Cena bez DPH: 161 Kč
Cena s DPH: 195 Kč
Dostupnost: 14 dnů
Množství na skladě: 3-4 ks
Náklady za dopravu: od 139 Kč
V košíku

Jestli máte dotaz, kontaktujte nás!

+420 593 035 134 info@gastromania.cz Zákaznický servis je vám k dispozici od pondělí do pátku od 8:00 do 16:00.
Informace:
délka 82 mm
šířka 61 mm
výška 260 mm
objem: 0.5 l
materiál: sklo
váha: 0.435 kg
počet v sadě: 4 ks
EAN kód: 5904816007558

Láhev 500 ml s uzávěrem i potiskem Domácí likér - 4 ks. | BROWIN, 631723 - Popis:

Přetéká váš bar domácími likéry? Broskvový likér, kávový likér, pomerančový likér nebo likér amaretto či snad sváteční vaječný likér? Připravujete rádi sladké nápoje a obdarováváte jimi své blízké? Postarejte se o dokonalé nastavení svých výrobků a při stáčení zvolte naše 500 ml lahve s elegantním potiskem Domácí likér! Součástí balení je sada 4 kusů.

• Vysoká kvalita - láhve z průhledného bílého skla - určené především k uchovávání lihovin na bázi vodky a zejména domácích likérů!
• Klasický tvar - láhev má objem 0,5 l, takže je velmi praktická a vypadá dobře při každé příležitosti.
• Není třeba etikety - elegantní černý potisk na láhvi dokonale nahradí vaši etiketu! Nápis Domácí likér doplněný ozdobnou grafikou dodá každému skrytému domácímu likéru v láhvi sofistikovaný nádech.
• Skvělý dárek - sklenice s originálním potiskem naplněná domácím alkoholem se hodí i jako dárek k návštěvě přátel, ale i ke jmeninám nebo svátku!
• Uzávěry v ceně - při koupi našeho produktu získáte lahvičky s potiskem a přiloženými zlatými dlouhými uzávěry ve velikosti fi 30/35.

Ať vaše domácí likéry vypadají jedinečně a elegantně! Lahve s hlavou - bez použití nevzhledných etiket. Kupte si naši kvalitní, klasickou láhev s objemem 500 ml! Láhev je vyrobena z kvalitního průhledného skla a díky pozoruhodnému černému potisku dodá vašim skrytým domácím likérům stylový nádech! Výrobky s nápisem Home Liqueur a obohacené o uměleckou grafiku budou vypadat fantasticky jak v domácím baru, tak na stole - při setkáních s blízkými! Lahvováním likérů tímto způsobem vytvoříte z vašich likérů perfektní nápad na dárek, který se nebudete stydět někomu věnovat u příležitosti jeho narozenin nebo jmenin!

Univerzální tvar láhve a jedinečný vzor natištěný na skle zajistí, že obdarovaný na takový dárek dlouho nezapomene! Ke každé láhvi je dodáván odpovídající dlouhý zlatý uzávěr ve velikosti fi 30/35, který ještě více podtrhuje ušlechtilost výrobku!

Uvedená cena se vztahuje na 4 x láhev spolu s uzávěrem .

Upozornění!
Lahve nedoporučujeme mýt v myčce nádobí. Při ručním mytí je však nemyjte drsnou houbou!
Láhev 500 ml s uzávěrem i potiskem Domácí likér - 4 ks. | BROWIN, 631723 - Recenze:
Pouze zákazníci, kteří si dané zboží zakoupili mohou přidat recenzi.
Láhev 500 ml s uzávěrem i potiskem Domácí likér - 4 ks. | BROWIN, 631723 - Vrácení a reklamace:

V případě, že zakoupené zboží vám z jakéhokoliv důvodu nebude vyhovovat, jako spotřebitel, jej můžete vrátit do 14 dnů ode dne zakoupení. Vrácení zboží se řídí článkem 5. našich obchodních podmínek. Doporučujeme vyplnit formulář který lze stáhnout v níže uvedeném odkaze a zaslat ho spolu se zbožím na naší provozní adresu. Výměna zboží na jiné je rovněž možná. Doporučujeme se před odstoupením nebo výměnou domluvit s naším obchodním oddělením. V případě reklamace zboží vyplňte reklamační formulář který je pod odkazem níže.

Reklamační formulář

Formulář pro odstoupení od smlouvy