Cena bez DPH: 40 Kč
Cena s DPH: 48 Kč
Dostupnost: 14 dnů
Množství na skladě: 100 ks +
Náklady za dopravu: od 139 Kč
V košíku

Jestli máte dotaz, kontaktujte nás!

+420 593 035 134 info@gastromania.cz Zákaznický servis je vám k dispozici od pondělí do pátku od 8:00 do 16:00.
Informace:
váha: 0.07 kg
EAN kód: 5904816005653

Marináda na kolena - 70 g | BROWIN, 410031 - Popis:

Pečlivě vybrané bylinky a koření - dokonalá směs, která dodá vepřovému kolenu dokonalou chuť, vůni i vzhled. Pečené, grilované nebo dušené - správně připravené a ochucené vepřové koleno bude vždy chutným a atraktivním pokrmem.

• Lahodné domácí vepřové koleno - dokonale vybraná směs bylinek a koření, která zvýrazní chuť a vůni každého vepřového kolena.
• Na vepřová kolena připravovaná na různé způsoby - marináda určená na pečená, grilovaná nebo dušená vepřová kolena. V jakékoli podobě bude pokrm dokonale ochucený.
• Bez cukru, glutamátu sodného a dusitanů - vaše oblíbená zelenina bude nyní nejen chutnější, ale také zdravější.
• Efektivní výrobek připravený k použití - obsah balení (70 g směsi) vystačí na přípravu přibližně 2 kg lahodných vepřových kolen.
• Rychle a jednoduše - marináda pro rychlé a snadné použití. Vepřové koleno jednoduše potřete olejem a vetřete do marinády, aby bylinky a koření začaly působit.

Směs pečlivě vybraných bylinek a koření, která dodá vepřovým kolenům vynikající chuť, vůni i vzhled. Tuto marinádu ocení každý milovník domácího masa, zejména lahodně ochucených a chutných vepřových kolen. Marinádu lze použít k pečení, grilování nebo dušení - v jakékoli podobě bude pokrm ochucen přesně tak, jak to máte rádi.

Výběrem naší marinády na vepřová kolena sázíte na kvalitní suroviny namíchané v dokonalém poměru a také na zdravější jídelníček. Směs neobsahuje cukr, glutaman sodný ani dusitany.

Připravte si aromatická a chutná vepřová kolena - pro rodinu i přátele. Obsah balení (70 g směsi) stačí na přípravu přibližně 2 kg lahodných vepřových kolen.

Čistá hmotnost: 70 g - porce na 2 kg.

Recept na 1,5-2 kg pečených vepřových kolen

Suroviny:
• koleno s kostí a kůží (1,5-2 kg)
• 4 mrkve
• 3 petržele
• 3 stroužky česneku
• 1 cibule
• 5 lžic oleje
• 1 sklenice vody
• 1 pivo porter - volitelné
• 1 balení marinády

Příprava:
Vepřová kolena omyjte a v případě potřeby důkladně opalte, abyste odstranili chlupy. Kůži na několika místech podél nařízneme. Vepřová kolena potřete 3 lžícemi oleje, důkladně je obalte a potřete marinádou na vepřová kolena. Přikryté nechte přibližně 12 hodin odležet v chladničce. Vyjměte je cca. 30 minut před pečením vyjměte kolena z chladničky. U zadních kolen je můžeme na několika místech nastříkat slaným nálevem (půl lžičky soli rozpustíme v 50 ml studené vody). Připravte si zeleninu: oloupejte ji a nakrájejte - mrkev a petržel na kolečka, cibuli na půlkolečka a česnek na plátky. Vše vložte do pekáče nebo zapékací nádoby, podlijte dvěma lžícemi oleje a sklenicí vody. Zeleninu položte po stranách a na kolínka. Přikryjeme a vložíme do vlažné trouby (předehřáté přibližně na 50 °C). Doporučujeme péct při teplotě 200 °C po dobu 1 hodiny (s horním a spodním ohřevem, termocirkulací). Poté kolena podlijte pivem a pokračujte v pečení další hodinu, přičemž teplotu snižte na 170 °C. Po této době zkontrolujte, zda se maso začalo oddělovat od kosti - pokud ano, sejměte poklici a nechte maso ještě 30 minut opékat.

Složení marinády: jedlá sůl, koření (granulovaný česnek, černý pepř, římský kmín, nové koření, uzená sladká paprika, pálivá paprika), majoránka, látka: E 536.

Upozornění.

Skladujte na suchém místě, nevystavujte přímému UV záření.

Výrobek může obsahovat stopy hořčice, celeru, sóji, sezamu, lepku, ořechů.

Doba použitelnosti: Datum spotřeby a číslo šarže na obalu.
Marináda na kolena - 70 g | BROWIN, 410031 - Recenze:
Pouze zákazníci, kteří si dané zboží zakoupili mohou přidat recenzi.
Marináda na kolena - 70 g | BROWIN, 410031 - Vrácení a reklamace:

V případě, že zakoupené zboží vám z jakéhokoliv důvodu nebude vyhovovat, jako spotřebitel, jej můžete vrátit do 14 dnů ode dne zakoupení. Vrácení zboží se řídí článkem 5. našich obchodních podmínek. Doporučujeme vyplnit formulář který lze stáhnout v níže uvedeném odkaze a zaslat ho spolu se zbožím na naší provozní adresu. Výměna zboží na jiné je rovněž možná. Doporučujeme se před odstoupením nebo výměnou domluvit s naším obchodním oddělením. V případě reklamace zboží vyplňte reklamační formulář který je pod odkazem níže.

Reklamační formulář

Formulář pro odstoupení od smlouvy