Cena bez DPH: 76 Kč
Cena s DPH: 92 Kč
Dostupnost: 14 dnů
Množství na skladě: 100 ks +
Náklady za dopravu: od 139 Kč
V košíku

Jestli máte dotaz, kontaktujte nás!

+420 593 035 134 info@gastromania.cz Zákaznický servis je vám k dispozici od pondělí do pátku od 8:00 do 16:00.
Informace:
objem: 0.04 l
EAN kód: 5904816004373

Esence s příchutí Whiskey Honey 40 ml | BROWIN, 404280 - Popis:

Nový produkt v linii Gold s likérovým profilem, doplňující sortiment WHISKY.

Esence WHISKEY HONEY s naturálním aroma okouzlí nejen Vás, ale také Vaše hosty! Podávaným nápojům dodá jedinečný charakter! V horkých dnech s kostkou ledu a v chladnějším počasí jako zahřívací nápoje, plné hřejivých, medových akordů.

• S výraznou medovou chutí - Esence s naturálním aroma, ideální pro přípravu letních drinků nebo aperitiv, stejně jako nabídka pro chladnější dny, dává kromě fantastické hřejivé chuti i krásnou, hlubokou jantarovou barvu.
• Lahodný nápoj za 24 hodin - smíchejte svůj oblíbený vysokoprocentní nápoj s esencí a množstvím cukru, které preferujete, a hotový nápoj dostanete za pouhých 24 hodin!
• Na 4 litry - láhev chuťové esence o objemu 40 ml vystačí na přípravu až 4 litrů lahodně chutnajících nápojů!
• Pohodlné balení - nechce se vám připravovat tak velké množství nápoje? Lahvička se speciálně vyřezávanými prohlubněmi Vám umožní jednoduše odměřit 10ml porci esence, která vystačí na 1L alkoholu!
• Perfektní proporce chuti - bez přidaného cukru k esenci. Je na Vás, abyste se rozhodli, zda dáte přednost sladšímu nebo spíše suchému nápoji. Na 4 litry hotového nápoje doporučujeme použít 200-500 g cukru.

Esence s příchutí WHISKEY HONEY je nové dochucovadlo s likérovým profilem, rozšiřující sortiment WHISKY. Ideální pro přípravu letních nápojů s medovými variacemi nebo jako aperitiv. V chladných dnech Vás díky němu vytvořený nápoj zahřeje svými medovými tóny. Díky praktické láhvi se speciálně vyřezávanými prohlubněmi připravíte jeden, dva, tři nebo čtyři litry lahodných nápojů za pouhých 24 hodin. Stačí smíchat svůj oblíbený vysokoprocentní nápoj s preferovanou porcí cukru a esencí WHISKEY HONEY a... hotovo!

Jak použít esenci s příchutí WHISKEY HONEY?
Do nádoby nalijte 4 litry vysokoprocentního alkoholu a přidejte chuťovou esenci a množství cukru, které preferujete. Doporučujeme 200-500 g na 4 L. Vše dobře promíchejte. Nápoj odstavte alespoň na 24 hodin*. Alkohol s plnou vůní a výraznou chutí je připraven! Pro přípravu menší porce nápoje - použijte prohlubně na lahvičce, které umožňují odměřit 10 ml esence na 1 l nápoje!
* Pro dosažení nejlepšího chuťového a aromatického účinku doporučujeme nápoj s esencí konzumovat cca po týdnu.

Složení: glycerin, voda, přírodní medové aroma, aroma whisky, barvivo: E 150d; regulátor kyselosti: kyselina citronová.

Máte rádi nápoje s výraznou chutí? Vyberte si ochucenou esenci WHISKEY HONEY s naturálním aroma. Nechte se zlákat podmanivou medovou chutí...
Esence s příchutí Whiskey Honey 40 ml | BROWIN, 404280 - Recenze:
Pouze zákazníci, kteří si dané zboží zakoupili mohou přidat recenzi.
Esence s příchutí Whiskey Honey 40 ml | BROWIN, 404280 - Vrácení a reklamace:

V případě, že zakoupené zboží vám z jakéhokoliv důvodu nebude vyhovovat, jako spotřebitel, jej můžete vrátit do 14 dnů ode dne zakoupení. Vrácení zboží se řídí článkem 5. našich obchodních podmínek. Doporučujeme vyplnit formulář který lze stáhnout v níže uvedeném odkaze a zaslat ho spolu se zbožím na naší provozní adresu. Výměna zboží na jiné je rovněž možná. Doporučujeme se před odstoupením nebo výměnou domluvit s naším obchodním oddělením. V případě reklamace zboží vyplňte reklamační formulář který je pod odkazem níže.

Reklamační formulář

Formulář pro odstoupení od smlouvy