Novinka
Bestseller
Cena bez DPH: 135 Kč
Cena s DPH: 163 Kč
Dostupnost: 48 hodin
Množství na skladě: 100 ks +
Náklady za dopravu: od 139 Kč
V košíku

Jestli máte dotaz, kontaktujte nás!

+420 593 035 134 info@gastromania.cz Zákaznický servis je vám k dispozici od pondělí do pátku od 8:00 do 16:00.
Informace:
výška 264 mm
objem: 0.5 l
materiál: sklo
váha: 0.275 kg
průměr: 65 mm
počet v sadě: 8 ks
EAN kód: 5904816008012

Láhev 500 ml na alkohol s jednoduchým uzávěrem - 8 ks. | BROWIN, 631405 - Popis:

Připravujete si domácí pálenku, nálevy nebo sirupy, které se hodí k čaji? Využijte naši sadu 8 lahví se šroubovacími víčky k bezpečnému uchovávání vašich nápojů a také jako elegantní a vkusný dárek pro vaše blízké!

• Bezpečné uchovávání - v této láhvi můžete bezpečně skladovat své oblíbené lihoviny i lahodné domácí sirupy jako doplněk k hřejivým čajům!
• Rozhodněte se pro kvalitu - vyberte si kvalitní skleněné lahve, které vám vydrží dlouhá léta!
• Jedinečný design - láhev trochu připomíná klasickou láhev, její úzké hrdlo jí však dodává elegantní charakter, takže vypadá skvěle v každé situaci!
• Zlatá víčka v ceně - pokud se rozhodnete lahve zakoupit, obdržíte je v sadě s vyhrazenými zlatými víčky fi 28/18!
• 4 l vašich oblíbených lihovin - tolik tekutiny budete moci stáčet do lahví, pokud si vyberete lahve z této nabídky!

Sada 8 lahví na destiláty a domácí sirupy- ideální pro skladování oblíbených lihovin. Každá láhev dostupná v této řadě má objem 500 ml a vyznačuje se klasickým tvarem monopolu, ale zároveň vyniká štíhlejším, úzkým hrdlem, díky němuž vypadá mimořádně elegantně!

Lahve jsou vyrobeny z kvalitního bílého skla, jsou velmi odolné a jistě vám budou sloužit dlouhá léta. Navíc se lahve velmi snadno čistí a lze je mýt v myčce nádobí!

Sada z naší nabídky obsahuje 8 lahví spolu s přiloženými, k tomu určenými, zlatými víčky fi 28/18. Tato sada je skvělým řešením pro lidi, kteří si chtějí vlastnoručně balit své domácí likéry a bezpečně je skladovat ve svých spižírnách nebo barech. Sada lahví vám také umožní stáčet až 4 l jiných tekutin, např. džusů, které mohou v zimě sloužit jako zahřívací doplněk k čajům!

Lahve ze sady lze navíc ozdobit našimi elegantními etiketami dostupnými v naší nabídce, které jim jistě dodají ještě větší šmrnc. S našimi lahvemi na destiláty a džusy budou vaše likéry vždy v perfektním stavu a jejich prezentace tímto způsobem jistě upoutá pozornost ostatních. Využijte ji jako skvělý nápad na netradiční a osobitý dárek pro své blízké!

Cena je uvedena za 8 kusů se šroubovacími víčky
Láhev 500 ml na alkohol s jednoduchým uzávěrem - 8 ks. | BROWIN, 631405 - Recenze:
Pouze zákazníci, kteří si dané zboží zakoupili mohou přidat recenzi.
Láhev 500 ml na alkohol s jednoduchým uzávěrem - 8 ks. | BROWIN, 631405 - Vrácení a reklamace:

V případě, že zakoupené zboží vám z jakéhokoliv důvodu nebude vyhovovat, jako spotřebitel, jej můžete vrátit do 14 dnů ode dne zakoupení. Vrácení zboží se řídí článkem 5. našich obchodních podmínek. Doporučujeme vyplnit formulář který lze stáhnout v níže uvedeném odkaze a zaslat ho spolu se zbožím na naší provozní adresu. Výměna zboží na jiné je rovněž možná. Doporučujeme se před odstoupením nebo výměnou domluvit s naším obchodním oddělením. V případě reklamace zboží vyplňte reklamační formulář který je pod odkazem níže.

Reklamační formulář

Formulář pro odstoupení od smlouvy