Cena bez DPH: 70 Kč
Cena s DPH: 85 Kč
Dostupnost: 14 dnů
Množství na skladě: 100 ks +
Náklady za dopravu: od 139 Kč
V košíku

Jestli máte dotaz, kontaktujte nás!

+420 593 035 134 info@gastromania.cz Zákaznický servis je vám k dispozici od pondělí do pátku od 8:00 do 16:00.
Informace:
objem: 0.04 l
váha: 0.0486 kg
EAN kód: 5904816007107

Esence s příchutí rumu 40 ml | BROWIN, 404481 - Popis:

Seznamte se s novou, lepší esencí s příchutí RUMU. Tato novinka je dostupná v linii Gold edition, což je nejlepší volba. Dochucovadlo obsahuje přírodní aroma, díky kterému nápoj připravený z něj matoucím způsobem připomíná originální bílý RUM zakoupený v obchodě.

• Přírodní aroma - složení esence obsahuje přírodní aroma, díky kterému má produkt lepší složení než konkurenční dochucovadla dostupná na trhu.
• K přípravě famózních drinků - díky alkoholu připravenému na bázi tohoto dochucovadla vytvoříte famózní drinky na bázi bílého Rumu, např. cuba libre a mojito.
• Způsob, jak ušetřit peníze - Esence Vám dává možnost vytvořit rum, za který byste v obchodě museli zaplatit několikanásobně více. Použití esence je proto skvělý nápad, jak ušetřit peníze se zaručenou vysokou kvalitu chutí.
• Balení na 4 l nápoje - lahvička esence je určena na 4 l vysokoprocentního nápoje, pokud však chcete připravit menší množství najednou, prohlubně na povrchu láhve Vám umožní odměřit množství potřebné k přípravě 1 l alkoholu.
• Snadné použití - příprava alkoholu s přídavkem Rumové esence je neuvěřitelně jednoduchá. Jednoduše smíchejte potřebné množství esence s příslušným množstvím lihu a nechte směs alespoň 24 hodin působit. Po této době bude váš domácí RUM připraven ke konzumaci.

RUMOVÁ esence umožňuje přípravu vlastního bílého Rumu, stejného jako ten, který koupíte v obchodě, ale za mnohem méně peněz. Hledáte úspory, ale oceňujete kvalitu? Tato esence má přirozené aroma, což je pro Vás nejlepší volbou. Připravíte si díky ní až 4 L Rumu, který můžete podávat svým hostům nebo obdarovat své blízké, zvláště pokud připravený alkohol umístíte do ozdobné láhve.

Bílý RUM připravený z naší esence je skvělým základem pro mnoho populárních a oblíbených nápojů jako cuba libre a mojito.

K přípravě domácího, chutného Rumu potřebujete esenci, čistý alkohol a 24 hodin. Jednoduché, že? Dodejme, že to vždy vyjde. Tak už neváhejte a vyzkoušejte esence s příchutí Rumu.

Jak použít esenci / dochucovadlo RUM?
Do nádoby nalijte 4 litry vysokoprocentního alkoholu a přidejte chuťovou esenci. Vše dobře promíchejte. Nápoj odstavte alespoň na 24 hodin*. Alkohol s plnou vůní a výraznou chutí je připraven! Pro přípravu menší porce nápoje - použijte prohlubně na lahvičce, které umožňují odměřit 10 ml esence na 1 l nápoje!
*Delší luhování má pozitivní vliv na příchuť a vůni připravovaného nápoje.

Složení: glycerin, voda, přírodní aroma, regulátor kyselosti: kyselina citronová.
Esence s příchutí rumu 40 ml | BROWIN, 404481 - Recenze:
Pouze zákazníci, kteří si dané zboží zakoupili mohou přidat recenzi.
Esence s příchutí rumu 40 ml | BROWIN, 404481 - Vrácení a reklamace:

V případě, že zakoupené zboží vám z jakéhokoliv důvodu nebude vyhovovat, jako spotřebitel, jej můžete vrátit do 14 dnů ode dne zakoupení. Vrácení zboží se řídí článkem 5. našich obchodních podmínek. Doporučujeme vyplnit formulář který lze stáhnout v níže uvedeném odkaze a zaslat ho spolu se zbožím na naší provozní adresu. Výměna zboží na jiné je rovněž možná. Doporučujeme se před odstoupením nebo výměnou domluvit s naším obchodním oddělením. V případě reklamace zboží vyplňte reklamační formulář který je pod odkazem níže.

Reklamační formulář

Formulář pro odstoupení od smlouvy