Cena bez DPH: 82 Kč
Cena s DPH: 99 Kč
Dostupnost: 14 dnů
Množství na skladě: 100 ks +
Náklady za dopravu: od 139 Kč
V košíku

Jestli máte dotaz, kontaktujte nás!

+420 593 035 134 info@gastromania.cz Zákaznický servis je vám k dispozici od pondělí do pátku od 8:00 do 16:00.
Informace:
výška 280 mm
objem: 0.7 l
materiál: sklo
váha: 0.34 kg
průměr: 76 mm
počet v sadě: 4 ks
EAN kód: 5904816008395

Láhev 700 ml na alkohol s uzávěrem - 4 ks. | BROWIN, 631406 - Popis:

Doplňte svůj domácí bar nebo spíž o domácí vína, likéry a lahodné šťávy! Tato sada 4 lahví v klasickém monolitickém stylu, s objemem zvětšeným na 700 ml, je dokonalým způsobem, jak bezpečně uchovávat své oblíbené speciality. Díky univerzálnosti lahví v nich budete moci uchovávat nejen své oblíbené silné destiláty, ale také lahodné šťávy, které se v zimě skvěle hodí jako doplněk k zahřívacím čajům.

• Pro silné lihoviny a další - láhve v klasickém tvaru s objemem až 700 ml jsou ideálním způsobem skladování vín, likérů a sirupů a džusů!
• Špičková kvalita - vybírejte ekologické materiály. Lahve z kvalitního bílého skla vám budou sloužit mnoho let!
• Klasický design - jednolité láhve upoutají pozornost svým klasickým charakterem, takže jakýkoli nápoj do nich nalitý bude vypadat skvěle na svátečním stole i v domácím baru.
• Kompletní sada je vybavena speciálními víčky - v sadě s lahvemi obdržíte odpovídajících fi 28 víček, takže vaše likéry a džusy budou pevně uzavřeny!
• Velký objem za přijatelnou cenu - cena je za sadu 4 lahví, která vám umožní stáčet až 2,8 l vašich oblíbených nápojů!

Monolitická láhev s objemem 700 ml je ideální pro milovníky silných destilátů a domácích likérů a džusů a je ideálním řešením pro všechny, kteří se rozhodují pro kvalitní řešení! Láhev je vyrobena ze silného bílého skla a vyznačuje se klasickým tvarem a elegantní povrchovou úpravou. Její robustní konstrukce a odolné materiály zajišťují, že je odolná proti poškození a lze ji mýt v myčce nádobí.

Lahve se prodávají se zlatými šroubovacími víčky s průměrem fi 28. Za pozornost však stojí ozdobné etikety dostupné v našem obchodě, které dokonale zvýrazní obsah lahví. Díky nim budou vaše nápoje vypadat skvěle jak na svátečním stole, tak v domácím baru. Vaše domácí nápoje ukryté v této elegantní láhvi s klasickým zlatým víčkem a elegantní etiketou se také stanou dokonalým nápadem na DIY dárek pro vaše blízké a rodinu!

Kromě funkce uchovávání lihovin je láhev také stylovým dekorativním prvkem, který se bude hodit do všech interiérů a aranžmá. Vyberte si klasiku, která vás nikdy nezklame!

Upozornění! Lahve se prodávají v sadách s víčky, balené po 4 kusech!
Láhev 700 ml na alkohol s uzávěrem - 4 ks. | BROWIN, 631406 - Recenze:
Pouze zákazníci, kteří si dané zboží zakoupili mohou přidat recenzi.
Láhev 700 ml na alkohol s uzávěrem - 4 ks. | BROWIN, 631406 - Vrácení a reklamace:

V případě, že zakoupené zboží vám z jakéhokoliv důvodu nebude vyhovovat, jako spotřebitel, jej můžete vrátit do 14 dnů ode dne zakoupení. Vrácení zboží se řídí článkem 5. našich obchodních podmínek. Doporučujeme vyplnit formulář který lze stáhnout v níže uvedeném odkaze a zaslat ho spolu se zbožím na naší provozní adresu. Výměna zboží na jiné je rovněž možná. Doporučujeme se před odstoupením nebo výměnou domluvit s naším obchodním oddělením. V případě reklamace zboží vyplňte reklamační formulář který je pod odkazem níže.

Reklamační formulář

Formulář pro odstoupení od smlouvy