Cena bez DPH: 186 Kč
Cena s DPH: 225 Kč
Dostupnost: 14 dnů
Množství na skladě: 100 ks +
Náklady za dopravu: od 139 Kč
V košíku

Jestli máte dotaz, kontaktujte nás!

+420 593 035 134 info@gastromania.cz Zákaznický servis je vám k dispozici od pondělí do pátku od 8:00 do 16:00.
Informace:
výška 260 mm
objem: 0.2 l
materiál: sklo
váha: 0.242 kg
průměr: 50 mm
počet v sadě: 6 ks
EAN kód: 5908277704667

Láhev na alkohol 200 ml 6 ks. + 6 korků | BROWIN, 631222 - Popis:

Naše sada 6 lahví na likéry s zátky je perfektním řešením pro milovníky domácích lihovin. Vaše lihoviny si zachovají plnou chuť a vůni po dlouhou dobu.

• Vysoká kvalita - láhev je vyrobena z vysoce kvalitního, průhledného, čirého skla, ve kterém budou skvěle vypadat všechny barevné likéry.
• Univerzální tvar - díky neobvyklému tvaru láhve a její výšce přibližně 20 cm je vhodná jak pro likéry, tak pro vína, sirupy a ovocné šťávy.
• Ideální pro dárkové předměty - díky objemu 200 ml se uzavřené domácí nápoje skvěle hodí do mnoha barů. Domácí likér v takové lahvi bude také zajímavým nápadem na malý dárek pro blízké.
• Vzduchotěsný uzávěr - láhve jsou pevně uzavřeny přírodním korkem, který přispívá nejen k bezpečnosti uloženého alkoholu, ale také k vizuální stránce celé láhve.
• Kompletní sada - lahve se prodávají v sadě 6 kusů s odpovídajícími zátky z přírodního materiálu.

Sada 6 lahví po 200 ml s odpovídajícími zátky z přírodního materiálu. Láhev této velikosti je vhodná pro uchovávání domácích likérů, vín, šťáv a sirupů v domácích barech a spižírnách! Tvar láhve a její štíhlé hrdlo z ní dělají zajímavý nápad na dárek pro blízké, pokud je naplněna domácím likérem. Vysoká kvalita použitého průhledného skla zaručuje, že se z její krásy a užitečnosti budete těšit opravdu dlouho. Lahve se prodávají v sadě 6 kusů s přiloženými zátkami.

Recept na domácí ostružinový likér

Suroviny:
• 1 kg zralých ostružin
• 450 g cukru
• 0,5 L alkoholu 40-50 %

Příprava:
Omyté ostružiny nasypte do sklenice a po vrstvách je posypte cukrem. Několikrát protřepejte, aby se cukr dobře promíchal s ovocem. Sklenici přikryjte gázou a odložte na teplé místo přibližně na 1,5-2 týdny. Dobře se zde hodí slunný okenní parapet.
Po uplynutí této doby ostružiny rozmačkejte a zalijte je alkoholem. Sklenici pevně uzavřete uzávěrem a nechte ji stát dalších 1,5-2 týdny. Během této doby sklenici nadále pravidelně protřepávejte. Po uplynutí této doby likér přefiltrujte. K tomu je ideální filtrační sáček. Tinkturu uchovávejte odděleně od dužiny ve sklenici nebo lahvích. Po 6 měsících dosáhne tinktura své plné chuti a bude připravena k pití.
Na zdraví!
Láhev na alkohol 200 ml 6 ks. + 6 korků | BROWIN, 631222 - Recenze:
Pouze zákazníci, kteří si dané zboží zakoupili mohou přidat recenzi.
Láhev na alkohol 200 ml 6 ks. + 6 korků | BROWIN, 631222 - Vrácení a reklamace:

V případě, že zakoupené zboží vám z jakéhokoliv důvodu nebude vyhovovat, jako spotřebitel, jej můžete vrátit do 14 dnů ode dne zakoupení. Vrácení zboží se řídí článkem 5. našich obchodních podmínek. Doporučujeme vyplnit formulář který lze stáhnout v níže uvedeném odkaze a zaslat ho spolu se zbožím na naší provozní adresu. Výměna zboží na jiné je rovněž možná. Doporučujeme se před odstoupením nebo výměnou domluvit s naším obchodním oddělením. V případě reklamace zboží vyplňte reklamační formulář který je pod odkazem níže.

Reklamační formulář

Formulář pro odstoupení od smlouvy