Novinka
Bestseller
Cena bez DPH: 29 Kč
Cena s DPH: 35 Kč
Dostupnost: 14 dnů
Množství na skladě: 100 ks +
Náklady za dopravu: od 139 Kč
V košíku

Jestli máte dotaz, kontaktujte nás!

+420 593 035 134 info@gastromania.cz Zákaznický servis je vám k dispozici od pondělí do pátku od 8:00 do 16:00.
Informace:
váha: 0.035 kg
EAN kód: 5904816005639

Marináda na žebírka - 35 g | BROWIN, 410029 - Popis:

Pečlivě vybrané bylinky a koření - dokonalá směs, která dodá vašim žebírkům dokonalou chuť, vůni a vzhled. Na pečení, grilování a dušení. Ocení ji každý milovník domácího masa, zejména lahodně ochucených, chutných žebírek.

• Lahodná domácí žebírka - dokonalá směs bylinek a koření, která zvýrazní chuť a vůni žebírek.
• Na žebra připravovaná na různé způsoby - marináda určená na pečená, grilovaná nebo dušená žebra. V jakékoli podobě bude pokrm ochucený přesně tak, jak ho máte rádi.
• Bez přidaného glutamátu sodného, bez přidaného cukru a bez přidaných dusitanů - vaše oblíbená žebírka budou nyní nejen chutnější, ale také zdravější.
• Efektivní výrobek připravený k použití - obsah balení (35 g směsi) stačí na přípravu přibližně 1 kg lahodných žebírek.
• Rychle a jednoduše - marináda pro rychlé a snadné použití. Žebra jednoduše potřete olejem a potřete marinádou, aby bylinky a koření mohly působit.

Směs pečlivě vybraných bylinek a koření, která dodá vašim pokrmům ze žebírek vynikající chuť, vůni i vzhled. Tuto marinádu ocení každý milovník domácího masa, zejména lahodně ochucených, chutných žebírek. Můžete ji použít k pečení, grilování nebo dušení - v jakékoli podobě bude pokrm ochucen přesně tak, jak to máte rádi.

Výběrem naší marinády na žebírka sázíte na kvalitní suroviny namíchané v ideálním poměru a také na zdravější jídelníček. Směs obsahuje ideální množství soli, bez přidaného glutamátu sodného, cukru nebo dusitanů.

Připravte si aromatický a mimořádně chutný masový pokrm - pro rodinu i přátele. Obsah balení (35 g směsi) stačí na přípravu přibližně 1 kg lahodných žebírek.

Čistá hmotnost: 35 g - porce na 1 kg

Recept na 1 kg pečených žeber

Suroviny:
• 1 kg vepřových žeber
• 3 mrkve
• 3 petržel
• 1 cibule
• 2 stroužky česneku
• 2 sklenice vody
• 5 lžic oleje
• 1 balení marinády
• Volitelně malé brambory na opečení.

Příprava: Žebra důkladně opláchněte, abyste odstranili všechny malé kousky. Potřete maso 2 lžícemi oleje a marinádou na žebírka. Přikrytá nechte přibližně 12 hodin v chladničce. Přibližně: 1. 30 minut před pečením žebra vyjměte z lednice. Připravte si zeleninu - oloupejte ji a nakrájejte, mrkev, petržel a česnek na plátky a cibuli na pírka.

Maso a zeleninu vložte do pekáče nebo hrnce, přidejte dvě lžíce oleje a dva hrnky vody. Přikryjte a vložte do vlažné trouby (předehřáté na přibližně 50 °C). Doporučujeme péct při 180 °C po dobu 1,5 hodiny (se zapnutým horním i dolním ohřevem a s asistencí ventilátoru). Poté snižte teplotu na 150 °C a pečte dalších 20 minut odkryté. Přesná doba pečení závisí na hrubosti masa. Během pečení sledujte, zda se voda zcela nevypařila. Pokud chcete přidat brambory, je nejlepší je blanšírovat 10 minut v horké vodě a po 1 hodině pečení je vložit do misky s žebry.

Složení marinády: jedlá sůl, koření (granulovaný česnek, uzená sladká paprika, černý pepř, pálivá paprika), bylinky (oregano, majoránka), přípravek E 536.

Upozornění.

Skladujte na suchém místě, nevystavujte přímému UV záření.

Výrobek může obsahovat stopy hořčice, celeru, sóji, sezamu, lepku, ořechů.

Minimální trvanlivost: datum spotřeby a číslo šarže na obalu.
Marináda na žebírka - 35 g | BROWIN, 410029 - Recenze:
Pouze zákazníci, kteří si dané zboží zakoupili mohou přidat recenzi.
Marináda na žebírka - 35 g | BROWIN, 410029 - Vrácení a reklamace:

V případě, že zakoupené zboží vám z jakéhokoliv důvodu nebude vyhovovat, jako spotřebitel, jej můžete vrátit do 14 dnů ode dne zakoupení. Vrácení zboží se řídí článkem 5. našich obchodních podmínek. Doporučujeme vyplnit formulář který lze stáhnout v níže uvedeném odkaze a zaslat ho spolu se zbožím na naší provozní adresu. Výměna zboží na jiné je rovněž možná. Doporučujeme se před odstoupením nebo výměnou domluvit s naším obchodním oddělením. V případě reklamace zboží vyplňte reklamační formulář který je pod odkazem níže.

Reklamační formulář

Formulář pro odstoupení od smlouvy