Cena bez DPH: 53 Kč
Cena s DPH: 64 Kč
Dostupnost: 48 hodin
Množství na skladě: 100 ks +
Náklady za dopravu: od 139 Kč
V košíku

Jestli máte dotaz, kontaktujte nás!

+420 593 035 134 info@gastromania.cz Zákaznický servis je vám k dispozici od pondělí do pátku od 8:00 do 16:00.
Informace:
váha: 0.115 kg
EAN kód: 5904816005240

Rychlo sůl nakládací Pekla na klobásky - 115 g | BROWIN, 410027 - Popis:

Rychlo sůl nakládací - Pekla na klobásu je směs, která vám umožní vychutnat si zdravé, aromatické a chutné klobásy připravené ve vaší vlastní kuchyni!

• Snadné použití - rychle a snadno připravíte lahodné klobásy vařené v páře nebo uzené klobásy s jedinečnou tradiční chutí.
• Jeden výrobek, dvě možnosti zpracování - použijte jej k uzení nebo k napařování klobás - sami se rozhodněte, který způsob zpracování masa vám vyhovuje!
• Tradičně vytvořená směs - najdete v ní sílu koření včetně koriandru, bílého pepře, granulovaného česneku, nového koření a kmínu, které dodají domácím pochoutkám vynikající a jedinečné aroma.
• Účinně chrání masné výrobky - díky vytvrzovacímu prostředku si vaše uzeniny nejen zachovají krásnou barvu, ale budou i mikrobiologicky stabilní.
• Efektivní balení - 115 g rychlo sůl stačí na přípravu až 5 kg klobásy.

Nakládání masa s naším novým nakládacím roztokem je čistá radost. Snadno a rychle připravíte lahodné dušené nebo uzené klobásy a zvýrazníte jejich jedinečnou, tradiční chuť. Díky naší soli budou vaše masné výrobky také mikrobiologicky stabilní. Bylinky obsažené ve směsi, jako je koriandr, bílý pepř, granulovaný česnek, nové koření a kmín, jim navíc dodají vynikající a jedinečné aroma. Použitím soli na solení klobásky docílíte toho, že vaše maso zůstane lákavě růžové a bude lákat hodující hosty svým atraktivním vzhledem. Balení o hmotnosti 115 g vystačí na přípravu až 5 kg klobásy.

Vyzkoušejte náš osvědčený tradiční recept na 5 kg klobásy:

Suroviny:
• 1 kg krkovičky
• 2 kg plece
• 1 kg kýty
• 0,8 kg hovězího masa
• 0,5 kg bůčku
• 1 balení soli

Příprava:
Maso zbavené blan a tuku nakrájejte na kostky o velikosti asi 2-4 cm. Hovězí maso a bůček rozmělněte přes nejjemnější sítko mlýnku na maso. Hovězí maso zvlášť prohněteme s 0,5 l studené vody, dokud se nevytvoří bílé lepidlo. Zbylé maso pomeleme přes síto o velikosti ok 8-12 mm. Smíchejte, přidejte obsah sáčku a důkladně prohněťte. Namočte bílkovinná střívka, pevně je naplňte náplní a nechte min. 5 minut odležet. Namočte bílkovinná střívka, pak je pevně naplňte náplní a nechte alespoň 8 h při pokojové teplotě, aby se maso vysušilo a dobře ztuhlo (můžete použít studený větrák na ofukování). Takto připravené klobásy pečeme asi 3 h při teplotě 50-60 °C, poté je spaříme vložením masa do vody o teplotě 75-80 °C. Vařte v páře, dokud teplota uvnitř tyče nedosáhne 68 °C. Proces uzení lze vynechat a klobásky napařit ihned po vysušení a usazení masa uvnitř střívek.

Složení: jedlá sůl, koření (koriandr, bílý pepř, granulovaný česnek, nové koření, kmín, dusitan sodný.

Výrobek může obsahovat stopy hořčice, celeru, sóji, sezamu, lepku, ořechů.
Rychlo sůl nakládací Pekla na klobásky - 115 g | BROWIN, 410027 - Recenze:
Pouze zákazníci, kteří si dané zboží zakoupili mohou přidat recenzi.
Rychlo sůl nakládací Pekla na klobásky - 115 g | BROWIN, 410027 - Vrácení a reklamace:

V případě, že zakoupené zboží vám z jakéhokoliv důvodu nebude vyhovovat, jako spotřebitel, jej můžete vrátit do 14 dnů ode dne zakoupení. Vrácení zboží se řídí článkem 5. našich obchodních podmínek. Doporučujeme vyplnit formulář který lze stáhnout v níže uvedeném odkaze a zaslat ho spolu se zbožím na naší provozní adresu. Výměna zboží na jiné je rovněž možná. Doporučujeme se před odstoupením nebo výměnou domluvit s naším obchodním oddělením. V případě reklamace zboží vyplňte reklamační formulář který je pod odkazem níže.

Reklamační formulář

Formulář pro odstoupení od smlouvy