Cena bez DPH: 76 Kč
Cena s DPH: 92 Kč
Dostupnost: 14 dnů
Množství na skladě: 100 ks +
Náklady za dopravu: od 139 Kč
V košíku

Jestli máte dotaz, kontaktujte nás!

+420 593 035 134 info@gastromania.cz Zákaznický servis je vám k dispozici od pondělí do pátku od 8:00 do 16:00.
Informace:
objem: 0.04 l
váha: 0.0486 kg
EAN kód: 5904816005981

Esence s příchutí Jagermeister - Janek Majster 40 ml | BROWIN, 404690 - Popis:

Pokud jste příznivci bylinných likérů a chtěli byste si takový nápoj vyrobit sami doma, máme pro Vás fantastický produkt! Esence Janek Majster Vás nadchne nejen svou chutí, ale také Vám ušetří drahocenný čas! Důležité je, že dochucovadlo potěší svou chutí stejně jako ikonický nápoj - Jägermeister, kořenitě-bylinný likér s hořkosladkým tónem.

• Přírodní aroma - v esence se nachází výhradně přírodní aroma!
• Pro přípravu známých drinků - díky alkoholu připravenému na základě tohoto dochucovadla vytvoříte famózní drinky např.: Jägerbomb, Jägermeister Orange, Jägermeister Cut nebo také Jägermeister Hunter's Tea.
• Nová, extrémně výhodná verze - se 40 ml chuťové esence získáte až 4 l kořeněno - bylinného nápoje.
• Rychlá a jednoduchá příprava - hotový nápoj připravíte za pouhých 24 hodin a pro ještě intenzivnější a hlubší chuť jej můžete nechat dalších pár dní.
• Způsob, jak ušetřit - esence Vám dává možnost vytvořit si drink, za který byste v obchodě museli zaplatit několikanásobně více. Použití dochucovadla je proto skvělý nápad, jak ušetřit peníze se zaručenou výbornou chutí.

Jägermeister se původně získával macerací až 56 koření a bylinek v lihu, včetně: skořice, tymiánu, heřmánku, santalového dřeva, petržele a bazalky. Všechny tyto bylinné a kořenité tóny najdete v naší mimořádné esenci a využijete ji k přípravě nádherných, barevných a vysoce aromatických nápojů. K těm nejznámějším a nejoblíbenější patří např.: Jagerbomb, Jägermeister Orange, Jägermeister Cut, Jägermeister Hunter's Tea.

Dochucovadlo Janek Majster je vyrobeno na bázi přírodních aroma, perfektně chutná v kombinaci s naším dochucovadlem s příchutí Przepalanky.

Jak použít esenci/dochucovadlo Janek Majster?
Do nádoby nalijte 4 litry vysokoprocentního alkoholu a přidejte chuťovou esenci a množství cukru, které preferujete. Doporučujeme 200-400 g na 4 L. Nápoj lze obohatit o lahvičku esence s příchutí Przepalanky. Vše dobře promíchejte. Nápoj odstavte alespoň na 24 hodin*. Alkohol s plnou vůní a výraznou chutí je připraven! Pro přípravu menší porce nápoje - použijte prohlubně na lahvičce, které umožňují odměřit 10 ml esence na 1 l nápoje!

* Delší luhování má pozitivní vliv na příchuť a vůni připravovaného nápoje.

Složení: glycerin, karamelizovaný cukr, přírodní aroma, barviva: E 150d, E 124; voda, regulátor kyselosti: kyselina citronová.

Celkový objem: 40 ml
Esence s příchutí Jagermeister - Janek Majster 40 ml | BROWIN, 404690 - Recenze:
Pouze zákazníci, kteří si dané zboží zakoupili mohou přidat recenzi.
Esence s příchutí Jagermeister - Janek Majster 40 ml | BROWIN, 404690 - Vrácení a reklamace:

V případě, že zakoupené zboží vám z jakéhokoliv důvodu nebude vyhovovat, jako spotřebitel, jej můžete vrátit do 14 dnů ode dne zakoupení. Vrácení zboží se řídí článkem 5. našich obchodních podmínek. Doporučujeme vyplnit formulář který lze stáhnout v níže uvedeném odkaze a zaslat ho spolu se zbožím na naší provozní adresu. Výměna zboží na jiné je rovněž možná. Doporučujeme se před odstoupením nebo výměnou domluvit s naším obchodním oddělením. V případě reklamace zboží vyplňte reklamační formulář který je pod odkazem níže.

Reklamační formulář

Formulář pro odstoupení od smlouvy