v chladničce, mrazničce nebo mrazáku. Díky snadnému použití a přesným údajům je teploměr nezbytným nástrojem pro každého, kdo se zajímá o kvalitu svých potravin.

• Univerzální a všestranný teploměr je vhodný pro každého, kdo chce mít jistotu, že teplota v chladničce nebo mrazničce je správná pro skladování potravin.
• Přesné měření teploty - teploměr do chladničky a mrazničky poskytuje přesné měření teploty od -50 °C do +40 °C s přesností měření +/- 1 °C.
• Bezpečný a odolný - přístroj je vyroben z vysoce kvalitních materiálů a kapilára je z obou stran chráněna plastovými zátkami, které dále zpevňují její konstrukci.
• Praktické a snadné použití - díky klipu (v podobě háčku) na horní straně teploměru jej lze snadno zavěsit mezi police chladničky.
• Barevné rozsahy teplotní stupnice - kartonová podložka s vytištěnou teplotní stupnicí a barevnými rozsahy usnadňuje přehlednost a interpretaci výsledků, takže snadno zjistíte, zda je teplota vhodná pro skladování potravin.

Udržujte správnou teplotu potravin! Pečujte o své zdraví a použijte k tomu náš kompaktní závěsný teploměr do chladniček a mrazniček!

Díky umístění kapiláry ve skleněném obalu je teploměr nejen přesný, ale také bezpečný. Pouzdro je z obou stran chráněno plastovými zaoblenými zátkami, které zabraňují případnému poškození.

Teplotní stupnice je graficky vytištěna na kartonové podložce, aby bylo možné teplotu snadno přečíst. Barevně odlišené teplotní rozsahy usnadňují zjištění, zda je teplota v chladničce nebo mrazničce vhodná pro skladování potravin. Červená barva označuje teploty, které jsou pro potraviny škodlivé, zelená barva představuje teplotní rozsah pro skladování potravin a modrá barva nízké teploty, které jsou ideální pro zmrazování.

Teploměr poskytuje údaje v rozsahu od -50 °C do +40 °C a umožňuje přesné sledování teploty v jakékoli chladničce nebo mrazničce. Přesnost měření je +/- 1 °C, což znamená, že údaje jsou velmi přesné.

Teploměr byl navržen pro snadné a pohodlné použití. V horní části teploměru je klip (v podobě háčku), který umožňuje jeho zavěšení.

Teploměr na kapaliny v bílém pouzdře je ideálním nástrojem pro každého, kdo chce mít jistotu, že teplota v chladničce nebo mrazničce je správná pro skladování potravin.
Teploměr pro ledničky a mrazničky (-50 st. C do +40 st. C) 17 cm | BIOTERM, 040100 - Recenze:
Pouze zákazníci, kteří si dané zboží zakoupili mohou přidat recenzi.
Teploměr pro ledničky a mrazničky (-50 st. C do +40 st. C) 17 cm | BIOTERM, 040100 - Vrácení a reklamace:

V případě, že zakoupené zboží vám z jakéhokoliv důvodu nebude vyhovovat, jako spotřebitel, jej můžete vrátit do 14 dnů ode dne zakoupení. Vrácení zboží se řídí článkem 5. našich obchodních podmínek. Doporučujeme vyplnit formulář který lze stáhnout v níže uvedeném odkaze a zaslat ho spolu se zbožím na naší provozní adresu. Výměna zboží na jiné je rovněž možná. Doporučujeme se před odstoupením nebo výměnou domluvit s naším obchodním oddělením. V případě reklamace zboží vyplňte reklamační formulář který je pod odkazem níže.

Reklamační formulář

Formulář pro odstoupení od smlouvy