Cena bez DPH: 26 Kč
Cena s DPH: 31 Kč
Dostupnost: 14 dnů
Množství na skladě: 100 ks +
Náklady za dopravu: od 139 Kč
V košíku

Jestli máte dotaz, kontaktujte nás!

+420 593 035 134 info@gastromania.cz Zákaznický servis je vám k dispozici od pondělí do pátku od 8:00 do 16:00.
Informace:
délka 120 mm
šířka 7 mm
výška 160 mm
váha: 0.067 kg
EAN kód: 5908277708511

Rychlo sůl nakládací s bylinkami Pekla - 70 g | BROWIN, 410012 - Popis:

• Nepostradatelný pomocník při výrobě domácích uzenin - díky soli si můžete připravit nálevy pro nakládání, vstřikování a potírání uzenin a masa připraveného v domácích podmínkách.
• O 50 % méně dusitanů - výrobek obsahuje až o 50 % méně dusitanů ve srovnání s tradičním solením. Část dusitanů jsme nahradili bezpečnější vytvrzovací látkou - dusičnanem draselným.
• Efektivní balení - 70 g soli stačí na přípravu 2 kg masa.
• Lákavá barva, lahodná chuť a aromatická vůně - díky solení solí s bylinkami zůstane vaše maso lahodně růžové. Díky obsahu bylinek ve směsi budou připravované pokrmy mimořádně chutné a aromatické.
• Rychlá a snadná příprava - pro přípravu nálevu stačí obsah balení nalít do 1 l vody, zamíchat a povařit.

Pekla - nakládací sůl s bylinkami umožňuje rychlou a snadnou přípravu nálevu pro nakládání a napouštění domácích uzenin a masa. Výrobek je vhodný také k suchému potírání masa. Balení o hmotnosti 70 g vystačí na přípravu 2 kg masa. Díky složení, které obsahuje o 50 % méně dusitanů než tradiční nakládací sůl, vám výrobek umožní připravit zdravější pokrmy pro celou vaši rodinu! Díky použití soli s bylinkami zůstane vaše maso lákavě růžové, aromatické a mimořádně chutné!

Vytvořit si vlastní solný nálev nebylo nikdy tak snadné!

Jednoduše smíchejte a svařte obsah balení v 1 l vody.

Recept na mokré naložení 2 kg masa:

Obsah balení nasypte do 1 l vody a převařte. Maso (nejlépe v kusech o hmotnosti cca 1 kg) vložte do poměrně těsné nádoby (kameninové nádoby nebo sudu na zavařování) a po vychladnutí maso zalijte připraveným nakládacím nálevem. Do nakládacího roztoku případně přidejte 1-2 nasekané stroužky česneku. V případě použití injekce nakládejte při teplotě 4-8 ℃ po dobu 7 dní (14 dní bez injekce) a každé dva dny maso obracejte. Maso je vhodné k vaření, uzení a pečení.

Složení:
Sůl (nejodizovaná sůl, Ferrokyanid draselný: E 536), koření 7,7 % (koriandr, jalovec, nové koření, bobkový list, černý pepř), bylinky 2,6 % (majoránka, saturejka, rozmarýn, tymián), dusičnan draselný 1,4 %, dusitan sodný 0,2 %.

Upozornění!

Výrobek může obsahovat stopy hořčice, celeru, sóji, sezamu, lepku, ořechů.

Skladujte na suchém, chladném a stinném místě.

Výrobek není vhodný k přímé konzumaci.
Rychlo sůl nakládací s bylinkami Pekla - 70 g | BROWIN, 410012 - Recenze:
Pouze zákazníci, kteří si dané zboží zakoupili mohou přidat recenzi.
Rychlo sůl nakládací s bylinkami Pekla - 70 g | BROWIN, 410012 - Vrácení a reklamace:

V případě, že zakoupené zboží vám z jakéhokoliv důvodu nebude vyhovovat, jako spotřebitel, jej můžete vrátit do 14 dnů ode dne zakoupení. Vrácení zboží se řídí článkem 5. našich obchodních podmínek. Doporučujeme vyplnit formulář který lze stáhnout v níže uvedeném odkaze a zaslat ho spolu se zbožím na naší provozní adresu. Výměna zboží na jiné je rovněž možná. Doporučujeme se před odstoupením nebo výměnou domluvit s naším obchodním oddělením. V případě reklamace zboží vyplňte reklamační formulář který je pod odkazem níže.

Reklamační formulář

Formulář pro odstoupení od smlouvy