Cena bez DPH: 64 Kč
Cena s DPH: 78 Kč
Dostupnost: 14 dnů
Množství na skladě: 100 ks +
Náklady za dopravu: od 139 Kč
V košíku

Jestli máte dotaz, kontaktujte nás!

+420 593 035 134 info@gastromania.cz Zákaznický servis je vám k dispozici od pondělí do pátku od 8:00 do 16:00.
Informace:
objem: 0.04 l
váha: 0.0486 kg
EAN kód: 5904816007077

Esence s příchutí hrušky 40 ml | BROWIN, 404442 - Popis:

Neočekávání hosté a prázdný bar? Máme na to řešení! Seznamte se s naší chuťovou esencí s výrazným aroma hrušky! Toto dochucovadlo Vám umožní snadno připravit sladký ovocný likér za pouhých 24 hodin! Vše, co musíte udělat, je smíchat svůj oblíbený vysokoprocentní nápoj s odpovídajícím množstvím esence a poté nechat 24 hodin odležet. Pokud hledáte výraznější chuť, trpělivě počkejte pár dní navíc.

• Hrušková příchuť a aroma - milujete ovocné likéry? Pokud ano, tak... je toto dochucovadlo přímo pro Vás! Chutný ovocný drink s výrazným aroma hrušky připravený pomocí něj zmizí ze stolu rychleji, než byste čekali!
• Likér ze dne na den - smíchejte svůj oblíbený vysokoprocentní nápoj s esencí, nechte alespoň 24 hodin a... hotovo! Jednoduché, rychlé a chutné!
• Na 4 litry - lahvička chuťové esence o objemu 40 ml Vám vystačí na přípravu až 4 litrů nápoje, který si zamilují všichni Vaši známí!
• Pohodlné balení - nechcete připravovat velké množství likéru? Lahvička se speciálně vyřezávanými prohlubněmi Vám umožní jednoduše odměřit 10ml porci esence, která bude stačit na 1 L alkoholu!
• Jednoduché složení - můžete si být jisti, že při přípravě domácích alkoholů do nich nepřidáváte zbytečná barviva a konzervanty.

Lahvička 40 ml Vám vystačí na přípravu až 4 L likéru a pohodlné drážky umožňují dávkovat esenci v menších porcích. Jednoduché složení produktu znamená, že si můžete být jisti, že připravíte domácí nápoje bez zbytečných barviv a zvýrazňovačů chuti!

Jak používat chuťovou esenci / dochucovadlo s příchutí hrušky?
Způsob použití: Obsah lahvičky nalijeme do nápoje (10 ml/L), Přidáme cukr (50-100 g/L). Vše důkladně promícháme a necháme odležet minimálně 24 h. Nápoj je hotov! Na zdraví! Z jedné lahvičky příchutě připravíte až 4 litry lahodných nápojů. Jednoznačně se to vyplatí!

Pozor!
Heterogenní forma esence není vadou výrobku. Před použitím lahvičku protřepte.

Pokud máte rádi kouřové chutě, můžete na doslazení použít i karamel! Z naší nabídky doporučujeme Przepalanku, tedy pálený cukr. Pro vyvážení chuti vašich nápojů můžete přidat i kvasomix!

Složení: glycerin, aroma, regulátor kyselosti: kyselina citronová; voda.
Esence s příchutí hrušky 40 ml | BROWIN, 404442 - Recenze:
Pouze zákazníci, kteří si dané zboží zakoupili mohou přidat recenzi.
Esence s příchutí hrušky 40 ml | BROWIN, 404442 - Vrácení a reklamace:

V případě, že zakoupené zboží vám z jakéhokoliv důvodu nebude vyhovovat, jako spotřebitel, jej můžete vrátit do 14 dnů ode dne zakoupení. Vrácení zboží se řídí článkem 5. našich obchodních podmínek. Doporučujeme vyplnit formulář který lze stáhnout v níže uvedeném odkaze a zaslat ho spolu se zbožím na naší provozní adresu. Výměna zboží na jiné je rovněž možná. Doporučujeme se před odstoupením nebo výměnou domluvit s naším obchodním oddělením. V případě reklamace zboží vyplňte reklamační formulář který je pod odkazem níže.

Reklamační formulář

Formulář pro odstoupení od smlouvy