Cena bez DPH: 152 Kč
Cena s DPH: 184 Kč
Dostupnost: 14 dnů
Množství na skladě: 100 ks +
Náklady za dopravu: od 139 Kč
V košíku

Jestli máte dotaz, kontaktujte nás!

+420 593 035 134 info@gastromania.cz Zákaznický servis je vám k dispozici od pondělí do pátku od 8:00 do 16:00.
Informace:
výška 103 mm
objem: 0.05 l
materiál: sklo
váha: 0.072 kg
průměr: 39 mm
počet v sadě: 10 ks
EAN kód: 5908277713645

Lahvička Maluch 50 ml s uzávěrem - 10 ks. | BROWIN, 631050 - Popis:

Výběrem našich lahviček Maluch získáte nejen jednu, ale až deset lahviček v sadě s 18mm uzávěry fi!

• Malé je krásné! Sada 10 lahviček, každá s objemem 50 ml, doplněná uzávěry fi 18 mm je vhodná do spíže, kuchyně, baru i jako originální dárek pro blízké!
• Malý rozměr - lahvička s objemem 50 ml vám umožní uchovávat v ní různé domácí likéry, stejně jako ochucené oleje a příchutě do dortů a dezertů!
• Vysoká kvalita - lahvičky jsou vyrobeny z pevného, vysoce kvalitního čirého skla, takže můžete obdivovat jejich obsah a vytvořit z nich užitečnou dekoraci!
• Skvěle se hodí jako dárek - díky tvaru a rozměrům lahviček naplněných domácím destilátem jsou originálním nápadem na dárek pro blízké!
• Nejen do kuchyně - objevte sílu možností těchto malých lahviček, které se vám budou hodit i mimo kuchyň! Uložte do nich dekorativní barevný písek, parfémy a kosmetiku!

Sada nenápadných mini lahviček s objemem 50 ml vám poslouží nejen k uchovávání domácích lihovin, ale také olejů, aromat a sirupů na dorty. Lahvičky Maluch se však skvěle uplatní i mimo spíž a kuchyni. V koupelně je můžete použít k uskladnění vonných olejů, parfémů a tekuté kosmetiky. A v obývacím pokoji je můžete využít k výrobě dekorací uložením sušených bylinek, okvětních lístků nebo barevného dekoračního písku. Jsou vyrobeny z vysoce kvalitního průhledného bílého skla a opatřeny šroubovacími uzávěry o průměru 18 mm (jsou součástí sady), takže se osvědčí v nejedné situaci! Objevte velkou sílu malého výrobku! Obdarujte své blízké originálními dárky v podobě domácích likérů zabalených do originálních mini lahviček. Schovejte si trochu oblíbeného parfému do kabelky nebo si s sebou na cesty vezměte stylově zabalenou dezinfekci! Jste omezeni pouze svou fantazií!

Upozornění!
Lahvičky jsou k dispozici se zlatými uzávěry.
Lahvička Maluch 50 ml s uzávěrem - 10 ks. | BROWIN, 631050 - Recenze:
Pouze zákazníci, kteří si dané zboží zakoupili mohou přidat recenzi.
Lahvička Maluch 50 ml s uzávěrem - 10 ks. | BROWIN, 631050 - Vrácení a reklamace:

V případě, že zakoupené zboží vám z jakéhokoliv důvodu nebude vyhovovat, jako spotřebitel, jej můžete vrátit do 14 dnů ode dne zakoupení. Vrácení zboží se řídí článkem 5. našich obchodních podmínek. Doporučujeme vyplnit formulář který lze stáhnout v níže uvedeném odkaze a zaslat ho spolu se zbožím na naší provozní adresu. Výměna zboží na jiné je rovněž možná. Doporučujeme se před odstoupením nebo výměnou domluvit s naším obchodním oddělením. V případě reklamace zboží vyplňte reklamační formulář který je pod odkazem níže.

Reklamační formulář

Formulář pro odstoupení od smlouvy