Cena bez DPH: 26 Kč
Cena s DPH: 32 Kč
Dostupnost: 14 dnů
Množství na skladě: 100 ks +
Náklady za dopravu: od 139 Kč
V košíku

Jestli máte dotaz, kontaktujte nás!

+420 593 035 134 info@gastromania.cz Zákaznický servis je vám k dispozici od pondělí do pátku od 8:00 do 16:00.
Informace:
váha: 0.1 kg
EAN kód: 5904816004120

Rychlo sůl nakládací Pekla česnek a bylinky do šunkovaru, 100 g | BROWIN, 410022 - Popis:

Připravujete klobásy v šunkovaru? Určitě vyzkoušejte rychlo sůl - česnekovo-bylinnou určenou pro uzeniny připravované v šunkovaru

• Jednoduché použití - snadno a rychle připravíte ideální marinádu pro přípravu dušených a uzených mas, např. v šunkovaru, která zvýrazní jejich lahodnou chuť.
• Jeden výrobek, mnoho možností zpracování - marináda je ideální například k dušení masa v šunkovaru, ale můžete ji použít i k uzení, solení nebo pečení (při teplotách pod 150 °C) domácích pochoutek.
• Dokonale složená směs - najdete v ní sílu koření: černý pepř, nové koření, muškátový oříšek, chilli papričky, kmín, koriandr, hořčici, pálivou papriku, sladkou papriku, sušenou cibuli a granulovaný česnek, stejně jako bylinky: majoránku, saturejku a libeček. Tyto přírodní a zdravé přísady dodají vašim domácím výrobkům dokonalou chuť a jedinečné aroma.
• Účinná ochrana proti nepříznivým bakteriím - s naším solným nálevem si vaše šunky a jiné druhy masa nejen zachovají krásnou barvu, ale budou i mikrobiologicky stabilní.
• Efektivní balení - 100 g rychlo soli vystačí na přípravu až 1,1 kg dušené šunky nebo jiného masa v šunkovaru, které vyudíte, naložíte nebo upečete (při teplotě nižší než 150 °C).

Díky našemu nejnovějšímu zařízení na uzení připravíte chutné a zdravé maso.

v šunkovaru, např. dušené šunky s česnekovo-zeleninovým aroma, je radost. Pomocí připravených, osvědčených poměrů můžete snadno a rychle připravit aromatickou marinádu, která obohatí chuť vaší šunky o bylinkové tóny. Naše nakládací sůl také zajistí, že vaše maso bude mít nejen chutnou barvu, ale zůstane i mikrobiologicky stabilní. Balení o hmotnosti 100 g postačí na přípravu až 1,1 kg dušené šunky nebo jiného masa, které budete udit, nakládat nebo péct (při teplotách nižších než 150 °C).

Pokud jste šunku v domácí kuchyni ještě nevařili, nechte se zlákat!

Příprava:
Obsah sáčku zalijte 1 l vody, převařte a nechte vychladnout. Vložte 1,1 kg kus šunky nebo kotlety do malé nádoby tak, aby byl zcela pod hladinou solného nálevu. Pro urychlení procesu zrání nastříkejte do masa na několika místech (přibližně 60 - 80 ml solného nálevu). Uchovávejte v chladničce (4-8 °C) po dobu 5-7 dnů, přičemž maso každé 2 dny obracejte. Po ukončení naložení maso vyjměte z nálevu a vložte do šunkovaru. Do víka vložte teploměr. Hrnec vložte do hrnce s vodou tak, aby hladina vody byla nad úrovní masa. Teplota vody by neměla překročit 90 °C. Nechte vodu vařit, dokud teplota uvnitř masa nedosáhne 68 °C. Poté šunkovar vyjměte z vody, nechte jej vychladnout a poté jej vložte do chladničky, nejlépe přes noc.

Složení: 1: Sůl, koření (černý pepř 4,3 %, nové koření, muškátový oříšek, chilli papričky, kmín, koriandr, hořčice, pálivá paprika, sladká paprika); Ferrokyanid draselný: E 536, granulovaný česnek 4,4 %, cukr, bylinky 1,5 % (majoránka, saturejka, libeček), sušená cibule, dusičnan draselný, dusitan sodný.

Výrobek může obsahovat stopy hořčice, celeru, sóji, sezamu, lepku, ořechů.
Rychlo sůl nakládací Pekla česnek a bylinky do šunkovaru, 100 g | BROWIN, 410022 - Recenze:
Pouze zákazníci, kteří si dané zboží zakoupili mohou přidat recenzi.
Rychlo sůl nakládací Pekla česnek a bylinky do šunkovaru, 100 g | BROWIN, 410022 - Vrácení a reklamace:

V případě, že zakoupené zboží vám z jakéhokoliv důvodu nebude vyhovovat, jako spotřebitel, jej můžete vrátit do 14 dnů ode dne zakoupení. Vrácení zboží se řídí článkem 5. našich obchodních podmínek. Doporučujeme vyplnit formulář který lze stáhnout v níže uvedeném odkaze a zaslat ho spolu se zbožím na naší provozní adresu. Výměna zboží na jiné je rovněž možná. Doporučujeme se před odstoupením nebo výměnou domluvit s naším obchodním oddělením. V případě reklamace zboží vyplňte reklamační formulář který je pod odkazem níže.

Reklamační formulář

Formulář pro odstoupení od smlouvy