Cena bez DPH: 76 Kč
Cena s DPH: 92 Kč
Dostupnost: 14 dnů
Množství na skladě: 100 ks +
Náklady za dopravu: od 139 Kč
V košíku

Jestli máte dotaz, kontaktujte nás!

+420 593 035 134 info@gastromania.cz Zákaznický servis je vám k dispozici od pondělí do pátku od 8:00 do 16:00.
Informace:
objem: 0.04 l
váha: 0.0486 kg
EAN kód: 5904816007060

Esence s příchutí Jamaica Rum 40 ml | BROWIN, 404700 - Popis:

Nová esence z řady Gold edition potěší všechny příznivce nápoje JAMAICA RUM. Díky tomuto dochucovadlu si doma snadno připravíte tmavý rum, chutný jako originál, fermentovaný z cukrové třtiny a skladovaný v sudu.

• Aroma a chuť jako z obchodu - díky esenci JAMAICA RUM si můžete připravit domácí, klasický tmavý rum, perfektní na party, podávaný na ledu nebo ve formě drinků.
• S přírodním extraktem a aroma - na rozdíl od jiných esencí dostupných na trhu naše ingredience obsahují přírodní dubový extrakt a přírodní aroma zajišťující dokonalou chuť rumu.
• Úspora peněz - alkohol smíchaný s přídavkem esence JAMAICA RUM je výbornou, mnohem levnější alternativou ke kupované verzi tohoto alkoholu. Nepřeplácejte, vyrobte si vlastní rum.
• Pohodlné dávkování - lahvička vystačí na 4 litry alkoholu, má prohlubně, které umožňují snadné odměření porce esence na 1 litr alkoholu.
• Jednoduchá a rychlá příprava - alkohol s esencí připravíte za 24 hodin, proto se vyplatí mít zásobu esence pro případ nečekaných hostů.

Esence s příchutí JAMAICA RUM je dochucovadlo, které je alternativou k prodávaným verzím tohoto alkoholu. S jeho pomocí vytvoříte klasický tmavý rum s hlubokou chutí a vůní. Připravený nápoj můžete podávat samotný, na ledu nebo jako doplněk k různým drinkům. Na přípravu alkoholu JAMAICA RUM Vám stačí 24 hodin. Pokud však disponujete více časem, nechte vůně ještě o něco déle prolínat, díky tomu bude výsledná příchuť a aroma ještě hlubší. Rum připravený z naší esence je skvělým nápojem k podávání při setkáních s blízkými, ale také originálním tipem na dárek, zejména v ozdobné láhvi s přetiskem nebo ozdobený etiketou.

Jak použít esenci JAMAICA RUM?
Do nádoby nalijte 4 litry vysokoprocentního alkoholu a přidejte chuťovou esenci. Vše dobře promíchejte. Nápoj odstavte alespoň na 24 hodin*. Alkohol s plnou vůní a výraznou chutí je připraven! Pro přípravu menší porce nápoje - použijte prohlubně na lahvičce, které umožňují odměřit 10 ml esence na 1 l nápoje!
*Delší luhování má pozitivní vliv na příchuť a vůni připravovaného nápoje.

Složení: glycerin, voda, přírodní dubový extrakt, přírodní aroma, barviva: E 150d, košenilová červeň; regulátor kyselosti: kyselina citronová.
Esence s příchutí Jamaica Rum 40 ml | BROWIN, 404700 - Recenze:
Pouze zákazníci, kteří si dané zboží zakoupili mohou přidat recenzi.
Esence s příchutí Jamaica Rum 40 ml | BROWIN, 404700 - Vrácení a reklamace:

V případě, že zakoupené zboží vám z jakéhokoliv důvodu nebude vyhovovat, jako spotřebitel, jej můžete vrátit do 14 dnů ode dne zakoupení. Vrácení zboží se řídí článkem 5. našich obchodních podmínek. Doporučujeme vyplnit formulář který lze stáhnout v níže uvedeném odkaze a zaslat ho spolu se zbožím na naší provozní adresu. Výměna zboží na jiné je rovněž možná. Doporučujeme se před odstoupením nebo výměnou domluvit s naším obchodním oddělením. V případě reklamace zboží vyplňte reklamační formulář který je pod odkazem níže.

Reklamační formulář

Formulář pro odstoupení od smlouvy