Cena bez DPH: 143 Kč
Cena s DPH: 173 Kč
Dostupnost: 14 dnů
Množství na skladě: 100 ks +
Náklady za dopravu: od 139 Kč
V košíku

Jestli máte dotaz, kontaktujte nás!

+420 593 035 134 info@gastromania.cz Zákaznický servis je vám k dispozici od pondělí do pátku od 8:00 do 16:00.
Informace:
výška 292 mm
objem: 0.75 l
váha: 0.424 kg
průměr: 75 mm
EAN kód: 5904816017458

Láhev bílá na víno 750 ml - balení 8 ks. | BROWIN, 631461 - Popis:

Sada 8 průhledných skleněných lahví na víno, 750 ml - Bordeaux, na zátku

• ​Vysoká kvalita - lahve s objemem 750 ml, vyrobené ze silného průhledného skla se všemi atesty umožňujícími styk s potravinářskými výrobky obsahujícími alkohol.
• Profesionální tvar - lahve jsou vhodné pro uchovávání vína. Vyznačují se výrazně konkávním dnem, takže případné usazeniny z vína zůstávají na dně láhve.
• Perfektní dárek - domácí víno v takových lahvích bude jistě nejen velmi osobním, ale také elegantním a dobře prezentovaným dárkem. Můžete také zakoupit speciální etikety, které víno elegantně nejen ozdobí nebo na láhev napsat přání!
• Šetrné k životnímu prostředí - skleněné lahve pro opakované použití vám umožní vychutnat si výrobu domácího vína bez obav ze znečištění životního prostředí. Láhve lze mýt v myčce nádobí a pro dezinfekci je lze oplachovat.
• Technické údaje - lahve se prodávají v balení po 8 kusech, vnitřní průměr hrdla lahve: 18,3 mm, objem: 750 ml. Pro láhve jsou vhodné tyto zátky: kuželová nebo válcová 22x38 - při použití ruční korkové zátky, přírodní nebo aglomerovaná válcová 24x38 - při použití ramenní korkové zátky, a kuželová 21x16 nebo 23x18 - pro krátké zrání. Upozornění! Lahve se prodávají bez zátek!

Sada 8 lahví na víno s objemem 750 ml, vyrobených z vysoce kvalitního, robustního, průhledného skla. Materiál, z něhož jsou lahve vyrobeny, má všechna schválení umožňující styk s potravinářskými výrobky obsahujícími alkohol. Výrobek lze mýt v myčce nádobí. Před naléváním vína se doporučuje láhve dezinfikovat. Díky výraznému prohnutí dna jsou vhodné pro uchovávání doma vyrobených vín, což usnadňuje případný sediment, který zůstane na dně láhve. Vnitřní průměr hrdla láhve je 18,3 mm. K lahvím se proto ideálně hodí tyto zátky - při použití ručního korkovacího stroje: kuželové a válcové zátky o rozměrech 22×38, při použití ramenního korkovacího stroje: přírodní a aglomerované válcové zátky o rozměrech 24×38, jakož i kuželové zátky o rozměrech 21×16 nebo 23×18, které se doporučují pro krátké zrání. Upozornění! Lahve se prodávají bez zátek!

Užitečné tipy:

- Víno připravené ke stáčení by mělo být čiré (průhledné);

- pro uchovávání červeného vína je vhodné používat lahve ze zeleného nebo hnědého skla, které chrání víno před světlem, které může způsobit nepříznivé změny barvy, zatímco pro bílá a růžová vína jsou vhodné čiré a bezbarvé lahve, protože zdůrazňují jejich jemnou barvu a průzračnost;

- láhve, do kterých hodláte víno stáčet, je třeba vydezinfikovat (nejlépe 70% lihem nebo 2-3% roztokem pyrosiřičitanu draselného): 20-30 g pyrosiřičitanu na 1 l vody);

- před uzavřením láhví ponořte zátky na jednu minutu do vroucí vody, aby se staly křehčími;

- plnění lahví se provádí vytahováním vína z balónku pomocí hadice, která se předtím opláchne dezinfekčním prostředkem. Minimalizujte dobu, po kterou bude víno v kontaktu se vzduchem;

- láhve určené k dlouhodobému skladování by měly být naplněny téměř po okraj, přičemž by měl zůstat pouze 1 až 2 cm mezery; v případě vína určeného k pasterizaci by měla být mezera větší, přibližně 4 cm.

- Lahve se zátkou by měly být uchovávány v poloze naležato - tak, aby víno stále smáčelo zátku. Tím se zachová správná výměna plynů a zajistí se řádné utěsnění.
Rozměry:
Ø vnitř. hrdla 1,7 cm
Ø vněj. 7,5 cm
výška 29,2 cm

Upozornění:
Lahve se nesmí mýt v horké vodě, příliš vysoká teplota by mohla poškodit sklo. Doporučuje se mýt sklo ve vlažné vodě s přídavkem dezinfekčních prostředků, jako je pyrosiřičitan draselný.
Výrobek se prodává v sáčcích.
Cena za balení.
Láhev bílá na víno 750 ml - balení 8 ks. | BROWIN, 631461 - Recenze:
Pouze zákazníci, kteří si dané zboží zakoupili mohou přidat recenzi.
Láhev bílá na víno 750 ml - balení 8 ks. | BROWIN, 631461 - Vrácení a reklamace:

V případě, že zakoupené zboží vám z jakéhokoliv důvodu nebude vyhovovat, jako spotřebitel, jej můžete vrátit do 14 dnů ode dne zakoupení. Vrácení zboží se řídí článkem 5. našich obchodních podmínek. Doporučujeme vyplnit formulář který lze stáhnout v níže uvedeném odkaze a zaslat ho spolu se zbožím na naší provozní adresu. Výměna zboží na jiné je rovněž možná. Doporučujeme se před odstoupením nebo výměnou domluvit s naším obchodním oddělením. V případě reklamace zboží vyplňte reklamační formulář který je pod odkazem níže.

Reklamační formulář

Formulář pro odstoupení od smlouvy