Cena bez DPH: 146 Kč
Cena s DPH: 177 Kč
Dostupnost: 14 dnů
Množství na skladě: 25-99 ks
Náklady za dopravu: od 139 Kč
V košíku

Jestli máte dotaz, kontaktujte nás!

+420 593 035 134 info@gastromania.cz Zákaznický servis je vám k dispozici od pondělí do pátku od 8:00 do 16:00.
Informace:
objem: 0.1 l
váha: 0.122 kg
EAN kód: 5904816007084

Esence s příchutí hrušky 100 ml | BROWIN, 404446 - Popis:

Neočekávání hosté a prázdný bar? Máme na to řešení! Seznamte se s naší chuťovou esencí s výrazným aroma hrušky! Toto dochucovadlo Vám umožní snadno připravit sladký ovocný likér za pouhých 24 hodin! Vše, co musíte udělat, je smíchat svůj oblíbený vysokoprocentní nápoj s odpovídajícím množstvím esence a poté nechat 24 hodin odležet. Pokud hledáte výraznější chuť, trpělivě počkejte pár dní navíc.

• Hrušková příchuť a aroma - milujete ovocné likéry? Pokud ano, tak... to Toto dochucovadlo je přímo pro Vás! Chutný ovocný drink s výrazným aroma hrušky připravený pomocí něj zmizí ze stolu rychleji, než byste čekali!
• Likér ze dne na den - smíchejte svůj oblíbený vysokoprocentní nápoj s esencí, nechte alespoň 24 hodin a... hotovo! Jednoduché, rychlé a chutné!
• Na 10 litrů - lahvička chuťové esence o objemu 100 ml Vám vystačí na přípravu až 10 litrů nápoje, který si zamilují všichni Vaši známí!
• Velké balení - lahvička esence vystačí až na 10 l, sami se rozhodnete, jakou porci nápoje připravíte, aby vystačila pro malou či velkou párty.
• Jednoduché složení - můžete si být jisti, že při přípravě domácích alkoholů do nich nepřidáváte zbytečná barviva a konzervanty.

Lahvička 100 ml Vám vystačí na přípravu až 10 L likéru. Jednoduché složení produktu znamená, že si můžete být jisti, že připravíte domácí nápoje bez zbytečných barviv a zvýrazňovačů chuti!

Jak používat chuťovou esenci / dochucovadlo příchuti hrušky?

Způsob použití: Obsah lahvičky nalijeme do nápoje (10 ml/L), Přidáme cukr (50-100 g/L). Vše důkladně promícháme a necháme odležet minimálně 24 h. Nápoj je hotov! Na zdraví! Z jedné lahvičky dochucovadla připravíte až 10 litrů lahodných nápojů. Jednoznačně se to vyplatí!
Pozor!
Heterogenní forma esence není vadou výrobku. Před použitím lahvičku protřepte.

Pokud máte rádi kouřové chutě, můžete na doslazení použít i karamel! Z naší nabídky doporučujeme Przepalanku, tedy pálený cukr. Pro vyvážení chuti vašich nápojů můžete přidat i kvasomix!

Složení: glycerin, aromat, regulátor kyselosti: kyselina citronová; voda.
Esence s příchutí hrušky 100 ml | BROWIN, 404446 - Recenze:
Pouze zákazníci, kteří si dané zboží zakoupili mohou přidat recenzi.
Esence s příchutí hrušky 100 ml | BROWIN, 404446 - Vrácení a reklamace:

V případě, že zakoupené zboží vám z jakéhokoliv důvodu nebude vyhovovat, jako spotřebitel, jej můžete vrátit do 14 dnů ode dne zakoupení. Vrácení zboží se řídí článkem 5. našich obchodních podmínek. Doporučujeme vyplnit formulář který lze stáhnout v níže uvedeném odkaze a zaslat ho spolu se zbožím na naší provozní adresu. Výměna zboží na jiné je rovněž možná. Doporučujeme se před odstoupením nebo výměnou domluvit s naším obchodním oddělením. V případě reklamace zboží vyplňte reklamační formulář který je pod odkazem níže.

Reklamační formulář

Formulář pro odstoupení od smlouvy